7

Анонимен

преди 9 години

Реформарматорите, тия пък кои бяха! А да тези дето взеха 8 милиарда заеми!

6

Анонимен

преди 9 години

ББ и сателитите му, като този РК, са гротескни фигури, много от тях комични, както самият ББ, но всички те са главните действащи лица в трагедията на България, наречена Преход! Времето на тези лица ще бъде отбелязано като най-черните страници в българската история.

5

Анонимен

преди 9 години

"Аз съм поел ангажимент да работя дори в правителство на малцинството в името на властта в мои ръце, задкулисието, което ми дърпа конците и ми наби канчето, че си подадох оставката и което похарчи една камара пари за протести и фалирането на КТБ с цел разклащане на държавата и връщането ми на власт, освен това съм дал обещание България да е постоянно надупена към чуждестранните ни партньори", отсече премиерът.

4

АТАКИСТ

преди 9 години

Чакам Каракачанката и нещастната му кретенска олигархична половинка Валерчо другата седмица да оттеглят на свое заседание на ПФ подкрепата си от ГРОБ. Ако това стане, веднага *** от Брюксел ще се заеме с "празнината" ГРОБ-ът да е запълнен изцяло- тоест догоре пръст за да не полазват бактерии от мъртвото тяло.

3

край

преди 9 години

Пази не стабилността на държавата а стабилността на политическата система изградена от 25г. Около това се обединиха всички партии и реално ОПОЗИЦИЯ Е САМО НАРОДА ако го има. Братя бългжари ако България и живота ви харесват стойте си по домовете на топло, вечер удрайте по една домашна с туршия и не се занимавайте с полтика. С политика се занимават ТЕ и чрез нея ви постригват и доят.

2

Анонимен

преди 9 години

Правителството в момента въобще не отразява настроенията в Обществото. ГЕРБ се ползват с подкрепата на около 9.5% от всички избиратели, а пък за РБ и ПФ, просто не ми се коментира. Властолюби некадърници, които излъгаха избирателите си.

1

zeus

преди 9 години

То за Борисов само това е важно, да не го свалят от власт случайно, жаден за власт, граничещо с болест. Като не сте застрашени свършете нещо за хората, до сега чуваме само за замразени заплати и нов дълг в огромен размер.