18

Анонимен

преди 9 години

До ПриАдекватниЗакони,В предишната статия пишеше, че детето е осиновено на 6г., така че осиновители в момента се грижат за него. Това разбира се не оправдава нито него нито тях за подобни постъпки.

17

Въпроси

преди 9 години

1. Защо се толерира наглостта в училище?2. Защо изключването или изгонването от едно училище ти дава право да се записваш в друго?3. Защо ръководствата на училищата нямат право собствено да нарочват изключване или задължителна работа с психолог (или психиатър)?4. Защо не усмиряваме и култивираме тази агресия още в ранна детска възраст, а ги оставаме ненаказани, нешамаросани и след това в една друга възраст техните престъпления загрубяват и стават ежедневие?5. Кои има сметка от това?

16

Анонимен

преди 9 години

В предишните статии, качени тук, се казва ясно, че това момче е показвало неприлични жестове на учителите и опипвало и момичетата, и момчетата от неговия клас.Кои са тези, които на 10 години вече имат сексуални щения, а на 11-12 г. вече са станали родители?

15

Кратко и ясно

преди 9 години

Бил осиновен значи?Е, някой ще ни каже ли от кой етнос е? Защото всеки лекар и дори медицинска сестра може да забележи специфичните антропологични черти на един точно определен етнос. На кандидат-осиновителите обаче обикновено се казва, че детето е на студенти, които са финансово затруднени, разделили са се и затова са оставили чаавето, пардон- детето, за да бъде осиновено.

14

ПриАдекватниЗакони,

преди 9 години

този *** отдавна щеше да е отнет от безотговорните си родители, а те щяха да са санкционираниХарактерът се формира до 7-годишна възраст, а след това само се дооформя.Това дете е вече изпуснато. Да не говорим пък, че изобщо не е ясно дали е психически нормално.Най-тежка е вината на родителите му. Ако си създал психопат, ще се постараеш да бъде отглеждан така, че да не вреди на околните. Ако си създал социопат, ще му стягаш юздите и ще плащаш зверски глоби всеки път, когато той извърши поразия

13

Анонимен

преди 9 години

В кое училище ще бъде следващото спукано тъпанче а моде би и пробито слепоочие или извадено око ? Необходими са специални учебни заведения за терористи в умален вид. Да се самоинтегрират без да тероризират децата.

12

Анонимен

преди 9 години

Ще изкара до 6-7 клас, после ще гние по поправителни домове и затвори това пишлеменце.Лошото е, че доста невинни ще го отнесат. Тоя ще расте, а с него и престъпленията.

11

sante_dog

преди 9 години

Като е дете, защо не се търси отговорност на родителите? Да им хакнат една пробация за дето малкия е причинил средна телесна повреда и ще спрат да го защитават

10

анонимен

преди 9 години

Аз до 4-ти клас не съм сменял нито едно училище , а това малкото недоразумение сменя вече 5-то. На дали има смисъл от психолози , трябва му една мотика или права лопата и двор 4-5 декара , най-добре ще му се отрази такъв трудово-възпитателен урок.

9

Берлин

преди 9 години

Това е добре.Сега Митко ще може да спука тъпанчетата на още деца.

8

Читател

преди 9 години

И какво ще прави, когато обиколи всички училища ?!

7

Анонимен

преди 9 години

RABOTATA E ZA KADURNI PSIHOLOZI, IAVNO DETETO E IZTORMOZENO OT NESHTO, TRIABVA DA SE RAZBERE KAKVA E PRI4INATA ZA TOVADRUGITE OKOLO NEGO MOGAT DA POMOGNAT DO NIAKAKVA STEPEN, NO AKO IZIAVAVA PSIHOPATNI ANTISOTZIALNO NALKONNOSTI TRIABVA DA E POD NABLUDENIEINA4E JESTOKOSTTA MU MOJE I DA UVELI4I V PUTI POVE4E-TOGAVA STAVA OPASNO ZA VSI4KI

6

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да се върне Трудово-Възпитателната система, преместването в друго училище не е никакво решение.Освен това трябва да се даде право на учителите да гонят учениците, не е нормално няколко деца да развалят тотално учебния процес и да цари пълен хаус псувни, крясъци, замервания.

5

Анонимен

преди 9 години

Митко е пич.

4

Weis

преди 9 години

И аз като малък имах такъв сученик, който ми спука тъпанчето... и освен преместването друг ефект нямаше.

3

анонимен

преди 9 години

родителите да вземат да прочетат някоя и друга книжка това че е осиновено е добродело лошого че детето е оставено на улицата ако родителите не се вземат в ръце дететога изпускат тотално

2

Анонимен

преди 9 години

В новото училище, което ще е шесто до колкото разбирам, какво смятат, че ще се получи? Ей така просто детето ще започне да се държи нормално, защото проблемът е бил в другите 5 училища ли? Защо няма професионална помощ преди да го пуснат пак да прави глупости, нима останалите деца при които пак ще е не са важни колкото него? Съгласен съм, че е дете и не е имал лека съдба, но какво са виновни за това другите деца? Определение за "луд" е някой, който прави едно и също нещо, очаквайки друг резултат

1

Анонимен

преди 9 години

В ТВУ ЛИ ОТИВА ОЛИГОФРЕНЧЕТО?