9

Свогенец

преди 9 години

Сеч му е майката . Всичко до дъно . След това защо имало наводнения , свлачища и т.н. Години наред Своге се командваше от ДПС и резултата е ясен . Простите депесари сечет трупи и продават в Турция .

8

АЗ

преди 9 години

ПРОВЕРЕТЕ СЕЛО СВИДНЯ...ДО СВОГЕ...ДОКАТО НЕ ГО ОСВИТКАХА ТАМ СЕЧЕШЕ ШМИД..СЕГА ПАК СИ СЕКАТ..СВЛИЧАТ С ВИЕТНАМКИТЕ НОН СТОП..НО ПОЛИЦИЯТА ПАЗИ ДЕ..

7

инженер-лесовъд

преди 9 години

Браво другари и депесари. Сечете горите и зарибявайте язовирите . Това можете защото сте неграмотни и необразовани. А народа ще бъде наводняван и тормозен , защото трябва да продаваме трупи в Турция и риба от язовирите . Ашколсун , еваларка .....

6

Защо?

преди 9 години

Това е капка в морето! Вижда се,че и общински и държавни служители са в тази мафия!Сега какво ще стане?Ще се конфискуват ли камионите и накажат водачите им,а как са изсекли тези дървета без никой да разбере и къде е отивала тази дървесина? Трябват санкции по цялата верига на "дървената мафия"! Защо няма жестоки наказания за тези,които унищожиха горите на България?

5

Анонимен

преди 9 години

бързо изпратете някой да пази дървесината от полицаите

4

непукист

преди 9 години

Защо в статията не се споменава от коя партия или чие протеже е представителя на общинското звено.Хората трябва да научат на кого дължат "благосъстоянието" си и докато журналистите удобно мълчат и не започнат да ги посочват поименно и къде членуват нищо няма да се оправи.

3

SD

преди 9 години

Само два камиона ?ХАЙДЕ ДЕ !!Днес е 2 март , а не 1 април !

2

Анонимен

преди 9 години

Кога ще се спре това безумие изсичането? Да се спре има един начин като във военно време, разстрел на място. Само 3-4 наказани на място и ще забравите за проблема.

1

gg

преди 9 години

ZA DPS mai zakona ne e vajen