105

Анонимен

преди 9 години

Демагогия в действие и финтиране на гражданството и обществото! Не е важен самият референдум, а въпросите, които ще бъдат зададени! Защо не се пита за:1. свеждане на депутатите до 120;2. въвеждане на мажоритарна избирателна система;4. Намаляване поне на половина на субсидията за партиите.и т.н.

104

Анонимен

преди 9 години

Електронното гласуване ще спести десетки или стотици милиони народна пара от заплати на разни комисии,преброители,печатари на бюлетини итн.Отделни на полицията няма да се налага да хвърля толкова голям личен състав.Явно има лобисти това да не се случи!

103

Rado

преди 9 години

"ЗА" задължителното гласуване ... просто защото така хората ще бъдат задължени да си дадат гласа и той няма да бъде краден от партиите, а важността на *** вот реално ще спадне .... колкото и да не искате - така трябва да бъде за благото на всички ни !

102

Иво

преди 9 години

Льольото прави само това което му кажат от посолството на ФАЩ !

101

do 144

преди 9 години

VISISTI PAPAGALI KATO VAS SISHTO DA NE GLASUVAT ZASTOTO SA PO GOLYAMO ZLO

100

Анонимен

преди 9 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС И НАТО-ТОВА ЕТРЯБВА ДА Е РЕФЕРЕНДУМА

99

istina

преди 9 години

pri zadiljitelen vot dps nqmalo da e silna KOITO MISLI TAKA I IMA DIPLOMA DA SI Q VKARA V ONAQ RABOTA licno az nikoga nqma da glasuvam za segasnite partii vsicki sa lapaci

98

Българин

преди 9 години

ИСКАМ Референдум за ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО !

97

гогича

преди 9 години

Бря и кой ще плати за всичко това?

96

до 139

преди 9 години

И какъв стабилен президент е този, който изкара мислите на Васил Левски като речи в защита на бежанската вълна към България навръх годишнината от смъртта му. Слушайки го по канал 1 имах чувството, че Левски е бил някой от БХК. Такова жалко интересчийско преинтерпретиране ня бях слушал. Това е подигравка.

95

Въпросите

преди 9 години

1,Задължително ли да е гласуването ?2,Да се създаде ли специализиран съд по корупцията / като в Румъния / ?3,Пряко ли да се избират / от нас / висшите магистрати и висшия съд. съвет / и съответно да ни се отчитат - като в САЩ /?

94

Анонимен

преди 9 години

Искам референдум и за новия дълг, така и така ще правите референдум, добавете и този въпрос

93

8

преди 9 години

Задължителното гласуване е кутия на пандора.. Трябва образователен ценз!

92

Анонимен

преди 9 години

Референдум за намаляване броя на храндутниците КОГА?

91

Vans

преди 9 години

Само със задължително гласуване ще се ограничи силно присъствието във властта на една от най-пагобните партии(организации) - ДПС. Аз съм ЗА задължителното гласуване, ще се ограничи влиянието върху крайния вот и на 50-то левките. Трябва да има и въпрос дали е нужно поне основно образование за да се гласува!

90

Въпросче

преди 9 години

Само не мога да разбера едно как ще стане. Как ще изберем задължителния вот при положение, че на референдума пак няма да дойдат хора, ще стане невалиден и готово ... В смисъл искаме да изберем нещо, да задължим някои хора, чрез тяхното желание - ми той като не иска да гласува, ще направи референдума невалиден (поради недостатъчен кворум) и това е .. баси простото. Прогноза : на местните избори ще има не повече от 30 35 % избирателна активност. Чакай бате ел. гласуване да се приеме ...

89

БОЙКО МЕТОДИЕВ

преди 9 години

ИСКАМ ДА ВЪРНЕМ ДИМИТРОВАТА И ЯШАРОВАТА КОНСТИТУЦИЯ - ЧЛЕН ПЪРВИ - РЪКОВОДНАТА РОЛЯ В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВА ЗАВИНАГИ ОТ ГЕРБ !

88

Анонимен

преди 9 години

Референдум за намаляване броя на храндутниците КОГА?

87

Анонимен

преди 9 години

До 111 и !!! - 79Абе калинков гербар,За да бъде валиден референдумът- 2 условия:- Да гласуват поне същия брой гласоподаватели, колкото на последните парламентарни избори- Отговорът с 50% + 1 от гласовете да се приеме за легитименНа последните избори избирателната активност беше 48%. Ако на референдума отидат да гласуват по-малко от 48%, то той не изпълнява 1-во условие и пропада.Ограмоти се малко, само с Винету не става.

86

ААААААХ

преди 9 години

ВСЕКИ ВЪПРОС ОТДЕЛНО ДА СЕ ЗАДАДЕ..КАКВО Е ТОВА ТРИ РАЗЛИЧНИ ВЪПРОСА С ЕДИН ОТГОВОР.АЗ ИСКАМ ЕЛЕКТРОННО НЕ ИСКАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.ТАКА Е