54

Брaнник

преди 9 години

Не си зaслужaвa търкaнето нa клaвиaтурaтa зa престъпнa русия, тaм винaги е било терор, убийствa и политически хомосексуaлизъм. пфу!

53

Анонимен

преди 9 години

тоа рапсъди ъф фартс да не са го изгонили от дневник та тук е решил да ръси простотиите си.

52

нападения и убийства

преди 9 години

Цру организира всякакви отвличания, нападения и убийства на мирни граждани. Включително и екзекуцията на Борис Немцов. За да може и това престъпление да се припише на руснаците. Цру е най-голямата терористична организация в света!

51

Анонимен

преди 9 години

USAID в България финансира само смислени проекти, дейността и е прозрачна и е изключителна полезна. В Русия - също.....ха ха ха, тоя пич голям виц каза, наистина ме разсмя.

50

Анонимен

преди 9 години

Жалко наистина, дъртият перверзник не е могъл да порадва на вувузелките на украинския ***. Една провалена нощ ...

49

Анонимен

преди 9 години

От записа на камерите се вижда, че изстрелите са произведено от автомобил чиито номер е регистриран на Владимир Путин, а на задната седалка още се вижда мобилната ракетна установка с която Путин е свалил малайзийския Боинг - съобщават CNN и Reuters.

48

Rhapsody of fire

преди 9 години

До АнонименUSAID в България финансира само смислени проекти, дейността и е прозрачна и е изключителна полезна. В Русия - също.Но за *** по цял свят това се явява "подривна дейност" по съшия начин, както светлината се явява за къртиците и прилепите.

47

Анонимен

преди 9 години

Ако тоя извратен педофил Немцов беше наистина някаква заплаха за Путин, то той щеше да бъде ликвидиран без никой да разбере. Но американското пудевче не свърши работа и бе пожертван от господарите си за да могат да изфабрикуват още един компромат срещу Русия.

46

Дж. Сорос

преди 9 години

Само за инфо да знаете , имам 5% от акциите на Газпром , така че по спокойно не хапете ръката която ви храни !

45

Анонимен

преди 9 години

Кой уби Кенеди?

44

Анонимен

преди 9 години

Убийството е наистина аматьорско, на такова оживено място никой не планира убийство, най-вероятно е заради женски итсотии. А обезяната от белия дом и цялата *** *** с тяхната пропаганда се скъсаха да скачат като маймуни в тропическа гора.

43

Анонимен

преди 9 години

До 2012 г., САЩ са хвърлили над 3 милиарда долара за подривни действия в Русия чрез изгонената вече организация-клон на ЦРУ, Американската агенция за международно развитие, или казано на кратко USAID. Парите са наливани директно в партията на Борис Немцов Партия народной свободы За Россию без произвола и коррупции (съкр. ПАРНАС), както и в други партии влезнали в коалиция, като тази на Гари Каспаров (роден като Гари Вайнщайн) Другата Русия. Гари е активен участник във всякакъв вид протести, дори беше арестуван заради една друга провокативна акция наречена Пуси Райът.Парите се пре

42

Анонимен

преди 9 години

Най вероятната версия за убийството на Немцов е, че смъртоносният куршум е дошъл от прозорците на Кремъл.

41

Анонимен

преди 9 години

До до 44 от славянинСигурно и ционистка Америка я обичате безплатно!?---------------Абсолютно безплатно.

40

Анонимен

преди 9 години

До славянин Ама ти не си никакъв русофил, бе драги :)) Ти си просто кръвно заинтересован съплеменниците ти да ни заробят и да наложат тука азиатските си маниери. Ама няма да го бъде, не разбра ли?

39

Да бе

преди 9 години

Камерите били изключени за ремонт, колко удобно само и какъв е проблема професионалисти да имитират непрофесионалисти. Путин може да е горд със себе си, възроди империята на злото а както добре знаем, доброто винаги побеждава.

38

Анонимен

преди 9 години

Бил съм в Щатите, там навсякъде е бъкано с цивилни ченгета.Някой да извърши убийство насред Далас и да застреля президента и да не го хванат, това значи, че не искат да го хванат. А изкараха виновен някакъв младеж който никога не е държал пушка и го застреляха още преди процеса и преди да е говорил журналист с него. Америка е държавата с най-много ченгесари на глава от населението. Там всичко е служби и службички и службенца, коя от коя по-полицейски, униформени и цивилни.

37

Пръц

преди 9 години

Сретен Йосич е на свобода

36

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Не ми пука!Тоя нямаше да дойде да консумира на Морето ни!

35

Анонимен

преди 9 години

Да помислим реално. Путин, добър или лош, има рекордна подкрепа и няма как да бъде сменен с ДЕМОКРАТИЧНИ средства. Немцов пък, изобщо не беше опасност за Путин. Защо му е на Путин да убива Немцов точно в този момент? И защо обучавания от КГБ Путин не убие Немцов по друг по-фин начин - "случайна" катастрофа, бавна отрова... или нещо друго от арсенала на службите?По-логично ми звучи: украинците гръмват Немцов и после обвиняват Русия. Немцов е бил с украинска "манекенка"...Прочети още на: http: