84

aaa

преди 9 години

Международната общност трябва да обяви индивида на снимката за военнопрестъпник и да му потърси отговорност.

83

ДО 140 ДЪЛЕС

преди 9 години

Много интересно че страни като Унгария 1956 Чехословакия сега Чехия и Словакия 1868 правиха революции срещу СССР сега от всички бивши соц. държави са най големите привърженици Русия.Против санкциите са срещу Русия. Строят руски АЕЦ а пък не са православни християни а католици. А ни които бяхме малкия брат сега сме най големия противник на Русия. Грешка не ние народа а нашите управници. Но кой ги избира. Управниците грабят народа а народа си избира управници които пак да го грабят.

82

анонимен

преди 9 години

а за обстрела на Донецк от украинската артилерия предлагам на Порошенко да му дадат Нобелова награда за мир

81

НФБ

преди 9 години

До ставриСащ искат слаба и раздробена Русия..да спрат изграждането на БРИКС. ..

80

НФБ

преди 9 години

До ДълесЗащо сащ имаха едно виждане за Косово а днес различно за Ново Русия...Явно има двойни стандарти за прилагане..да се удари и раздроби Русия..утре ще ударят Китай..разделяй и владей.

79

ставри

преди 9 години

До ДълесАми САЩкакво търси вЗападна Европа,Корея,Виетнам,Ирак,Либия,Косово,Афганистан,Гватемала,да изреждам ли други места където са дарили "свобода"на народите?

78

Анонимен

преди 9 години

Баба ти Ванга пак ще излезе права, изтокът ще победи, това е ясно:-)

77

по глaвaтa

преди 9 години

Aмерикa дa нaкaже жестоко руските терористи- убийци! Подкрепa зa Укрaйнa!

76

Анонимен

преди 9 години

nqma teroristi ima borci za svoboda kaza zapada

75

Дълес

преди 9 години

До Анонимен--128;Русия е най големия ТЕРОРИСТ. Какво търсеше в ГДР ,Унгария--Газеха народа с танковете.Каво търсеше в Чехия, ами в Афганистан. Там ги смляха. Дадоха 15 000 жертви, абългарските са 73. ЗАЩО дадохме тия жертви?

74

проруска

преди 9 години

СВЕТЪТ ТРЯБВА ДА ОБЯВИ ПОРОШЕНКО ЗА ТЕРОРИСТ!!! ТОЙ ИЗБИ НАД 5 000 МИРНИ ГРАЖДАНИ И В МОМЕНТА СЕ СТЯГА ЗА ВОЙНА, ЗАЩОТО ХОРАТА НЕ ИСКАТ НЕГОВАТА УБИЙСТВЕНА ПОЛИТИКА!!!

73

Румбо

преди 9 години

Чудех се защо хохлите не обявяват военно положение,въпреки че много им се иска.Работата била много проста-МВФ не финансирало държави във война или с военно положение!Накратко-ако обявят ВП няма да получават пари иняма да има какво да се краде!Колкото до новите артилерийски подкрепления-работата е ясна,целта е да се ускорят темповете на избиване на местното население и вбеси Русия!Инструкцията от Вашингтон е ясна-на всяка цена Русия трябва да бъде въвлечена във войната-жертвите са без значение!

72

Дълес

преди 9 години

До тайгата--121;Руснаците колко неща изкупиха? Защо не протестираш бре? Руснаците в Русия. МАРШ.

71

Анонимен

преди 9 години

Имам клонинг! Някой злоупотребява с моите коментари и вече ми писна! Затъвайте във фекалии щом не искате да почерпите малко мъдрост от мен. Нямате ни най-малка представа, било то от икономика, политика или гео-стратегически интереси.Одисей 1

70

Анонимен

преди 9 години

До 125Талибан,защо тази дейност да не се развива от бг предприемач и печалбите да не се изнасят зад граница?

69

преди 9 години

До Одисей 1 Ще ми е интересно какво ще се случи с Картошенко,ако Путин и Русия му обърне гръб. Може да залагаме,дали ще го убият или ще го обесят американските демократи?

68

Izbegal

преди 9 години

До ZeusХодил съм 18 месецадори съм и младши сержант от артилерията но при нужда едва ли ще ми попадне оръдие с 5 обучени както и далекомерист който да знае триангулацията че и двама свързочници

67

11

преди 9 години

Този ПоТрошенко, започва речта си с призиви за мирно решаване на кризата, а завършва с артилерия! Е, затова не следва да му се вярва на такъв! И колкото повече кръв се пролива, толкова по-далечен става мирът!

66

Анонимен

преди 9 години

Порошенко ще смачка терористите, тоест собствения си народ. Всичко това без подкрепата на САЩ и Европа! Русия е новата ос на злото, а запада се противопоставя на тези гадове. Готов е да затрие всичко и всички в името на свободата на словото и третия пол.Одисей 1

65

Случаен

преди 9 години

Алооо, Одисей! На 21-ви февруари 2014 година споразумението бе подписано от легитимно избрания президент (Янукович) и бе гарантирано от три държави - Франция, Полша и Германия. А през нощта на 22-ри февруари бе извършен държавен преврат. Моля, приятелю, опресни си паметта.