30

me

преди 9 години

Да, чакай да ти кажат какво да правиш, тиква загубена! И това ми било министър-председател! Дори не може да осъзнае, че не е васал, а глава на независима държава и никой няма право да му казва какво да прави! Или той какво си мисли, че ЕК ще му поеме арбитража? Да бе, да. Що французите не отказват сделката за мистралите, щото знаят, че ако се стигне до съд те ще плащат милиарди, а не ЕК. Само на Боко не му стана ясно, че ЕК пари за пропуснати ползи НЕ възстановява!

29

аа не мерси

преди 9 години

Демек ББ си призна официално,че НЕ може да решава сам,затова чака някой от Брюксел да му каже какво да прави А очаквате от тоя да оправи БГ то Ша оправи ама като цъфнат налъмите

28

gost

преди 9 години

Бойко тикво със тези промени които правите в пенсионната система всички от герб целите да откраднете парите на пенсионерите и на хората със увреждания в България.Никой не ти гарантира ще и НОИ някой ден няма да фалира.Ако някой ден и НОИ фалира тава означава ,че и парите на пенсионерите и на хората със увреждания отиват на кино Но ти тикво проста заедно със онази Менда Стоянова не сте го помислили щото мозъкът ви е е много кух и не става за нищо.

27

7

преди 9 години

Тивата май стопли, че ако има арбитраж, виновни ще сме ние - Путин каза, че спира проекта понеже България не изпълнява двустранното споразумение. Еврогейската комисия със сите комисари се изнизаха по терлици още на следващия ден - видите ли не били страна по проекта. И *** пак за нас

26

Анонимен

преди 9 години

NABUKO,YUJEN POTOK ,TANAP, vsi4kite gazoprovodi zaobikalqt Bulgaria,zashto li vsi4ki ni mrazqt ili nie sme loshi

25

Лоша работа

преди 9 години

Всички тези приказки и разходки до Брюксел са прах в очите на народа - че уж много ги е грижа за ЮП. С този проект е свършено и хъб също е невъзможен. Нито руснаците ще имат интерес да докарат тръба под морето до Варна нито ЕС ще даде пари. От тройната коалиция насам всички работиха да не стане ЮП, сега се чудят че не станал. Мисля си какво ли ще направят с 5 и 6 блок на Козлодуй като дойде ред да ги затворят? Същото като с Белене и ЮП. Затриват България и окото им не мига...

24

морски

преди 9 години

Оставка бе,българомразец!

23

Тервел

преди 9 години

боко чака с разтворени бузи да дойде нещо от Брюксел...

22

oxxx

преди 9 години

Ми да не сте го почвали тоя проект бе, аланкоолу! Лично ти подписа за Южен поток. Ти и твоето бездарно и алчно правителство! Мислиш, че на всички паметта ни е къса като на твоите *** избиратели и не помним нищо ли? Помним и не забравяме. Манипулатор долен. Кво да правил с Южен поток? Видя, че неговите фирми няма да ги пуснат до баницата и почна циркове да разиграва, на предвидим да ми се прави. Нищожество.

21

Анонимен

преди 9 години

Тоя наистина не е адекватен.След дъжд качулка! Между другото на въпроса за този газопровод и съдбата му, Путин спомена Гърция, Македония и Сърбия, но изобщо не спомена България.

20

Анонимен

преди 9 години

Този ако знае колко е *** ще се гръмне в празната тиква.

19

Анонимен

преди 9 години

ха..ха..този бойко или е много наивен или твърде ***. На кой му пука в ЕС за България?

18

стрина пена

преди 9 години

На тва у наше село му викаме"Сетила се наша Мара да се побара "! кога другите седяха на опашка пред Кремъл наш боко фащаше жабета у селската бара!

17

турчин

преди 9 години

Господа 98 год. един демократ на инат стане причина да се построи Син поток сега същите демократи последователи на ония демократ са причина а се измести Южен поток и ще получаваме газ от Турски поток. Питам кой ни е виновен ЕК или некадърните ни управници.

16

Анонимен

преди 9 години

Хем ние спряхме потока по заповед на американците и техните от евросъюза, хем сега не знаем какво да правим. Пълна простотия.

15

Анонимен

преди 9 години

Защо от Брюксел? Потока идва от Анкара.

14

Наблюдател

преди 9 години

Бойко Борисов нали беше поел предизборно обещание - ако спечели първата му работа да спре Южен поток. Каква стана тя? Сега друга песен запя.

13

Анонимен

преди 9 години

Да идва руската армия да убие това американско ***..

12

Анонимен

преди 9 години

Боко, му се искат неустойки да вземе, но Путин ще му каже-пъро ми платете реактора

11

uu

преди 9 години

"Проблемът вече не е само български, припомни премиерът"Шизофренията яко го гони нашия Премиер. До вчера именно Той пледираше, че проекта не е български, а Европейски, поради което ние спираме всякаква работа по него, докато Брюксел не каже тежката си дума.Именно това беше причината руснаците да не ни информират официално, а информираха Европейската Комисия.Късно е, либе, за китка! И ЕК да клекне, ЮП вече ще има друго трасе....