17

Митака

преди 9 години

Не, повече униформена полиция не ни трябва, напротив - съкращение на 50% униформени, Вучковввввввв

16

ченге от миналото

преди 9 години

До НИЩО СЪЩЕСТВЕНОЩатът на МВР е 61173 СЛУЖИТЕЛИ, а от тях заети пряко с полицейска работа (ведно със спасителите и пожарникарите) нямат и 25 000. Къде ги видя тези 70 хил. полицаи?

15

НИЩО СЪЩЕСТВЕНО

преди 9 години

70 000 ПОЛИЦИ 1 КАТ ТРУД-20 ЗАПЛАТИ НА КУП ..ДЪРЖАВНО УСИГОРЯВАНЕ ..БОНУСИ-2 МИЛЯРДА ЛЕВА БЮДЖЕТВОЕННИ ТЪРТЕЙ-ПО СЪШИЯ РЕД-1 МИЛЯРД ЛВ ПРИВИЛЕГИИ 600 000 ***-СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ 1 МИЛЯРД БГ ЛЕВА3 МИЛЯРДА ЛЕВА ЗА СМТКА НА ДЪНАКОПЛАТЕЦА..ДОКАТО ТОВА НЕ СЕ ПРОМЕНИ.БГ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ

14

Анонимен

преди 9 години

Честно, това е най-скапания министър, който някога сме имали. Благодарение на него улиците са пълни с хора без застраховки, без книжки, с алкохол и какво ли не! Щото всеки, който е в издънка може да провери къде ще е хайката днес и да си кара най-необезпокоявано!

13

Анонимен

преди 9 години

Дай още по-радикално. Намали наполовина депутатите, министерствата, агенциите и т.н. Все пак от 9 милиона станахме 7, с тенденция към 6. Веднага ще падне бройката на шофьорите, охраната, секретарките, сградите и т.н. На мен не ми пука, аз имам билет и скоро отлитам...

12

Peter

преди 9 години

ЗАЩО ОБИКНОВЕНИЯ ПОЛИЦАЙ НА УЛИЦАТА ДА Е 1 КАТЕГОРИЯ И ДА ВЗИМА 30-40 ГОДИНИ ГОЛЯМА ПЕНСИЯ, СЛЕД КАТО САМО СЕ СКАТАВА НЕ РАБОТИ И СПИ В СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ?ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ НА МАЛКОТО ПОЛИЦАИ , КОИТО СЪВЕСТНО СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.

11

Анонимен

преди 9 години

До 9И аз бих задал на министъра същия въпрос - какво става с армиятауниформени чантаджии , които храбро борят престъпността от топлитеканцеларии ? И те ли ще си останат първа категория като обикновенияполицай на улицата .

10

Чепа

преди 9 години

Вучков,ще остане в историята,като най некадърния министър.Кукла на конци.

9

Анонимен

преди 9 години

Истинската реформа ще има когато всички, които не са на улицата, но не само счетоводителите, юрисконсултите и международната дейност, преминат към втора категория труд и се ползват с правата на държавни служители , но без никакви привилегии.

8

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха, соло тИшшака на Цецо Пандиза, колко е жалък и смешен само.

7

Маркс

преди 9 години

А в селата? Или там не е важно, там е лош матреяла?

6

Анонимен

преди 9 години

Браво

5

Peter

преди 9 години

До АнонименЗа заплатите си прав, но колкото и да не ти се вярва имат прекрасни IT специалисти на много високо ниво , които до скоро бяха и научни сътрудници, но поради некадърността на шефове които не разбират от IT ще ги загубят скоро.

4

Анонимен

преди 9 години

Денят в който ще бъде съкратен един държавен чиновник и на негово място не се назначат поне двама трябва да се обяви за национален празник.Понеже нито една партия или правителство няма да направи това докато дават отвън заеми ще чакаме Международния валутен фонд да направи съкращенията като спрат да дават заеми след 3-4 години....До тогава държавните чиновници могат да са спокойни-никой няма да ги барне..

3

Анонимен

преди 9 години

Г Е Р Б СА *** ЖАДНИ КАТО ВЪРКОЛАЦИ ЗА ВЛАСТ

2

***

преди 9 години

И този път нищо няма да се случи! Всичко е прах в очите на електората!

1

Анонимен

преди 9 години

собствени IT "какво?" с тия мижави заплати на лов за маймуни с трици ли сте тръгнали, смешници ? IT специалисти в държавните структури ще има когато заплатите се изравнят със средноевропейските в сектора. Преди това само ще плещите глупости пред журналята... Ама тая материя ви е тъмна индия нали - не проумявате защо се плаща толкова много на тия хора да щтракат весело с мишката - и никога няма да разберете ... Generation LOST.