35

турчин

преди 9 години

По бързата процедура 5 год. затвор. Уволнява се началник РПУ, последно предупреждение на съдии и прокурори, разследващите се накзват за забавяне при изясняване на случая.

34

Анонимен

преди 9 години

До бертрамНищо расистко няма. Всеки в тази държава има права точно толкова, колкото има и задължения. Не трябва да забравяме нито едното нито другото.

33

бертрам

преди 9 години

проблемът идва точно от това, че държавата третира ромите като редовни граждани. Не съм расист, но е крайно време някой да удари по масата и да каже ТАКА НЕ МОЖЕ.какво расистко има в посочените от мен точки.....

32

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТДа върнем гетата тогава? Да вдигнем стени около тях и да ги оставим да се избиват вътре. направо да им направим държава в държавата и да си се оправят....... Не ги оправдавам за постъпките им, но да слагаме всички под общ знаменател не е коректно....

31

АТАКИСТ

преди 9 години

до 47С други думи искам да ти кажа, че трудно ще набиеш лекар ако си *** сред българи съседи. В *** квартали е лесно.

30

АТАКИСТ

преди 9 години

до 49 Леко да разграничаваме нещата- едно е да си кажеш адреса в мангалският квартал , друго си е да кажеш, че на еди коя си улица има блъснат човек. Написах го и иронично-лекарят се обръща към гражданина с "***". Лекарят също трябва да провери от *** квартал ли идва обаждането или извън него. Виж, ако *** е пострадал извън такъв квартал- може и да намаже от спешната медицинска помощ.

29

Анонимен

преди 9 години

До bertramТова е невъзможно. Първо - не можеш да делиш хората - здравно осигурени и неосигурени...това не е незаконно - НЕМОРАЛНО е. Сигурен съм, че си чувал за Дядо Добри в София, мислиш ли, че е здравно осигурен? Той не заслужава ли линейка?!А за парамедиците - да, трябва да има парамедици а не лекари в линейките както е по цял свят. Има разлика от Първа Долекарска Помощ и Спешно отделение....Но не тярбва и тях да ги делиш на етноси....

28

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТАтакисте, много високопарно говориш. Айде сега да си представим следното: теб те блъска кола на пешеходна пътека и непознат звъни на 112: "Ало, 112? Тука блъснаха човек. - ЕГН-то на човека? - Е па не знам, в безсъзнание е. - Обадете се като дойде в съзнание и ви каже дали е здравно осигурен..." - нелепо е да предлагаш такива крути мерки, без да извършваш дейността мисъл....полезна е, пробвай...

27

Анонимен

преди 9 години

Само това ни трябва,да ни напълнят с оръжие и да започнем да се избиваме, както става в САЩ! Проблема е в държавата, а не стари бабички да стрелят тума ***!Просто защото ще й вземат пистолета ,и ще й счупят главата с него!

26

Анонимен

преди 9 години

ALOO;HELSINSKITE PEDALI!!!!Varvi li drogata svini.Neshto da kajete otpadaci dolni.

25

Анонимен

преди 9 години

isliamska darjava.......

24

rokoboko

преди 9 години

Престъпноста няма цвят?Имааа, имаа, и миризма имаа.!

23

мaмa им

преди 9 години

Смегмaтa нa Бългaрия = цигaниБОЙ

22

Едно ченге

преди 9 години

Няма полицейска служба в света, която да гарантира сигурността на всички и навсякъде, това е физически невъзможно. За това не вярвайте на политците, които ви говорят как ще вземат мерки, как ще пратят полицаи по селата и други подобни. Пазим границата, пазим големите градове, разследваме, абе истината е, че много по сериозни полицейски сили от нас не са се справили, камо ли ние, още повече и с това келяво законодателство. Истината е, че на първо място всеки трябва да се пази сам и то с патлак.

21

АТАКИСТ

преди 9 години

Решението е лесно: Викаш линейка, но трябва да си здравноосигурен.Иначе като искаш бърза помощ викни си някое такси да те закара в най-близката клиника.Дежурният на телефона вдига и* бърза да си казва адреса, а дежурният го прекъсва и пита любезно: я кажи ЕГН-то на нуждаещият се от линейка. * го казва и дежурният:Охоо, лицето не е здравноосигурено?!Няма право на линейка!...и затваря.

20

Анонимен

преди 9 години

Лекарите да почнат най-сетне да си носят спрейове и електрошокове.

19

Едно ченге

преди 9 години

Трябва значително да се разшири обхвата на т.нар. "неизбежна отбрана" (чл.12 от НК) и да се либерализира закона за притежание и носене на оръжие, иначе няма начин да се справим с битовата престъпност, а тя в момента е жестока и ще става още по зле. Престъпника трябва да е наясно, че опита ли се да изнасили мацката в 04:00 ч. посред нощ има всички шансове да получи куршум в корема, а мадамата орден за гражданска доблест. Ако това не стане, ще си останем овце за стригане, клане

18

Нищо ново

преди 9 години

Крайно време е да приватизират цялото здравеопазване, че да приемат само тези които си плащат...

17

читател

преди 9 години

До кога ще плащаме социални и медицинска помощи за да ни бият, насилват, убиват и крадат?До кога ще подзволяваме да ни тероризират?

16

Анонимен

преди 9 години

Сбъркана ни е държавата,сбъркано ни е управлението,сбъркано ни е всичко!Никой не може да застави и да принуди друг,да извърши нещо,дори и да изпълни служебните си задължения,когато съществува опасност или се застрашава здравето и живота му!