30

А Цветанов...

преди 9 години

... кога ще влезе в затвора като милиционерите са толкова принципни?

29

Хан Крум

преди 9 години

Малко е. Моите закони ви трябват. Който се качи пиян на коня (колата) го стъпкваме с конски копита (мачкаме го под гумите).

28

Beta

преди 9 години

Хей джигити смръдливи, виждате ли какво ви чака! Спрете да карате като ***, спрете да сеете мъка и смърт!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Какво е това може? Това е като да вземеш оръжие и да си постреляш на посоки без да знаеш как се стреля, е какво толкова, че може да убиеш някого. Така може и да си покараш малко на посоки и без да знаеш как по тротоари и пешеходни пътеки, зони. Може и да влезеш в затвора.

26

българин

преди 9 години

Когато видя Ставийски в затвора тогава ще повярввам.У нас правосъдието е "Сделка или не".Колкото и да ни хвърлят прах в очите Ставийски се пързаля свободен и им се присмива в очите на нашите съдии.Даже пак се е напил и катастрофирал,като се е блъснал в дърво!Унас в правосъдието никой не вярва,който е платил не е осъждан и винаги е прав,та дори да е убиец.И президента някой да сгази ако си плати сигурно и него ще го оправдаят!

25

Анонимен

преди 9 години

А НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ВЕЧЕ КАТАЖИИТЕ ДА ГЛОБЯВАТ И ДУПУТАТИТЕ И ОНИЯ С ЛЪСКАВИТЕ КОЛИ КОИТО ЩЕ МИНАТ ПРЕЗ ТЕБЕ С 200 КМ В ЧАС БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО!

24

Оридо

преди 9 години

*** не съм заблуден бе Жоре, от това което съм видял плебса се държи само с глоби и ред.Тука няма място и няма кой да ми прочете предложенията за съжаление. Що да не може и при нас,може ама за всички да е .Така и МВР ще си изкарат заплатите.Кой не става вън или при престъпниците у панделата. Гарантирай на полицая максимална пенсия и му давай 2300 заплата.Па нека тия дето са им малко не си вършат работата. Който е свестен да е спокоен.Който не му харесва реда да заминава..

23

непукист

преди 9 години

Може би ще прозвучи като ерес ,но ако се разреши на полицаите да получават процент от глобите кой знае може да започнат да бъдат по-безкомпромисни и подкупите драстично да намалеят.

22

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се добави и конфискация на МПС .

21

Проектозакон

преди 9 години

Краднеш пари от Държава, Тормозиш Народа Правиш ги бедни, Гледаш чужди интереси... Расстрел с "Калашников" на Националния Стадьон В.Левски, а?

20

ЖОРО

преди 9 години

До ОРИДО Абе приятел може ли да си заблуден толкова.Говориш за ред, ама в България това не може да стане. И аз съм за реда но за всички, а не за определени хора.

19

Анонимен

преди 9 години

тва за България ли се отнася? обикновено 1 април е ден на шегата. по Коледа не бива да се правят шеги.

18

se

преди 9 години

Стига глезотии!Ако си без книжка- 15 години пандела и екстрадиране в Сибир! Ако си пиян доживотен затвор и национализация на имуществото! Ако са такива правилата ще се отървем от простотията наглоста и мутризацията потези земи!

17

[[

преди 9 години

само снемане на номерата на колите за винаги ще оправи работата.

16

Оридо

преди 9 години

До този дето говори за стъпка по стъпка.. Ти ли нямаш права бре, сега е пълна слободия.Всеки си прави каквото си иска без санкции.Я лови самолета и обиколи по държавите да видиш какво е ред.Ако прербоиш повече права без глоби колкото са ти пръстите на ръцете ела да ми се обадиш.Тука трябват глоби,глоби,глоби и затвор, хич не циврете за свобода. Свобода на запад няма в този анархичен вид в който е у нас. Тук е слободия.

15

Цветанка

преди 9 години

Който няма"чадър" може да влезе в затвора и за по дребно нарушение!....

14

Анонимен

преди 9 години

г-н Вучков, разрешете на полицайте да роаботят, т.е. да правят проврки. Изтрепаха се на пътя . А корумпираните полицай в затвора.

13

ЖОРО

преди 9 години

Предварително искам да кажа, че никога не съм бил за ***, но тези от ГЕРБ само за права говорят, и само права на гражданите отнемат.Незнам дали тази Цецка Цачева разбира, но с тези уж демократични промени ощетява само обикновени граждани.Тази жена дали си вярва, че ще може да вкара в затвора СИНЧЕТАТА на политиците в затвора, защото основно те правят големите бели. ГЕРБ ни задължиха да си палим фаровете и през лятото когато слънцето грее по силно от самите тях.И намаляха ли катастрофите.

12

Анонимен

преди 9 години

Стъпка по стъпка,така докато останем без никакви права...Добре дошли в Новият световен ред.

11

възмутен

преди 9 години

Защо досега не влизаха в затвора,а се правеха извънсъдебни споразумения?Да се лишават от право на управление на МПС до живот!