29

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Ами тези жертви са в резултат и на евроатлантическите ни ангажименти заради които бронираните автомобили на полицията и жандармерията са на стоянка до хотелите където спят НАТОВЦИТЕ-справка лятот новотел Пловдив.

28

shefa

преди 9 години

До Ванкокой за каквото е учил...

27

Ванко

преди 9 години

Егати управията, редовите куки набутани навсякъде, на граница, пред парламент, на стадиони а баровците от хилядите дирекции и отдели си бачкат редовна смяна, вземат си редовно заплатката и извънаредните за високо интелектуалната им работа, спинкат вечер при семействата или разпиват на поредния банкет! Башовете инспектират границата с джипове за стотици хиляди а раята я извозват с 40г. камиони?

26

Анонимен

преди 9 години

Не че съм фен на червените ,ама на времето Миков като вътрешен министър уволни за 24 ч. началника на Охранителна полиция Ж.Живков за това че при едно мероприятие беше напъхал командированите от провинцията полицаи в едни казарми -сигурно за да спести или по точно да окраде парите предвидени за хотели !!! Сега месеци наред градски полицаи на които не им е работата са командировани по границата при мизерни условия като в първата световна и чакат от тях един човек да спира групи от по 20 души

25

селтак

преди 9 години

Както обикновено синдикатите у нас са най-неадекватните организации цуцащи сигурни пари от гърба на работещите.

24

vaskes

преди 9 години

Гн министър на МВР ти питам и отговор искам имаш ли си на идеята тези гранични полицаи какви условия на труд имат в час ли си да си чувал правилото -старшия осигурява -младшия изпълнява, май не Всички които отговарят за логистиката на тези подразделения барабар с министъра уволнени дисциплинарно. Една държава, която няма история, отбрана, образование тази държава е загубена, ние отиваме към историят.. Смърт на фашизма свобода на народа.

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 26Пропусна най-важното - ЗЕТ на мошеника Камен Пенков

22

luleburgaz

преди 9 години

komshiite pak sa na avtopilot

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 20Какво,как и защо да го подкрепят?За този пост се иска опит,мъдрост и професионализъм!Бил няколко години в СОБТ,завършил задочно Симеоново и право,помотал се някоя и друга година в ДАНС и изведнъж хоп-гл.секретар-най-висшата професионална длъжност в МВР.И като резултат-нищо и половина,убит елитен командос,сега загинал обикновен полицай щото имал категория за камион,ама дали след като е взел книжка е управлявал такъв,е трудно да се каже!

20

инструктор

преди 9 години

Ами написаха ли на шофьора акт за несъобразна скорост и тн по чл 20 ? И защо се политизира случая като е ясно че причината е СЛАБА КВАЛИФИКАЦИЯ?

19

pup

преди 9 години

bg medii sa mafia.

18

Анонимен

преди 9 години

До ДО СИНДИКАТИКъде бяха синдикатите ? Клатиха си краката и чакаха деня за заплата.

17

vanko 1

преди 9 години

Тоя синдикат не върши никаква работа, само събират членски внос и прибират комисионната от Виваком. Всички знаем че нищо няма да се промени. Просто ще трябва да преживеем поредната трагедия предизвикана от Бойко.

16

grajdanin

преди 9 години

Leka mu prast na choveka .....vie si pravete izvodite.....s tovaren kamion ot studenata voina vse oshte se prevozvat xora.......vuchkov i lazarov sa tam xaxaxa zashto shte go varnat li choveka ?

15

Бившо ченге

преди 9 години

Преди малко слушах Лазаров,който обясняваше за предните и задни гуми на камиона-кои били пропаднали първо....?!Абе Лазаров,ти в ред ли си бе? Кво ме итересуват гумите? Има загинал човек,полицай и колега! Има две деца-сираци!Има жена вдовица! Ти чувал ли си за планиране,за оценка на риска и възможност да се не се допусне?Абе докога тази система ще се управлява от от ***,от племеници и рода до десето коляно?

14

Анонимен

преди 9 години

kato ideq zvuchi dobre

13

Анонимен

преди 9 години

Господ да го прости шофьора Асен ,отиде си нелепо в деня на бащата като оставидве деца без баща заради банда *** ,наричащи се "ПРОФEСИОНАЛНО" ръководствона МВР.

12

До Николай 9

преди 9 години

Не си ти този който ще оценява народа ,а ако смяташ че отговаряш на всичките негативи които си написал нямам нищо против изчезни.

11

ДО СИНДИКАТИ

преди 9 години

А къде бяхте досега господа синдикалисти,защо досега не поискахте този доклад,защо не направихте нужното да не се возят в товарни автомобили?ЗАЩО???

10

Поли

преди 9 години

.............и най-големите мрънкалници!