24

Анонимен

преди 9 години

Вучков е академичен човек и ще си намери бързо работа, ама проблемът е Светлозар Лазаров от Горна Оряховица, който е куха кратуна / пример: некадърната операция, пряко ръководена от Лазаров в Лясковец и в резултат - смъртта на баретата!/, сега се чудят, как да оставят Лазаров на работа в МВР.

23

Не-калинка

преди 9 години

Борисоо-о-ов, Борисо-о-ов, прибери си калинките в хербарий.Прибери си ги в хербайрия, ако искаш да си ги гледаш, защото Народът не иска да гледа калинките ти!Борисооов, Борисооов, как са хотелите на министърките в Приморско, как са, добре ли вървят? А фирмите им на министърките ти и зам. министърките ти, добре ли са, на "загуба" ли са заради праненцето?И фирмите им добре ли вървят? Борисооов, корупцийоооо....За твое съжаление, Вучков нито е калинка, нито е за хербария ти достойнството му.

22

Пешко

преди 9 години

Мда, наистина е странно, дето главсекът и шефът на ДаНС са депесарски ***, наследство от Орешарски, а още са на постовете си. Чудно що Боко си ги къта

21

Веско

преди 9 години

Може да са открили нещо от архивите на МВР за Борисов или някой негов човек.

20

Далавери БГ

преди 9 години

До 15,Интересно е, че главният секретар на МВР Светлозар Лазаров е ЗЕТ на Камен Пенков от БСП, който го уреди на длъжността и сега се чудят с Бойко, как да излъжат Джеймс Коми от ФБР, и затова изпържиха Вучков!

19

Анонимен

преди 9 години

Сега лъсна ли ви задкулисието и договорката между ДПС и Борисов и има ли още изненадани -защо ДПС подкрепиха тегленето на 16 млрд. заем!!??? За това Борисов е готов да си пожертва най свестния министър -за да се запазят фаворитите на Местан и Пеевски в силовите ведомства назначени от предишния кабинет ,а именно -Лазаров и Писанчев!!!

18

Х

преди 9 години

Как ще върши работа с такъв главен секретар и шеф ДАНС.Вместо да го изгонят след няколко месеца за несправяне с работата ,по добре да подаде оставка.Човек на честа.

17

Дилема

преди 9 години

Сега е въпросът, кой ще надделее - дали Камен Пенков от БСП или Джеймс Коми от ФБР!

16

Анонимен

преди 9 години

всички гербаджии вън

15

op

преди 9 години

bg veche e podredena ot eu i nato. mvr minister stava izlichno rabotno miasto. niama nisto poveche za podrejdane.

14

Браво!

преди 9 години

Подкрепям го! Този Лазаров още след Лясковец трябваше да си ходи! Странно е поведението на Борисов! Преди плюеше по Лазаров, сега го защитава???!

13

Анонимен

преди 9 години

Браво на Вучков. Достоен!

12

Червени ескадрони

преди 9 години

До някой -9,Всичко е заради един субект>Камен Пенков> Бивш зам.-министър на МВР. Бизнесмен. Шеф на охранителна фирма "Скорпио дистрибутинг" и член на Висшия съвет на БСП. "Скорпио дистрибутинг" охранява червената централа на "Позитано" 20. Шеф е на "Скорпио Трейд" ООД, занимаваща се с комисионна, спедиционна дейност в страната и в чужбина, а също и на "Куатро БГ" ООД, която е в хотелиерския и ресторантьорския бизнес. Извършва и търговия с метали чрез "Скорпио метал" ООД.

11

Анонимен

преди 9 години

От този човек няма как да чуеш, че мат'ряла е калпав и му пречи да си върши работата! Простака трудно и за кратко може да управлява образовани и възпитани хора.Със същите мотиви децата напускат страната.

10

mao_dze_dun

преди 9 години

Прави му чест. Браво.

9

някой

преди 9 години

Браво на Вучков! Един мъж и принципен човек! Интересно ми е защо Борисов не иска да смени главсек-а и шефа на ДАНС- дали заради общественото мнение (евентуални обвинения за сделка) или защото това са хора на ДПС и Д. Пеевски? По-вероятно да е второто и ако е така- много зле!

8

Цецо

преди 9 години

Може да има нестабилност на политическата сцена в страната, но поне на улиците вече няма страх

7

Анонимен

преди 9 години

Човек със чест и доблест това е Вучков!Човека видя, че нищо не може да промени, разбра, че е кукла на конци и не му се нрави това.

6

Анонимен

преди 9 години

Пред репортерите той обясни, че причината да се оттегли е, че вече е събрал достатъчно пари за вила

5

данъкоплатец

преди 9 години

Ами честен човек,не може да работи с мутри,просто и ясно е....