100

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТака е мили сънародници - Тиквата и Плевела се скъсват да плюват Русия, а пък вие искате да ви дават евтин бензин. Няма как да стане тая работа. Никой не обича предателите и лакеите, руснаците също не ги обичат.-------А бе я вземи скрий някъде, те кат не ги плюваха 25 години даваха евтин бензин.

99

Анонимен

преди 9 години

Така е мили сънародници - Тиквата и Плевела се скъсват да плюват Русия, а пък вие искате да ви дават евтин бензин. Няма как да стане тая работа. Никой не обича предателите и лакеите, руснаците също не ги обичат.

98

Анонимен

преди 9 години

Това е защото Боко Тиквата и наместникът на ЛУКОИЙЛ Вальо Златев всяка вечер цъкат белотче.

97

Анонимен

преди 9 години

хахаха в гърция бензина бил 1,10лв пък в македония 0,80 лв. тук имало големи фантазьори или по скоро лъжци.

96

хахаха

преди 9 години

до 109кой пък те е излъгал, че изобщо НИЕ сме се оправили от турското робство? със няколко пича които са търчали по планините и обирали минувачите ли? за 500 години? вземете прочетете малко история, но не тази калпавата която ни я пробутват в училище... за разнообразие вземете прочетете на нашите съседи за нас - гърците, югославците, румънците дори турските... ако си *** като *** има google translate!

95

Анонимен

преди 9 години

В Германия бензина падна от 1,55 на 1,40 евро. Гледам и в другите държави е така. Намалението е минимално, а цените на стоките се вдигнали. Така, че май най-голямото намаление, като процентище се окаже у нас, но нали сме си народ, който само мрънка мрънкащите са пак много. В Македония дизела не е 80 цента, както лъже някой долу. Така и в Германия минималната заплата не е 1600 евро както лъже пък друг още по-долу. Не се вързвайте на лъжите на няколко хейтъра тук!

94

Анонимен

преди 9 години

Ми зареждайте от другите вериги, бе ***, те там нали внасят дизел по 50 цента и бензин по 55, не знаете ли че ЕС е единен пазар и че в Гърция безина е по лев, лев и 10 !

93

Анонимен

преди 9 години

Плащайте високите цени на ушанките, те всичко обръщат в оръжие и някой ден отпускарите ще дойдат.

92

петър

преди 9 години

КАКВИ ТИ ЛЕШОЯДИ ОТ АМЕРИКА.В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО САМО ЕДНА РАФИНЕРИЯ В БУРГАС, КОЯТО Е ПЪЛЕН МОНОПОЛИСТ.ТЯ Е СОБСТВЕНОСТ НА ЛУКОЙЛ, А ТАЗИ ФИРМА Е РУСКА И РАБОТИ САМО С РУСКИ НЕФТ.ДО ЛЯТОТО НЕФТА БЕШЕ 120 ДОЛАРА, А ГОРИВАТА-НАФТА И БЕНЗИН ОКОЛО 2,50 ЛВ. СЕГА НЕФТА Е 6О ДОЛАРА И ГОРИВАТА СА 2,30-2,40,ПРИ ЛЕШОЯДИТЕ В АМЕРИКА СА ГОРИВАТА СА 70 ЦЕНТА.КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА, ДА СИ НАПРАВИ САМ СМЕТКАТА КОИ СА ЛЕШОЯДИТЕ.

91

До 105

преди 9 години

Малко хора осъзнават колко си прав. От турско робство се оправихме, но от руското робство не можем, колко години стана. Не на лукойл и руските интереси България и прислужниците им комунистите и русофилите.

90

Стоян

преди 9 години

В Стара Загора , на ШЕЛ цените са бензин А95 / 2,01 лв , ДИЗЕЛ / 2,03 лв , ГАЗ 0,99 лв . Като на ОМВ НАПРИЕР ГАЗТА е 96 ст./ л

89

КЕЛЕШИ

преди 9 години

КАЧВАТ ГОРИВАТА,КАЧВАТ И ХЛЯБА.ПАДАТ ГОРИВАТА,ХЛЯБА НЕ ПАДА!ВАРИАНТ 1-НАМАЛЕНИЕТО НА ГОРИВАТА Е ВРЕМЕННО ЯВЛЕНИЕ(ЗА ЕДНА СЕДМИЦА),ВАРИАНТ 2-ГОЛЕМИТЕ СИ МЪЛЧАТ ДОКАТО НЯКОЙ НЕ НАДАДЕ ВОЙ ЗА ХЛЯБА,НО ОТ РОБ(БЪЛГАРИН) ВОЙ НЕ МОЖЕШ ДА ЧУЕШ.

88

Знаещ

преди 9 години

Ако се знаете колко сте прости, ще се гръмнете сами. Почти всички горива в Бг са от Лукойл...90%...зареждайте където искате все при тях отива.При газта е друга работа ,там само 50% са от Лукойл....

87

до 100

преди 9 години

В южна каролина жените са по-големи от кравите а *** порят жена ти всяка жечер.Лека нощ емигранте.

86

Анонимен

преди 9 години

Не купувайте от лукойл

85

Анонимен

преди 9 години

V South Carolina benzina e 87 stotinki/L a v rusofilskiya bantustan se radvat na 2, 19 na litar. A za zaplatite nyama sravnenie. DA JIVEE RUSSIA BRATYA .. hahaha

84

Евроскептик

преди 9 години

До АнонименДа ама "дизела в Македония е 0,80 лв." щото още не са ги приели в Еврогейският съюз .

83

до 95

преди 9 години

Сигурно ли е това че ОМВ и ЕКО са вносни горивата. Моля пишете защото действително при нас горивата са най-лоши и най-скъпи. но мафията е нй-доволна....

82

Анонимен

преди 9 години

И до тоалетната не ходя в Лукойл! Може да е заразно! OMV или Еко. Те поне внасят част от бензина (100цата е австрийска). шел купуват от Лукойл.

81

Изотзадзе

преди 9 години

Сега каро паднаха цените на петрола , ще поевтинее ли най-накрая и вазелинът?