166

Анонимен

преди 9 години

До до 207Московското и Казанското царство са в уния отдавна,ама простия *** не го знае.

165

Анонимен

преди 9 години

224-катастрофира ти мозакът ***.Вече и западните икономисти прозряха колко много Русия ще спечели от този курс на рублата и колко ще пострада европейският износ.А за България пък да не говорим.

164

Анонимен

преди 9 години

ВЕЛИК,ВЕЛИК ПУТИН!Отново навря краварите в *** ***.Кога Обама ще седне пред толкова журналисти от цял свят и ще отговаря на въпросите им,независимо какви са и от кого са зададени.И с толкова малко думи казва толкова много и верни неща.

163

Анонимен

преди 9 години

Това е класическо руско решение.Рублата , катастрофира, стандартът на гражданите пада, икономиката ха да се сриние, какво да напрвим по върпоса. Ще излезе Вожда и ще дръпне една реч пред хората.Кастро колко години крепи държавата по тоя начин що пък и ние да не можем.

162

Анонимен

преди 9 години

джуджи стана нервен и спаружен, разбрал е че е настъпал лошо мотиката

161

Анонимен

преди 9 години

Тоя все повече го кара на речи като Кастро и Хитлер.Едното зъбене на запада му остана.

160

PD

преди 9 години

Руснаците вече нямат други ходове освен да се оправят сами. И по скоро ще го направят. Ами ние к'во правим? Гледаме мача и залагаме. Бирата и картофките ще свършат. Вероятно пак ще сме от губещата страна. И пак отново. Байновци стига политика и празни приказки. Стига русофилство и русофобство. От утре се събудете Българофили и ... както е казал народа ...лозето не ще молитва иска мотика. Толкоз бъкии има в родината ни ..работа има за всички. Да оправим нещата, шото няма време вече.

159

Анонимен

преди 9 години

скоро ще има нови държави - дегестан Татарстан чечня

158

Ведър Бодър

преди 9 години

Не, че нещо, ама българите сме русофили, което е естествено и обективно обусловено - духовно, исторически, културно, прагматически, политически и кармично!Вижте русофобските ни "политици" докъде, за жалост, докараха България?! Да бъде васал на Турция, което е СРАМ и ПОЗОР! Само БРАТСКА РУСИЯ може пак да помогне България отново да бъде СУВЕРЕННА държава! ДА ЖИВЕЕ българо-руската ДРУЖБА и приятелство!

157

se

преди 9 години

Браво Путин.Дръж здраво и никакъв поклон пред американските и европейските лешояди.Имат само една цел -да разбият държавата Ви и под формата на демокрация да е разграбят.Дръжте здаво Русия и знайте,че в България има хора които са на ваша страна .Грешката Ви беше,че нерешихте въпроса с Донбас и Луганск от раз както сторихте с Крим.Но вярвам че може и това да направите и ще сте в правото си.Русия е велика и ще пребъде но ние като малка кукла на конци ще играем на американската *** до фалит!

156

до 207

преди 9 години

А Русияя какво правеше във Волжка България?

155

Аз съм прост но ...

преди 9 години

До Анонимен 201Аз колкото знам история, ми се струва че американската армия (както други, останали в историята като най-велики) ще стигне до Москва, после ще се приберат във Фашингтон да гледат как се вее руското знаме над белия дом!

154

Анонимен

преди 9 години

Руснаците съвсем скоро никой няма да ги бръсне за нищо ( То не, че сега някой ги бръсне - китайците се дръпнаха, бившите соц държави и те се ориентриат с право към запада и т.н т,)Отива на там, че Путин ще превърне Русия в една голяма бедна, снежна Монголия.

153

Анонимен

преди 9 години

Санкциите на ЕС бяха стратегически за разлика от тези на Русия. ЕС не забравни внос и износ. ЕС забрани разни олигарси да кореспондират със световните банки и забрани на руските банки да теглят кредити от техните банки и други по света. И погледнете какво става само с тези забрани. Руските банки не могат да теглят пари, че да покрият загубите на рублата. Ами ако ЕС беше наложила сериозно санкции? Това може все още да го направи, ако Русия не приключи с простотиите си в Украйна.

152

Анонимен

преди 9 години

Направо неудобно ми става като го гледам как се напъва да изглежда силен и победител в настоящата ситуация.

151

Анонимен

преди 9 години

Еми, зима дойде, новото поколение руски мечки пак ще лягат за зимен сън. Следващото поколение да си помисли как ще се държи към другите обитатели на гората, ако не иска да си повтаря историята по сто пъти.

150

морски

преди 9 години

С тази пресконференция Путин затвори устата на всички антихристи и юдеи,най-вече на САЩ!Слава на Русия!

149

Анонимен

преди 9 години

183 Цар си.Напика ме от смях.Руснаците драпат като за последно.Никои несе интересува от тях а те са приклучили напълно.Те крият всичко от собственият си народ.Но до едно време стее.Приближават се към ледената пързалка.Запада ги надупи с главата надолу.Никога немогат дасе оправат,оказасе че Путин от ни6то не разбира.

148

Анонимен

преди 9 години

Нема ли евреи около него, акъл да му дадат! Те руснаците друго не могат да измислят - мечки. Сибир, за Родину! Все миротворци се пишат, а на война ги избива! Па то не беше Авганистан, 1,2,3 и т.н. чеченска,Грузия, Осетия, Украина ...! Мечки, палаши бих казал с ядрени ракети. кво да очакваш оъ такива!

147

Станислав

преди 9 години

До Bravo-пише се "суверенитет", а не "суверността". Нещо ти е слаба граматиката , колкото и да се стараеш.И това за внесения болшевизъм откъде го измисли? Или вече има теория ,че болшевизма не е руски? Прочети малко история -болшевики , меншевики , есери и т.н и не се излагай.