7

xxx

преди 9 години

I az sega kakvo da napravia kato 4akat krasnik da im stana I da im dam pari li abe tapaci pe6ete po smislebi ne6ta stiga s tia kluki

6

Анонимен

преди 9 години

Нещастници, тия двамата са вашите господари, а вие сте техните слуги! Свиквайте!

5

""??"

преди 9 години

Ако в тази територия има Полиция, разследващи органи, Прокуратура и Съд - отдавна бащите на тези двамцата щяха да са на "топло" и на "държавна издръжка", но защото сме раят на Мафията - двете дечица са "светски личности", а платените"драскачи" ни ги натрапват по телевизия и интернет.

4

Федор

преди 9 години

"Софиянска изтъкна, че гледа сама дъщеричката си Мая с помощта на двете баби, които й помагат."--------------------------------------------1. Трудно може да се посочи пример за по-лошо боравене с езика. Излишно е да обяснявам защо. Шокиран съм какво изречение в "медия" прочитам (кавичките не са случайни).2. Коя е Ива Софиянска и кой е Антон Божков, че "журналистите" (отново не са случайни) насочват вниманието ни върху тях? По-добре пишете за Азис. Той поне дължи на себе си известността си.

3

Анонимен

преди 9 години

Кой се интересува от тия хора, има ли такива? Кои са те? С какво са допринесли за развитието на страната ни? С какво трябва да останат в паметта на нацията ни? Боже, мили!Смилете се над мислещите българи. Не им натрапвайте да гледат тези никому ненужни хора. Не мисилите ли, че ако бащите им бяха влезли в затвора /както трябваше да е, ако бяхме нормална държава/ никой сега нямаше да се сети за тях и техните деца. Пащадете ни!

2

Анонимен

преди 9 години

Второ поколение крадци

1

zeus

преди 9 години

И какво ни ги натрапвате тези, с какво са известни, освен, че са деца на известни крадци и мошеници?