15

Анонимен

преди 9 години

Какъв победител е този Босненски мюсюлммански *** бе ? Сървайвър България е продаден на Босненеца от продажните и *** режисьори който добутваха това подло нещастно *** да стане сървайвър изобщо бойкот на тази АНТИ БЪЛГАРСКА ПРОДАЖДНА И И ИБРИКЧИЙСКА ТЕЛЕВИЗИЯ- БТВ

14

Анонимен

преди 9 години

Това предаване много олицетворява истинския живот,точно сега на този етап в играта,интригантите и злите хора се съюзяват срещу силния ерудиран свестен човек,Митко доказа,че заслужава,защото има ВЪЗПИТАНИЕ,нещо ,което нито ''големия'' '' мъж'' Занев има,нито Ива ,нито празноглавото Наде имат,ако някой от тях спечели ще е най - жалкото предаване.

13

хм

преди 9 години

Митко шампиоон.

12

.....

преди 9 години

а като и видя грозната мутра на тая надежда и ми се гади толкова гнусно поведение не само външност ,много ще ме е яд,ако тя спечели,според мен от всичко най - много заслужава Митко..

11

е не

преди 9 години

ХАХАХАХАХАХ ако спечели това подобие на човек ще е най - жалко тая има ли една спечелена игра за какво да спечели че беше готвачката ли ако е тя спирам да гледам тая телевизия доживот ще е много жалко и наистина незаслужено

10

Анонимен

преди 9 години

В България това шоу се превърна на сапунка и затова не го гледам.

9

Анонимен

преди 9 години

В сайта на Сървайвър има снимки на всички участници. Когато някой излезе върху снимката му се появява Х... Преди няколко седмица в сайта имаше някакъв технически проблем и върху снимките на всички, с изключение на Надежда имаше Х... Което ме нявява на разни неприятни мисли, че може тя да е победител. Ще видим...ако тя стане третия финалист, явно техническата грешка ще е издала победителя (Надя е най-незаслужилия от всички...)

8

Зрител

преди 9 години

Зрителският вот трябва да формира 51% от гласовете - тогава има смисъл, защото ще гласуват хиляди, а журито от 9 псевдосървайвари е пропито от пристрастия, омрази и вероятно скрити договорки.

7

:)

преди 9 години

да абсолютна гавра с Митко,за това дано той е победител да им натрие носа,той вече им ги натри де,като стана финалист,толкова злоба излъчваха,а тая к****а надето как отишла и го нахранила да нищо чудно сега и с него да преспи изключително гнусно поведение жалко че и в истинския живот е такава МИТКО ПОБЕДИТЕЛ !

6

Анонимен

преди 9 години

Много ми опротивяха Занев,Ива, Ваня и тая дето се правеше на влюбена в Занев. Опротивяхами с поведението си, всички до един са лицемери, всичките забиха ножове в гърба на хората, които им помогнаха да стигнат до тук. Най обаче ми опротивяха, когато Митко им даде брашното си направят микици и когато Митко посегна да си вземе една микица му казаха че за него няма и го оставих гладен а когато той с наведена глава стана да се разходи му се смееха как им дал брашното и захарта а не му дали микица.

5

Bom

преди 9 години

До АнонименИва в предишния се сезон беше обвиняване, че играе твърде честно и угодно на всички останали, и в този сезон бе споменато, ти май не гледаш много Сървайвър :D

4

е

преди 9 години

Занев не е никакъв мъж,показа неуважение към съотборниците си и семейството си,той е един жалък комплексирам ''човечец''....и какво се хвана точно с този травестит с обратна захапка надя...двамата са най - противните играчи в тази игра

3

Анонимен

преди 9 години

Ива е най-противния човек в играта. Как само тайно предаваше своите на врага, само и само да оцелее, след като изгонят нейното племе. Пълен и абсолютен плъх. Дори се изумих от подлостта и, след като отиде да лъже Митко, за да и легне на играта, за да го изпрати на елиминация. Много противен елемент, хем грозна, хем лицемерна, хем лъжец, хем предател и гадняр, рядко срещана комбинация.

2

Анонимен

преди 9 години

Митко и Ива Пранджева най-много би им прилягало според мен. В никакъв случай Ваня не заслужава, слаб играч подкрепен от слабаци, това не е точно Сървайвър по нито един критерий. Митко или Ива повече попадат в тази категория. Занев много разочарова като започна да губи, едни депресии едни кризи... Не съм очаквал от него това.

1

Анонимен

преди 9 години

В началото най-противен ми беше Митко, но сега в края на играта искам той да спечели. Тоя Ваня, толкова ми е мазен, ходеше да се кълне във вярност пред силните си съотборници а зад гърба им забиваше ножове. Занев започна да играе, след като племето му го изгони, до тогава си проваляше племето в игрите и имаха само загуби, заслужено го изгониха и племето зареди няколко поредни победи, после като се върна заби нож на своите, които му протегнаха ръка да го приемат отново а Ива е предател и подлец.