227

Анонимен

преди 9 години

русофил=БЪЛГАРОФОБ.

226

Дълес

преди 9 години

До РУСОФИЛ--355;Всичките злини сполетяли Б--я са дошли от Русия.ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА и ТОГАВА ДРАСКАЙТЕ ГЛУПОСТИ.

225

ognenija

преди 9 години

И нека уточним! Няма сепаратисти (терористи) в Донбас и Луганска област има хора борещи се за свойте димове и деца. Пожелавм им успех. А, този кйто подктепя украинските фашисти, подкрепя убииствоата на деца и възрастни.

224

Дълес

преди 9 години

До Хм...344; На комунистите очите им са все в ЧУЖДОТО. Те все в чуждото канче надничат.До ДЕВЕТИ 90% от българите бяха собственици. направиха ги наемни работници .Кои са ви водачите. Г. ДИМИТРОВ--няма завършено 4 отделение, *** човек. А. Югов--.кундурджия,Т. Живков--Взема основно образование 1937 г, а средно на 12.07.1942 г ,който е неработен ден--СВ.ПАВЕЛ и ПЕТЪР. ДАДЕНО му е от ХИКОЛА ГЕШЕВ. Чочоолу--негрмотен овчар и конекрадец. Стана Генерал и още много.

223

Хм...

преди 9 години

До 350 АнонименВече си затвориха руският пазар! пп. А от тук натам, м? Щот и държавата си разстуриха! В началото на конфликта не бепровокиран от Русия , а от лакомииката на украинските самозабравили се политици!!!!

222

Анонимен

преди 9 години

Хе, Хе,Хе, айде сега...Човек като прочете заглавието и би си помислил, че Путун стои на нисък старт и едва ли не иска, ама е с вързани ръце да нападне запада. Въпреки всички провокации постъпи мъдро и все още не се е намесик решително, защото не иска конфликт. За разлика от САЩ и запада. които са брутални агресори и всчески се опитват да разпалят глобален конфликт. И го правят!!!И само да допълня.Статията не съм я чел, защото е от тенденциозно пишещата срещу Русия авторка -***.

221

Хм...

преди 9 години

На някой *** им все виновен! Само, че проблемът в Украйна е кой ще храни това гладно населиние??? Кой има желание да изхранва хохлите, щот Путин посто може да помогне /да храни/ единствено своите, т.с руснаците!!!! пп. Кой има желание да храни хохлите???? ЕС? САЩ?

220

Анонимен

преди 9 години

Тази война е поредната гадост на руснаците!Десетки хиляди убити и окакатени, съсипан живота на стотици хиляди нещастници!И всичко това, джуджето да ци гъделичка егото, побъркан ***, също като Садам и Кадафи!

219

Хм...

преди 9 години

продължение До ДълесЗлото е нееволирало добро! - казват мъдреците! Та .. фобите не са еволирали, и може единствено да се надявам, че някой ден може и това /да еволират/ да стане!!!! По вероятно е да е в следващият им живот, обаче! :)))

218

Анонимен

преди 9 години

Което значи,че е получил мандат разрешение от чичко тревичко,които е руснак като него,ако е, понеже от началото не изказаха НИКАКВА съществена причина,освен за някакъв измислен бандера,който нямал отношение към тях,но те се нагърбили да го претрепат и станал техен случай,и нищо повече,и от това се направи нов Афганистан в друг распоръдък-сепаратисти кат моджахидини само че американците вкарват всякакви други,но не и те да участват или кат У крайна плаща ще има за всички бели,черни,кафеви и НАТО.

217

Хм...

преди 9 години

До ДълесОхо, ти си явно духовно извисен, та правиш такава оценка!!!! :))) Личното ми мнение базиращо се на наблюдения/е е, че русофилите са хора здраво стъпили на земята, т.с реалисти! докато фобите са болни фантазьори, лъжци/най-често/, ... всичко най-противно което може за де сети човек! Омразата винаги е била и ще бъзе лош съветник!!!!Омразата е неконструктивна, т.с разрушаваща, деградираща, вредна дори за самият носител на тази емоция!!!

216

Дълес

преди 9 години

До Хм..---.336;Комунисти и русофили станаха най--низшата прослойка на обществото и селянията/селскатапростотия/

215

Анонимен

преди 9 години

Путин може да получи единствено ритник от целия цивилизован свят и той си го получава всеки ден!!!!!Никога след 1990 Съветска Русия не е била толкова мразена по света както сега!Тя е олицетворение на световния империализъм и беззаконие и на световния държавен тероризъм!

214

Дълес

преди 9 години

До НФБ--332;Евразийския съюз е мъртво роден.

213

Дълес

преди 9 години

До Анонимен329; А СИБИРСКИЯ СЪЮЗ има ли право да се отдрли от Русия. Когато Екатерина се омъжва за Петър Русия е 10 милиона кв. км. Всичките територии са присъединени с войни и насилиел Така Русия окупира и нас. Татресе ни пещерния комунизъм. Дето сттпи руски ботуш няма оправия.

212

РАЗПРОСТРАНЯВАЙ !!!

преди 9 години

Напиши в ю тюб:РУССКИЙ КРЫМСБУ встановила причетнiсть рос казацьких структурДОНСКИЕ КАЗАКИ БЕССЛАВНЫЕ РОССИИ

211

Хм...

преди 9 години

Долно племе са руснаците...На всяка цена искат да става на тяхното......dede Sorosh...,tili si bre...??----------------Русофобите са ужасяващи комплексари! Не се забелязва нищо горно/възвишено/ у тях, особенно ако се вземе впредвид неистовато им омраза, което си е страх/ не от нещо реално, а породена от болната им фантазия за беличие, но пък липсва всякаква обективност в преценките им и възможносттите им!!!! Това, че русофилите си измислят фактите, т.с лъжат говори единствено за некадърност

210

Анонимен

преди 9 години

От текста на статията: 79 на сто смятат, че най-големите западни страни са противници на Русия===Удивително малък процент, след като в края на миналата година Обама обяви Русия за по-голямо зло от ИД и Ебола. Всеки руснак кристално ясно разбира, че неговата родина се репресира заради независимата политика на Президента Путин.

209

Анонимен

преди 9 години

Долно племе са руснаците...На всяка цена искат да става на тяхното......dede Sorosh...,tili si bre...??

208

Анонимен

преди 9 години

До НФББратле, направо ти се възхищавам. Аз толкова невъзможни неща само в 4-5 изречения не бих могъл да измисля. Да не си падаш по фентъзито ?