96

Анонимен

преди 9 години

днес от 14 часа ще има протест пред руското посолство.сидеров си иска парите по стария курс на рублата

95

-10

преди 9 години

Абе вие атакистки *** и чугунени червени тикви докога ще използвате все едни и същи фрази като (*** и триполови)..--------Остави ги, те горките са в такава мъка от голите снимка на фюрера си, пък и жена му го зараяза, любовницата нещо май и тя не го отразява. Единствен Путин му остана да го оправя!

94

Анонимен

преди 9 години

Волен казал :Вече съм свикнал с карабините хареса ми тяхната задна коалиция ,сега ще работя за ИД те имат по големи коалициида живее България

93

Анонимен

преди 9 години

дайте това на украините и гледайте колко руска скрап ще има https://youtube/watch?v=wfm93yU_3K0

92

Пламен Петков

преди 9 години

До Анонимен"Руския цар е убит от руснаци,това е достатъчно показателно за нацията им" Изучавай историята на господарите си.Франция и Англия също така обезглавиха кралете си.Да запомниш един съвет от мен-простичките хорица трябва да мълчат и да слушат повечко ,иначе стават за смях.

91

Анонимен

преди 9 години

Ама тия всинцата май се бият се бият за бършеш петролеш-петролиш бръсеш и затуй си бяха сложили лентички,които предполагемо предварително им бяха дадени разделително затуй и шефа им обявява 50$ за барел при производствена цена 5$ за такъв естествено с включена иследователска дейност на залежите и газа към него.

90

Анонимен

преди 9 години

трябва да се зачистят ляворезбованите путинофили в БГ 25000 червени *** няма да липсват на никого

89

Анонимен

преди 9 години

До макетоСамо недоспалите рубладжии на белия пудел се борят за мир!

88

анонимен

преди 9 години

Не може Киев да отстъпи Дебалцево защто ще излезе истината,че там повечето са наемници от вън украинците са по малко.

87

до 110-одисей

преди 9 години

До АнонименАаааа казали си го бе човече--последното изречение обяснява твоята позиция тук--ясно е.След като един път си призна че си бил комсомолски секретар,сега си признаваш,че обичаш и Кончита---това обяснява всичко.хаахххааахааххааааахххха

86

До 93

преди 9 години

До Анонимен"Руската пропаганда и лъжи е прекалено елементарна и прозрачна дори за ***."Ха ха . Затова в Западна Европа са изревали и ще правят телевизии, включително на руски, за борба с елемантарната руска пропаганда. Елементарен е твоят тролпост. :)

85

РБ

преди 9 години

Язък!

84

Анонимен

преди 9 години

"На преговорите в Минск Западът и Украйна целяха да спасят киевските сили в Дебалцево, а не да сключат мир"Гати наглите лъжци руски!

83

Анонимен

преди 9 години

Абе вие атакистки *** и чугунени червени тикви докога ще използвате все едни и същи фрази като (*** и триполови)..вие като сте захлюпени и живеете в 18 век с мазните си дебели жени , имате ли си представа от еднополовия секс какво представлява?!..Знаете ли,че еднополовите двойки са много по чувствени и чисти в отношенията си помежду си,а секса при тях е изключително красив и доставя невероятно удоволствие. Одисей 1

82

макето

преди 9 години

шоуто свърши украинците масово се предават в дебалцево

81

Бенджи

преди 9 години

Днес.бг, я колко удобно цитирате саво уски източници. Прозрачни сте,

80

Анонимен

преди 9 години

политиката на простака Путин ще си разцепи сама Русия -простия човек е като силния вятър - няма спиране, а Путин освен, че е жесток и алчен е и много ***!!!!!

79

Анонимен

преди 9 години

На преговорите в Минск Западът и Украйна целяха да спасят киевските сили в Дебалцево, а не да сключат мир,Вярно !

78

***

преди 9 години

русия премина вече в открита война. Не стана със вежливи зелени човечета.

77

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10024 човека разчистват квартали добре ли си бе уши