134

Анонимен

преди 9 години

Спасе,не си губи времето тук, ами бягай да обмениш рублетата, че не се знае какъв ще е курса след 2 часа.

133

Спас

преди 9 години

Скоро доларите ще се ползват само в селските тоалетни!!:))) Не ми показвайте такива снимки! Това е положението в момента: USD55,10EUR67,64Нефть61,22:)))))))))))))))))))

132

Коко

преди 9 години

До СпасЗабавен си!!!Радват ме хора като теб, дето искрено (надявам се) вярват в нещо, без значение какви са фактите!Убеден съм и че си добър оратор, един ден народните маси ще тръгнат след теб!!!

131

Анонимен

преди 9 години

На кого му пука какво мислел Путин? Той ако можеше да мисли нямаше Русия да е натикана в *** ***.

130

Спас

преди 9 години

До Коко:)))))))))))) Не че се нуждае, НО АКО СЕ НАЛОЖИ!!!!!:)))))))))) Няма да помагат на САЩ я?:)))) Още помнят кой ги е освободил от японските агресори!!!..... не са като нашите продажници!:)))))))))))))))))))

129

Анонимен

преди 9 години

Москва повтаря, че е заинтересована от мирен процес, че е готова да окаже хуманитарна помощ в югоизточната част на Украйна и да участва в уреждането на ситуацията там.Масква да си изтегли терористите от Крим и Лугандон и да си сяда на ***.

128

Коко

преди 9 години

Русия се нуждае от помощ, от Китай..., е това не е истина:)Руснаците са велик народ, те могат да издържат и на глад и на студ, желаем им приятно изкарване! Те са горда нация, на тях помощ не им трябва - те сами ще се доубият! Весили празници! P.S. Сега ми хрумна, че открих интересна прилика между Путин и Станишев - и на двамата държавите им потъваха, но те твърдяха, че така е по-добре за народа, ще има вода за всички и никой няма да е жаден!

127

Спас

преди 9 години

Същото казва и любимия ви Ройтерс!!!:) Ето превода:(Reuters) - Китай е готов да помогне на Русия, ако е необходимо, но смята, че страната е в състояние да преодолее сегашните си икономически проблеми, Китайският външен министър Wang *** е цитиран да казва в състояние вестници в понеделник.

126

koneff

преди 9 години

Абе тук е станало яко трололо в коментарите...

125

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСамо за външен дълг на Русия не говоретеРусия има ВСИЧКО!ФАКТ!!САЩ как ще си изплатят дълга дето никой не знае колко десетки трилиона е ПИТАМ!?ТКАК?ази лъжа няма да я разтягате вечно бивши тъмночервени другари!

124

Спас

преди 9 години

Тия драскачи, преписвачи ще ме скъсат от смях. :))))))))) Ето какво друго пише ББС!!!"Китайските власти са готови да подпомогнат РусияКитай е готов да помогне на Русия, ако е необходимо, но аз съм сигурен, че има достатъчно на собствения си капацитет, за да се справим с настоящите икономически проблеми, каза китайският външен министър Wang ***, "Ако се изисква от руската страна, ние ще оказва необходимото съдействие, в рамките на нашите възможности" - цитира министър англоезичен китайски вестник China Daily.

123

Брат

преди 9 години

О, да, разбрах, всички четете "анализите" на западните клошарчета. Ами те освен апокалипсис какво искате да ви начертаят за Русия! Светло бъдеще? Че той и Хитлер си беше приготвел знамената за парада на Червения площад, ама....Тъй че не плачете на чужди гробища! Закърпете си скъсаните цървулки и гледайте да нахраните магаренцето, да не се гътне, заедно с гътването на еуропата!

122

майорски

преди 9 години

"Запада престана да слуша думите на Путин ..пише Вести цититайки BBC."..Запада казва че Запада не слуша путин, ама иначе все той "им в устата". На първи страници по весниците ....и във водещтите новини.Слушате го не ами даже го подслушвате.Само като се изправи чичо Путин и каже нещо (че било то и поздравления за новата година ) веднага се започва тълкуване по евро-американските пропагнадни медий: Bloomberg, BBC , CNN,N24 Блоомберг: Путин каза "ЧНГ" ама искаше да каже "Че ви го Навра Гадове"

121

Българин

преди 9 години

"Западът престана да слуша думите на Путин"За сметка на това думите му се слушат с вяра и уважение от руския народ..,което е много по-важно.Кажете ми един държавен лидер с 81 %одобрение от народа си?

120

Брат

преди 9 години

Ауу, големи специалисти се извъдихте бе! Като гледам как мърдат нагоре евро...ците, а имат едва ли не отрицателни лихви.... Абе вие добре ли сте, какво сте се загрижили за руснаците!? Гледайте си локвата тука и си квакайте, нали сте "еуропейци"! А за Русия тепърва ще чувате.С Путин на западните клошари не им се отвори парашута. Тепърва ще има да ядът пердах.С удоволствие ще им гледам сеира!!!!

119

Анонимен

преди 9 години

Съдейки по последните речи на Путин, той няма рецепта как да обърне курса на кораба. Вместо това предлага идеи, които вече е обявявал още преди десетилетие и никога не е изпълнявал. Не е много вероятно сегашната криза да доведе до по-голямо желание за реформиране на икономиката. А без това Русия е обречена на стагнация и дори рецесия за години напред", казва Йорг Форбрих.

118

Анонимен

преди 9 години

нещата ще станат наистина тежки през лятото догодина, смята анализаторът от German Marshall Fund. Във валутния резерв на Русия все още има 370 млрд. долара (макар не всички от тях да са бързо и лесно достъпни), но и външен дълг (държавен и корпоративен) в размер на над 600 млрд. долара.

117

Анонимен

преди 9 години

Вместо това те избраха шоково повишаване, което ще запрати икономиката в дълбока рецесия (прогнозата на РЦБ е за свиване с между 4.5% и 4.7% догодина, ако цената на петрола остане на 60 долара за барел) и няма гаранция, че ще спре девалвацията въпреки затишието в средата на седмицата.

116

Анонимен

преди 9 години

Русия е хваната в нещо като параграф 22. Икономиката й има нужда от ниски лихви, за да може да мръдне нагоре, но на задлъжнелите руски компании им трябват високи лихви, които да побутнат рублата нагоре и да направят по-евтини всички тези долари, които те са взели назаем. Така, каквото и да направят властите, Русия е обречена. Ако не бяха вдигнали лихвите, рублата щеше да продължи да копае дъното, инфлацията да скочи и щеше да има фалити на големи компании, но поне растежът нямаше да бъде задушен

115

Анонимен

преди 9 години

Беларус последва Русия в обезценката на валутата, масова истерия в изкупуването на долари/евра. Въведоха си 30% данък върху търговията с валута, но изглежда това не само не е помогнало а само е увеличило истерията. Извод : Страда не само Русия, но и съюзниците й. Евразийския съюз започва да изглежда като мираж с всеки изминал ден.