48

Анонимен

преди 9 години

Къде сте русофобски *** , парите ли свършиха ?

47

Анонимен

преди 9 години

67 и 68 в БГ има и амеби за жалост - с основна професия лизаччерзадник.

46

Анонимен

преди 9 години

ДРЪН, дрън и от немско и от руско.Швабия е ясна (патерица), но какви ги работи Путин - заряза Домбас ( а трябваше още февруари да изколи хунтата та да има за какво да слагат санкции) А той допусна шепа спекуланти да изкльопат спестените парички на простия руснак при това в явно противоречие със собствения му интерес.Неведоми са пътищата руски!

45

НФБ

преди 9 години

До РумбоВсеки съюз се създава за да притиска страните извън него..дали икономически..дали военно..днес се удря Русия утре ще бъде на дневен ред Китай. .Бразилия. .сащ имат нужда от енергийните им ресурси и другите суровини а хората да са роби..това е истината другото са фрази за масата УФСИ

44

Анонимен

преди 9 години

пиздят они все

43

до 62

преди 9 години

Перфиден ***. Мислиш че като наговориш опорните лъжи на Путин и всичката си я свършил.

42

перфидно лицемерие

преди 9 години

С присъщото си перфидно лицемерие Меркел не признава ДНР и ЛНР. Същата тази загрижена за човешките права и европейски ценности Меркел, обаче, изобщо не си мръдна пръста, за да прекрати чудовищните престъпления на киевската фашистка хунта в ДНР и в ЛНР - разстрели на невинни старци, жени и деца, убийства, изгаряния на живо, артилерийски обстрел, бомбардировки и всичко останало от програмата за геноцид на цяло едно население.

41

тя

преди 9 години

Русия да не е ученик та да променя поведението си ?Има без акълни хора и говорят невероятни глупости.

40

Румбо

преди 9 години

Естествено че ЕС не иска да съсипва руската икономика!Едно че не може и второ ще понесе огромни щети!Въобще Европа не желае да пострада заради Украина-нито икономически,нито военно!Всичко идва от САЩ и желанието им да спасят икономическото си благоденствие на гърба на другите държави!Планът е от Европа да получат пазари,от Русия-почти безплатни суровини,а от Китаи-евтина работна ръка и т.н.Засега само ЕС се предаде и така ще си остане!

39

мръсен циганин

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И БКП ! !

38

1

преди 9 години

Дори и да искат, няма да могат да го направят, светът се променя и не в полза на Запада.Като изпуснат питомното (взаимоизгодното сътрудничество с Русия), ще има да гонят дивото.

37

тя

преди 9 години

Ако можеха и това не ги засяга биха го направили , но ги е страх ,защото не знаят и на тях как би им се отразило!

36

преди 9 години

Пичове,споко. След подписването през 2015г на TTIP, Газта от САЩ ще потече към ЕС по 124$ за 1000 куб м............:) и ще настане един социализъм.........мани,мани

35

Анонимен

преди 9 години

Путинофилията нищо на казва как само България страда от санкциите, когато Германия отказва милиарден договор с кремълският концерн "Газпром" !

34

преди 9 години

До АлексНо ти не си представителна извадка........................

33

бг

преди 9 години

Само Испания не си следва интересите във Флорида и Гибралтар.

32

Алекс

преди 9 години

До Бодър ХрабърскиКое ти дава право да генерализираш за "българите" като русофили. Аз лично не съм, и само един от около 20тина познати симпатизира на Русия но не и на Путин. Като представителна извадка това е по малко от 5%.

31

Бодър Храбърски

преди 9 години

Граматическо уточнение: НЕ "усложливо", а правилното е услужливо, както се досещате! Относно 47

30

до 44 гъдуларя:

преди 9 години

Фрау Меркел, не ви ли писна от сиганета български гъдулари?

29

гледащия немска теле

преди 9 години

Има само една малка подробност която не знам защо се премълчава,не BASF прекратява сделката,просто няма кой да им даде 20% от сибирските гозови находища,при сегашната ситуация и BASF си го признаха още вчера по ZDF.