88

До 111

преди 9 години

За Борисов гласува константният му *** електорат от 1/5 или има-няма 16% от българските избиратели. Това не е Народът. Това е простотията и неграмотността.

87

До 111

преди 9 години

Напротив! Народът е против Борисов! 84% или 4/5 от българските избиратели не гласуваха за него.

86

Анонимен

преди 9 години

УЖАСЕН Е ПРЕМИЕРА А ГОДИНАТА СИ Е ТАКАВА КАКВАТО СМЕ СИ ЗАСЛУЖИЛИ

85

nedkodd

преди 9 години

Какво даваш за РУСЕНСКАТА СПОРТНА ЗАЛА,ЗАЩО САМО ПЛОВДИВ И ВАРНА ,ЗАЩОТО НЯМАШ ПОДКРЕПА ОТ РУСЕ ЛИ ??? ВИНАГИ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЕБ,НО ТИ И ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ КАКТО ПРЕДНИЯ ПЪТ НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА БЮДЖЕТА ЗА 2015??? КАКЪВ Е ТОЯ СКОК СЪС 1.9% НА ПЕНСИИТЕ ОТ 01.07.2015 ГОДИНА??? АЗ НЕ ПАЗУРУВАМ ВЪВ МАГАЗИНА СЪС 1.9%, КОГА ТВОИТЕ СЪВЕТНИЦИ ЩЕ ТЕ ОСВЕСТЯТ,ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ??? ЛИЧНО ТИ ОТИВАШ ВЪВ БРЮКСЕЛ И УДРЯШ ПО МАСАТА И ИСКАШ МИНИМУМ 500 ЕВРО ПЕНСИЯ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН СЕГА,КАТО НЕ МОЖЕШ ......

84

ния

преди 9 години

До Анонименкой си ти та да говориш от името на народа бе пореден ***!

83

мая

преди 9 години

сега да ръкопляскаме ли? че сте платили милионите от КТБ! малко бе боли това! на мен сметката за ток ми е 160 лв двойна след увеличението, а заплатата ми на мед сестра не е мръднала!безхаберници и крадци това сте вие ! стига сте се били в гърдите народа целия е в заеми ако не знаете, мошенници!никой не ви вярва вече на суперлативите неглеци такива!

82

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен104KRADZITE

81

Иван

преди 9 години

Бистришките тигри отново са най - желан противник за мачове. Подмазвачите изобщо не схващат, че се краде и от тях.

80

Анонимен

преди 9 години

Ами да - ти се върна на власт! Какво по-ужасно може да случи освен ти + фашагите от ПФ на власт

79

Анонимен

преди 9 години

Мирогледа му се простира до стадиони,спортни площадки...кой ще спортува а тях,пенсионерите ли или дембелите в политиката като него ? ***!

78

Иван

преди 9 години

А Иво Тонев, какво прави в Левски. Уж беше представител на руска банка, банката се махна Тонев си седи. Щяха да оправяте Левски с парите от Газпром. Тъй че, Борисов да не се прави, че няма участие в Левски.

77

Анонимен

преди 9 години

След като с политиката си в предишното му неуспяло правителство надува балона КТБ,сега се прави на ощипана банкелийка. ***!

76

Анонимен

преди 9 години

DVAMA IZPECENI MOSHENNIZI NA SNIMKATA

75

Shark

преди 9 години

И защо равносметката за спорта като цяло е че годината е била ужасна. Защо под спорт в България се разбира само футбол. Ами Кубрат, Гришо, Ц. Пиронкова, отбора по художествена гимнастика?? Тях къде ги оставихте, а?? Значи футбола е зле, защото са събрани *** от кол и въже, мислещи само за пари, пиене и чалгарки. Но футбола не е спорта на България, не само това, а би трябвало да бъде закрит! Не е вярно че годината за спорта е била ужасна.

74

БГ

преди 9 години

Има пари,има целувка,няма пари, няма целувка,то си е много ясно!

73

Анонимен

преди 9 години

Пак се почна, парите за спорта щял да ги даде! Кои пари точно, нали са заем, ами тия др 8млрд тях що не ги дадеш ?

72

Анонимен

преди 9 години

Дедо Боже, хайде да си прибереш вересията щото ако тоз царвул остане цял мандат с България е свършено. Пипе няма човека, образование, интелект само едно желание да властва и много шубе щото бандюгите го дебнат да го...бнат. хайде взимай си творението да живне един лъган и грабен безобразно един народ.

71

Анонимен

преди 9 години

Oт собствения си джоб ли ги изплати тези пари? А за собственото си участие в загробването на КТБ няма ли да спомене? Кой, КОЙ ги изплати ?!ГЕРБ - или 8-те милиона българи, на които връчихте сметката от ликвидирането на КТБ по команда отвън, вместо да бъде спасена навреме, като ***?И да не забравяме още една сметка, връчена тържествено на българските граждани - 1 млрд за "укрепването" на ***, за която ГЕРБ скромно мълчи...Значи "изплатихме", а?

70

Бг

преди 9 години

Каквото и да кажеш,все ще згрешиш!

69

до 85

преди 9 години

Ако народа беше с него, всички щяха да гласуват за него, а не както на сегашните избори от 50% гласували в цялата страна, само 30% за него. Това реално е половината на едната половина от народа. :)