141

бг

преди 9 години

Бойко Борисов защо не каже на френските,белгииските и германските сатанински наполеонови *** да си закрият АЕЦ-овете?

140

ген.Луков

преди 9 години

Абе тия от Парламента вършат ли въобще някаква работа,или се събират само на мухабет и си правят екскурзий по света?

139

Анонимен

преди 9 години

Южен поток е по-изгоден за България от газ и конектори през Украйна, Румъния, Турция или Гърция. Русия също има интерес вместо да плаща на посредници.

138

Ваня

преди 9 години

Ну, "братушки", сосите *** теперь. А газ покупайте у Меркель. Пришла расплата за ваше предательство, пришла расплата за вашу неблагодарность, пришла расплата за то, что вы забыли, кто вас спас от турок.

137

Николай

преди 9 години

Топ страни да действат в противоречие с интересите им:1-во място - със сигурност, Украйна2-3 място се борят България и Франция))

136

Николай

преди 9 години

ТОП стран, поступающих вопреки своим интересам:1 место - безусловно, УкраинаЗа 2-3 место борятся Болгария с Францией ))

135

бг

преди 9 години

Ако Бойко Борисов иска да докаже че иска Южен Поток,то тогава той трябва да изгони 52-*** дипломати от американското посолство и да го обяви публично и медиите широко да отразат събитието.

134

From Russia

преди 9 години

Хора, аз разбирам, че вашият министър каза, че просто не знаех за това. че южен поток е благоприятен, а и очевидно не знаех какво е това? просто себе си, от Русия, преводач на гугъл лошо превежда! Но ако е така, отколкото изобщо си министърът се занимава? сериозно, ако в други държави това е било почти като национален проект, а вашият министър за него, дори не знаех)))))))))))))))

133

Анонимен

преди 9 години

Разберете, глупав човек прави глупави нища. Не го ли разбрахте ББ за 3.5 години. Малка част му повярваха сега и какво се оказа, поумняване, развитие...нула. Скъпо, много скъпо ще плащаме за безумствата му както и децата ни. ББ да се благодари на БСП , че не му потърсиха сметка за грабежите защото и те крадоха и всичко се развива по схемата - гарван, горвану око не вади.Жалко за младите у нас, как ли се чувстват като гледат недоразумението ББ да е премиер и какъв е умствения ме багаж.

132

NORM

преди 9 години

До БАЧКАТОРА сега не питат ли защо вземаме газ от Русия,а не от Украйна,нали тръбата минава оттам.

131

Спас

преди 9 години

Какво го усукват??? Турция ще дава на Гърция "Азербайджанска" газ, а Гърция на нас. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМА ДА Е РУСКА ГАЗТА!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Няма ЕС, няма пакети. България е с пръст в г........ уста!!!:)))))))))

130

Анонимен

преди 9 години

Българя спокоино може да настани Американски едрени ракети.Ако много знае Русия.Тогава Руснаците 6те подскачат до небето.И във ЕС сме и във НАТО сме.Така че товае абсолутно възможно,стига да поиска гн Борисов.Несме през 1877 година.

129

Анонимен

преди 9 години

Товаса червени Доганови и Стани6еви номера на Путин че 6тял да спре ужен поток,нали 6те видите.Бензиностанця без клиенти е ни6то.Така че Боико несе тревожи.100 години ниги повтарят вече ДС тези номера.

128

Анонимен

преди 9 години

Колко сме си прости4чки,каква 6тее печалбата,еми за каква печалба говорите,като германското списание 6пигел каза много добре,че Русия всичко прави възможно Българя да фалира и да отидем после даи паднем на колене дани спасява.За6то ги носите тези глави на раменете си.За каква печалба говорите,за каква печалба се надявате.Малеее.Все едно да спи6 на мечката в ложето и да си спокоен..

127

Анонимен

преди 9 години

Наи после дасе отървем от вечният поробител Москва,които уж ни спасява6е.Ма6ала.Дано дае за винаги.

126

Маркс

преди 9 години

Аз смятам следното, за спирането на ЮП или ДСолигархията е взела луди пари от янките или пък ка изнудвали Раша за толкова голям рушвет, че рашките са издивели и го закриха. Средно положение в дадения случай няма, пфу!

125

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 178Шизофрениците са българите, че туриха това недоразумение пак на власт. Малко му беше на *** 4 години геноцид, та пожела още.

124

Registriran

преди 9 години

СПОРАЗУМЕНИЕ между правителството на Република България и правителството на Руската федерация за сътрудничество при създаването на газопровод за транзит на природен газ през територията на Република България Обн. - ДВ, бр. 99 от 18.11.2008 г., в сила от 12.08.2008 г. Ратифицирано със закон, приет от 40-то Народно събрание на 25 юли 2008 г.-ДВ, бр. 69 от 2008 гАма Тиквата не чете, или му е сложничко.

123

Анонимен

преди 9 години

Сетила се Мара .......... Много *** премиер си избрахте!

122

Маркс

преди 9 години

Абе ***, значи Северен поток- може, а Южен не може, така ли?! По северния ще тече руски демократичен газ, а по южния- тоталитарен, пфу! Вижте какво представлява ЕС, ЕС е една измамна и лицемерна *** пълна с дебели шопари, а за мамуните от САЩ, няма и да споменавам.Питам, ако гейберясалите( опростачените) не са чели договора, откъде на къде техният *** преЦедента изяде земята, ЮП да бъде унищожен? Това е меко казано ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и навремето ги растрелваха такива ***, пфу!