25

Анонимен

преди 9 години

лилипута е с единия крак в мохамеданския рай с другия в комунизма, има девици, няма нужда от пари, освен за виагра

24

Анонимен

преди 9 години

Мачкай всички, Володя!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 9 години

каква любов, връзката е ясна, чичко паричко и меркантилен ***

22

Анонимен

преди 9 години

Има Путин 40 милярда долара.Даги раздаде на сирома6тията,та кво 6те се интересува от заплата.Никои него уважава.А гн Борисов всички го обичат по целият свят.

21

DiDi

преди 9 години

До :)ЛилиВПутин е откровен ЛЪЖЕЦ. Носели му ги в плик и той "неги броял а направо ги внасял". Няма банка в света, в която да внасяш без нареждане за вноска по сметка, където сумата се вписва надлежно цифром и словом.

20

Анонимен

преди 9 години

До Форекси да не забравиш че другата седмица е работна в Русия :) полските колеги са решили да си взимат от Путин "коледни добавки", раздаването ще почва полека без много бързане от утре

19

Joro

преди 9 години

Golemi komentari cql den za liliPutin.masov ubiec.trqbva v zatvora da go razpitvat,a ne da dava interview po TV

18

Анонимен

преди 9 години

Всъщност тук не се разбира контекста на отговора.Путин говореше по принцип.Въпросът беше "Обичаш ли някой", и отговорът беше "Да". След това "А някой теб обич ли те?" и пак "Да".Т.е. на руски е "Ты кого то любиш?", а не "Влюблен ли ты?"Руският ми правопис не е много добър, но се надявам, че съм успял да обясня.

17

Анонимен

преди 9 години

До :)И презиран от останалите нормални. Които впрочем са повече.

16

Анонимен

преди 9 години

директорка на важна прокремълска медийна група Алина Кабаева.Poznaite mediate v Rusiq kolko kazvat istinata.Golqm balon!!!!!! no 6te pukne skoroe kakvo mu e velikoto.Lujite I noj v gurba nqma raven!

15

:)

преди 9 години

Най-великият лидер на времето ни Путин заслужава и малко лично щастие,пожелаваме му го от сърце.!Каквото и да стане да не забравя,че е обичан от всички хора които му се въз хищават за отстояване на интересите на руския народ и суверенността на държават му и не е превил коляно на антихристите.

14

морски

преди 9 години

Велик държавник и политик!Слава на Русия и руския народ!

13

Анонимен

преди 9 години

за какво му е заплата юдейчето джуджи е прехвърлило 70-80 милиарда долара по сметки в чужбина

12

Българин

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Номер 5Ей това в кръгчето от 12 звезди е същината на всички русофили - циници и бандити!

11

????

преди 9 години

Боже колко благороден, колко велик... може да се сравни само с Египетските фараони или с бога Слънце

10

Анонимен

преди 9 години

Буш е един от най-скапаните президенти на САЩ, той с реформите си и премахването на правилата заложени още при голямата рецесия направи световната икономическа криза ... Буш е изключителен длъжник на САЩ, а и на света, тоя човек съсипа голяма част от САЩ.Примера ти е точен, но това, че Буш е *** не прави Путин по-добър. Напротив Путин е по-голям бандит и от него, просто в Русия няма държава, която да го затруднява или спре, като в САЩ, а има само държавни ( бившите партийни ) шефове.

9

Форекс

преди 9 години

Знаех си аз, само влюбен човек може така да раздава парите на централната банка преди коледа :) ама нали по коледа стаавт чудеса :) все пак му благодаря, беше една много печеливша седмица :)

8

Го4о

преди 9 години

Путин днес нищо не каза за извънбрачните му деца с КАБАЕВА!?!?

7

до 1-и

преди 9 години

Я се поинтересувай от семейството Буш, например.

6

Snorky

преди 9 години

Путин е най-богатият човек в Европа и вероятно един от най-богатите в света като голяма част от състоянието му са спечелени от бандитизъм.