71

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера какво става в тая наша България. Такова безхаберно отношение към човешкия живот има само в Африка. И все няма виновни, и все по високите етажи и политиците си измиват ръцете. Тяхната работа е да лапат, не да мислят за хората. Бог да го прости човека.

70

Анонимен

преди 9 години

Бог да го прости, човека. Жалко за дечицата му - ще растат сираци.Оцелелите дано се оправят бързо.

69

сис

преди 9 години

До пеши пътрул- След 16 часа смяна, при която си вървял километри напред назад по границата, в 12 часа посред нощ посред зима, ще вървиш още 10-15 километра пеша?!? Браво робокоп! Да имахме повече като теб! Ти впрочем що не се пишеш доброволец? Или ти е страх от тъмното просто?

68

сис

преди 9 години

На истината слагате минуси!!!!!!! ***!

67

Анонимен

преди 9 години

От град Средец съм.Виждам постоянно момчетата .ОМЕРЗЕН СЪМ ОТ КОМЕНТАРИТЕ НА ПОВЕЧЕТО.МЕРЗОСТ, ПОДЛОСТ, ЗАВИСТ.***, ДОЛНИ МАМИНИ СИНЧЕТА.***

66

vesko02

преди 9 години

Няма да се учудя ако започнат да използват градския транспорт за придвижване.По сигурен е.

65

Анонимен

преди 9 години

Безотговорните действия на неадекватните политици ще доведат и до по-големи бели. Който премахна гранични войски и заставите да ходи да утешава децата на загиналия и да храни напиращите през границите ни всякакви екземпляри. Това е политическа отговорност, а виновникът си е сложил подписа и се знае кой е.

64

сис

преди 9 години

Днес е това момче, утре ще е друг-ваш близък, приятел, брат, син, съпруг!!! Те са там за да работят, да пазят границата, а не да бедстват!!! Те са там и няма лошо-това им е работата! но!!!!Не се прави нищо, за да се осигури ефективно осигуряване на границата и сигурността на тези, които работят там. В 21 век охраняваме границата като първобитни! А къде отиват парите от Европа?!?!?

63

Анонимен

преди 9 години

Истина е че при почти 60 000 щат в МВР,почти 2/3 са такива,които през живота си не са виждали жив престъпник!Истина е,че съм прослужил 20 години в МВР-в"окопите" ! Истина е,че вече 3-4 години не съм виждал и не зная,кой ми е Районния инспектор,въпреки че приемната му е на 20-30м.срещу дома ми.Истина е,че оставащите 1/3 нямат желание,сърце и призвание да вършат нещо повече от това,да си чоплят носовете и да си пресмятат трудовия стаж!

62

сис

преди 9 години

Писна ми да слушам и чета колко са такива и онакива полицаите! По границата ни е първобитна история! Вместо да харчат милиони за една педя ограда, да бяха пуснали през лятото един булдозер да подравни горските пътища, по които вървят зиловете и джиповете. Да бяха засипали с чакъл. Да бяха ремонтирали заставите и да върнат нарядите там. А не като сървайвари да оцеляват при първобитни условия. Помнете, ако не се променят нещата ще има още инциденти!!!!! Идва зима!!!

61

sis

преди 9 години

Алкохолна проба ли??!?!? А кой ще провери какво е състоянието на "пътя" по който се движи камиона, какво е техническото състояние на сто годишната бричка, с която превозват полицаите?Аз съм много добре запозната, защото мъжът ми дава наряди именно там през месец-два. За по 15 дни са в командировка!При последното отиване дърво падна върху зила и проби каросерията, двама пострадаха леко.Тогава той сподели за първи път какво се случва там и беше сигурен, че ще стане нещо подобно. Всеки наряд е така

60

Анонимен

преди 9 години

Алкохолна проба?

59

До 39

преди 9 години

Не ми се струва много уместно,*** като 39,да дава оценка за това кой на кого и как плаща осигуровките!Колегата блъснал и убил детето на тротоара да си получи и ще си получи заслуженото!

58

Анонимен

преди 9 години

kofti rabota. zagubata na roditel i po vseko vreme kamo li po praznicite e uzasna tragediamilo semeistvo, nie vkasti mislime za vas. basta vi e opazval granicata ni. toi e geroi....Вучков: Пострадалите гранични полицаи са без опасност за живота. i nesto da kaza za po4inalia grani4ar- nema takav serial. dobre 4e Obrazovania minister ne se e izkazal

57

Анонимен

преди 9 години

До granicaЩо не се научиш да пишеш на български? Не е толкова сложно!Има два бутона на клавиатурата,натискат се едновременно и сменяш азбуката! На единия има стрелка на горе,на другия пише Alt!Намират се долу,в ляво!

56

Анонимен

преди 9 години

До психолог от МВРАко осъзнаеш,колко си *** ще вземеш да се гръмнеш веднага!

55

анонимен

преди 9 години

Доста неща не са известни и няма и да ги кажат.Едно обаче става ясно - каква е тази безумна организация и кой "умник" е решил по този начин да се охранява границата?Какво означава полицаи от различни РПУ-та да пътуват като "чувал с картофи' в стари ЗИЛ-ове?Защо не се реши войските ни да охраняват границата? Както преди имаше военни поделения близо до нея?Какви са тези безумни пътувания, необосновани разходи и рускуване живота на полицаите, които всъщност са със съвсем друго предназначение?

54

До 11 В.Узунов

преди 9 години

Аем Узунов,сирачетата не викат ли- чиче ,дай дупата

53

qmbol

преди 9 години

za 700lv zaplata da si izgubi6 jivota v taq mizeriq

52

Анонимен

преди 9 години

До психолог от МВРЕстествено виж как си знаеш урока!