28

Анонимен

преди 9 години

дай бячччччч!!!!!

27

Сержо

преди 9 години

Кадиев какво го притеснява точно ? Да си гледа жената и бизнеса им с препродаване на ток - респективно краденето на народа

26

Стоян

преди 9 години

Бойко, и ти си яко омазан в темата КТБ, не се прави на невинен! Същото се отнася и за Кадиевия, който се говори, че щял да става шеф на банка Виктория.

25

Защо, Бащице!

преди 9 години

Намерете му та една килийка в Централния, за 30 години поне, спокойно да си изкара живота, вързан към стената!

24

hanko.brat

преди 9 години

Най-спокойния пристан за Искров е Централен Софийски Затвор! Заедно с одиторите от КПМГ! Във всички държави стават такива измами, но след това одиторите, регулаторите и преките виновници си получават присъдите. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА НА КПМГ???

23

Анонимен

преди 9 години

Ние сме уникална държава виновните за изчезването на млрд. се разхождат спокойно даже пък ще им търсим и релаксираща работа вместо съда да ги прибере на топло Е Нема такава държава за 25 г. нито един осъден ние имаме уникален съд за който всички са невинни.

22

съгласен

преди 9 години

До сега не бях се замислила за това. Боко-патриарх или бог. Дайте да го провъзгласим за "ктб фараон и бог Боко".

21

идва края

преди 9 години

Боко всички разбраха. Искров ти е шеф. Медиите объркаха много народата и ниско-интелигентните ти повярваха и гласуваха за теб. Ясно е че дори тези с гарантираните пари няма да ги получат. Жалко, защото има все още хора, които ти вярват

20

bosnak

преди 9 години

на снимката"Карловски картоф"

19

arhar

преди 9 години

Трафикантът на германски марки / Кирчо от бсп / , Доганчо, мамин Делянчо , Пещо сумиста , Златко баретата, Камен Пенкво - все ортаци на Йосич .Сега повече от ясно се вижда кой открадна прословутото тефтерче, в което беше изписано Д. Пеевски ...Крадецът / червеният трафикант на германски марки през сръбската граница / викаше : Дръжте крадеца ...Защо двойникът на Георги Илиев от вис 2 мълчи за пътя на хероина ? Неудобен въпрос ли e това ?

18

Анонимен

преди 9 години

С една дума-ТОКМАК.Демек-***....

17

МУТРИЧ

преди 9 години

БОКО СТАНАЛ ПОП!!!- "НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ, СЛУШАЙ КАКВО ТИ ПРИКАЗВАМ" - ТОВА Е ПОПСКОТО ВЕРУЮ. ДОСЕГА ПЛЮ ИСКРОВ ЗА КТБ, СЕГА ВЕЧЕ МУ НАМЕРИ ПРИСТАН И ТО КАКЪВ ЧЕРНОМОРСКАТА БАНКА ,КОЯТО Е СЪС СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ ЗА СПЕЦИАЛНИ ХОРА. ВЕЧЕ ПРОЛИЧА КОЙ СЪСИПА КТБ И ЗАЩО - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ - АГЕНТА ДОНОСНИК НА ДС С АГЕНТУРНОТО ИМЕ "БУДА."ТОЯ НАИСТИНА АКО НЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, ЩЕ СЕ ПРИЦЕЛИ В ПОСТА НА ПАТРИАРХА И ТАМ ЩЕ Е СРЕД СВОИ -ЧЕНГЕТА И ДОНОСНИЦИ ОТ НАЙ-ДОЛНА ПРОБА.

16

Анонимен

преди 9 години

Ако му боцна бузките с игла какво ли ще пръсне ?!

15

АНТИ

преди 9 години

Няколко месеца с БНБ-ето,гледаме цирк у Софето,А командва Борисов ченгетода се направи пред ЕНП-ето!

14

до 6

преди 9 години

Аз съм с промит от алкохол мозък, но също знам, че Искров е човек на Буков! Както и това, че Яне Македонката тогава при назначението уж му бил казал: ,,Шефе, грешиш!''.

13

Анонимен

преди 9 години

Щом Бойко може да е премиер, защо Искров да не бъде издигнат на подходящо място? Абе, инициалите управляват, те ще протестират защото нямало ясен отговор тефтерите с твърди или меки корици били и с какъв цвят?!

12

до 4

преди 9 години

До АнонименМного се изложи! Айде бегай се занимавай с нещо дето разбираш! Яж пица, кебапчета, пий бира, нещо от сорта...!

11

vesko02

преди 9 години

Да не излиза ,че Искров сам се е предложил да се спаси ,или някой все пак иска да го награди за вярна служба ,ама в полза на кого?

10

Браво!

преди 9 години

Браво, Бойко, каза ли им го! В България, който иска да стане известен, излиза пред медиите, почва да говори измислици, споменава няколко пъти Борисов или ГЕРБ, и готово!НЕЩАСТНИЦИ!

9

Анонимен

преди 9 години

Може би КТБ бе ударена затова, че спонсорира политически проект, който се представи добре на евровота и тенденцията бе да обърка тотално статуквото. Подхвърляха се реплики и подигравки като ,,България /Бареков/ без спонсор'', но никой не коментира тази причина за умишленото съсипване на банката. От удобно по удобно - Бареков спрян, а всички знаем, че БСП фалира банки, дори когато от нея нищо не зависи.