375

Нено

преди 9 години

Ако не ни подкрепят в зала за дълга, няма да има пари, няма да можем да платим, ще фалира държавата и ще приключим", каза Борисов. Тиквооооо, ако беше направил коалиция с Костов през първия си мандат сега нямаше да сме на това дереже, ама ти нали си велик, печелил си всичко досега, хвърчеше и се пъчеше като пуяк, сега виж какво е фалирала държава и АКО МОЖЕШ да мислиш, да разбереш как е управлявал Костов с 200 милиона долара в хазната оставени от Виденов, но дано и този народ прогледне.

374

usmihni se bg

преди 9 години

bg narod nema nujda ot kredit. ima bogat sobstven nationalen resurce. kopia, prashki, darveta, kamani boll.taman bg ste se izchisti ot nenujnata bg centralna bezumna administracia.

373

Анонимен

преди 9 години

Айде махайте се,да видим дали ще фалира.Алчни некадърници.Като не можете да управлявате защо толкова се натискате.Да дойдат други,които знаят как да се справят без огромни дългове.

372

Бой по тиквата

преди 9 години

Българския народ ще се оправи само с бой по тиквата.

371

Анонимен

преди 9 години

Е как го видяхте това февруари месец че държавата ще фалира преди изборите защо не го казахте че спешно трябват 16 000 000 000 да не фалира държавата

370

zdr

преди 9 години

Щом има 50 млрд депозити в банките,значи можем да вземем кредит 16 млрд без да фалираме.

369

Анонимен

преди 9 години

Заплашва Бойко... "Ако не ни подкрепят, държавата ще фалира" - разбирай: "Ще отмъкнем набързо каквото е останало и ще се ометем, пък да видим с какво ще плащате"! То това нито ще му е за първи път, нито пък звучи невероятно, знаем, че вече го е правил и пак може.

368

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Значи в момента в който видя физиономията на главната тиква на републиката, ми идват киселини и посягам към содата.А бе какъв е този Факон, т'ва хвърчило бре?Как можа да се приземи?

367

Анонимен

преди 9 години

тоя мислих ,че е тиква,ама той е куха тиква.

366

Анонимен

преди 9 години

Ама вижте сега .Става въпрос за едни комисиони .Само1%. Е вярно това са само 160 милиона. Ама да не искате комунистите да ги вземат , като тази работа можем и ние да я свършим.

365

Анонимен

преди 9 години

Електората от махалата да им връща парата! Българоубийци! Смърт на стадиона за всички от ГРОБ! И да не забравят да си платят куршума!

364

Анонимен

преди 9 години

Циониста Борисов в затвора!

363

Анонимен

преди 9 години

А аз си мислех, че дянкофф е сбъркан.

362

666

преди 9 години

Другари, да обобщим:Ако Орешарски вземе 1 милрд. заем - това е национална катастрофа!Ако Боце вземе 16 - това е национално отговорно и животоспасяващо за татко или батковината ни.

361

Анонимен

преди 9 години

Ега ти престъпната банда!Тия от ГЕРБ и другите управляващи ни окрадаха и правителствените самолети!Щом чисто нова швейцарска машина и швейцарците не могат да я оправят вече цяла седмица ,какво да приказваме за държавата? НАЕТИ ЛИКВИДАТОРИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!!Заради тях вече 25 години държавата ни ЕЖЕДНЕВНО СЕ ПРОЩАВА С 240 БЪЛГАРИНА !!!

360

Само питам

преди 9 години

А ОСТАВКАТА ....... кога!!???

359

Вън, хрантутници!

преди 9 години

Държавата е фалирала, щом като е нужно да теглите поредни заеми, за да плащате стари.И това е благодарение И на вашето управление, другари говедовъди и земеделци. Като не можете да се справите- вече знаете къде е изхода. Или искате пак да ви натирим, както заслужавате?

358

666

преди 9 години

Другари, да обобщим:Ако Орешарски вземе 4 милрд. заем - това е национална катастрофа!Ако Боце вземе 16 - това е национално отговорно и животоспасяващо за татко или батковината ни.

357

Анонимен

преди 9 години

А защо не направят няколко прости неща, за да няма нужда от заем:1. Детски помощи да се събират в накопителни сметки и да се изплащат след завършването на детето на средно образование.2. Помощи за безработни - срещу обществено полезен труд3. Прогресивно подоходно облагане4. Корпоративен данък в размер на 40%5. Здравноосигурителни вноски да се внасят по лични партиди6. Минимална работна заплата 3000 лвАма българина все без пари гледа да ебне... Като иде в Европата - не реве, че плаща...

356

Анонимен

преди 9 години

Аман от международно признати рекетьори и престъпници!Първия път открадна 5 милиарда от резерва на държавата,сега си иска още 16!Долу!!!