11

до коце

преди 9 години

Такива като теб ли "великолепната" ХА ХА ХА

10

Коце Делчев

преди 9 години

то в булгаротатаристан сичко и изостанало, и умствено, и физически, и морално, и материално. Бугария е все още в година 783 след рождение христово.

9

до 4 и 6

преди 9 години

Глупости говориш, "професоре".Спелчекъра ти ряпа да яде, а от речника ти някой може да е късал страници, като е ходил по нужда.

8

бай Тъпчо

преди 9 години

Ама тука право казва некой,та и яз туй искам да река-кога са яде риба нивгаж не требе са хапват с нея яйца и млеко а пък рибената чорба с млеко или яйца направо си е чиста отрова.То може на секи са не случи ама на дяца,та и на големи даже не требе са дава,щото никой не знай дали не е от калпавите и баш на него да стане.Туй ний си го знаем откак са помним ама днеска много хора го не знаят и си ядат как им падне и затуй дертове си докарват.

7

до ястреба

преди 9 години

Само ли се триеш ХА ХА ХА

6

Анонимен

преди 9 години

План Ран-Ът.

5

Анонимен

преди 9 години

Господи, що за умствена изостаналост е да не можеш да кажеш какво те боли? Това съвсем малки деца ли са, или просто *** от острова на доктор Моро?!"В малките часове всички настанени тук получават еднаква симптоматика болки в корема и отделяне. Те не могат да кажат какво им е и как се чувстват."Отделяне?... разстройство, може би? Кога ще си изучите занаята и ще почнете смислово грамотно да пишете?

4

Анонимен

преди 9 години

Stiga s genozida nad pensioneri , bolni deza i invalidi,, koito ne mogat da vi plashtat danazi ...po-dobre e da pratite *** na rabota!!!

3

Анонимен

преди 9 години

БРАВО БЕ. РИБА И КРЕМ С МЛЯКО. А РИБАТА ОТ КОЯ ГОДИНА Е? КОЙ Е ТОЗИ УМНИК ДЕТО ИМ Е ДАЛ ТАЗИ ОТРОВНА КАША? АБЕ САМО *** ЛИ ОСТАНАХА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ БЕ?

2

Анонимен

преди 9 години

Г-н Манолов, причината няма какво да се установява, тя е ясна - хранително натравяне. Това което трябва да се установи е кой заедно с вас е виновен, т.е управителя на фирмата доставчик. След това трабва да се понесете последствията. Ще е справедливо по два камшика за дете на голо. И да платите за ВИП лечение на всяко дете.

1

до автора

преди 9 години

От отровиха и натровиха има голяма разлика, неук!