19

До Всички Управници!

преди 9 години

Аз пък мисля, че на местните избори с КВИ ОЧИ ще искате хората да гласуват за вас.. След като се крите като мишки... и при някакво бедствие давате мнения от тв студия! Но за вас знам, че сте ПРЕДАТЕЛИ И ВРАГОВЕ! Но Народа ли е сляп или толкова е добре, че не му пука Дали го крадът и унижтожават бавно.

18

Анонимен

преди 9 години

Дончев, крадете по-малко и по-малко българи ще загиват. Толоква е лесно и просто, ама кой да се сети.

17

Kit Chelin

преди 9 години

Грабвайте лопатите с Лилето и отивайте да чистите тинята на хората от домовете. Няма да ходите само когато има избори за да си правите ПР акции. Сега всички министри барабар с др. Борисов и депутатите в наводнените райони. Трябва жива доброволческа сила за борба с природата.

16

Анонимен

преди 9 години

А бе всички от ГЕРБ ли са плешиви ....или подражават на вожда

15

Позитивист

преди 9 години

Ако крадете по малко може би качеството ще се подобри!

14

Анонимен

преди 9 години

Добре, изтрихте сума ти коментари , а на гербераста заяжданията стоят?

13

Анонимен

преди 9 години

Дончев има пред вид, трябва да оскъпим стрителството и да крадем още повече...Причините за бедствията не е строителството, при земетресението в Перник почти всички сгради устояха с малки изключения.Между другото идете да видите в какво състояние са пътищата, строени от ББ.Например Русе-Разград-Варна.Вече има дупки и кръпки по новия асфалт.Иначе умряха да режат лентички и да се хавлят....

12

Анонимен

преди 9 години

В България какво е построено добре изобщо? Една улица не можете да асфалтирате като хората, все на вълни, дупки, кръпки, излят и засъхнал асфалт отгоре, шахтите криви, тротоарите изпочупени и кални и пр и пр. Вие една шахта не можете да сложите като хората пък какво остава за нещо по-сериозно и сложно. В Африка строят по-добре пътищата, *** мутренски дебели

11

Анонимен

преди 9 години

Крадците изгладняха доста за тази една година извън властта и сега трябва да си наваксат.Саниране, нови цени на тока - ала-бала.Ама поне са случили на *** народ.

10

анонимен

преди 9 години

При предните наводнения виновно беше престъпното правителство на Орешарски.Медиите ни заливаха с информации за безхаберието на управляващите. Сега само съобщаваме. Никой не пита защо така бързо преляха язовирите. Абе виновен е Орешарски.

9

Пурко

преди 9 години

Toмислав Дончев, един от малкото гербери, които уважавам, но пак не са в час!!!!! Такова безхаберие, и разсипия, каквото е последните години не е бивало!!!! Краде се пясък от дигите, контрол на водоемите - нула, коритата затлачени с ***, изсякоха горите на България!!!!!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Дончев, то само с пландешко крадене не става - трябва и акъл. Гледай повече реклами и ще се научиш.

7

Ос

преди 9 години

Ми трябва да се научите и да не крадете- което едва ли ще се случи

6

Анонимен

преди 9 години

до 8 щото няма ранобудни студенти и платени викачи по площадите

5

Анонимен

преди 9 години

Ами нали вие построихте Тракия.....а като гледам по телевизията не изглеждаше на модерен европейски път, а по скоро на селски отводнителен канал ,по който шофьорите се опитваха да карат и едновременно да псуват

4

Анонимен

преди 9 години

Абе защо винаги когато ГЕРБ дойде на власт, България се срива и в буквалния и в преносния смисъл, а сметките за ток стават двойни ?

3

Цимент

преди 9 години

Слагайте повече цимент

2

да, ама...

преди 9 години

Ако строите по-добре, как ще крадете повече...а, разбрах...ще има пари и за строеж и за крадене....но откъде ще дойдат?

1

Анонимен

преди 9 години

Довчев или Дончев?