32

до 38

преди 9 години

е то нема как да ги мразиш, не стига че измислиха и нета и лаптопите, ми нашенските тролчета не спират да ги плюват, въпреки че ползват тяхната измислица. е тва се вика наглост.

31

Анонимен

преди 9 години

Не мразя американците ,ама взеха да прекаляват .На село викат ,,всяка жаба да си знае гиола,,

30

Анонимен

преди 9 години

Та до тук маи бяхме .Разкриха и двоината игра ,те тия окраинските олигарси много нагли излезнаха.Сега да идат да поплачат на Бонго във Вашингтон .Нали ще им пращал хамери .Американците да си командорат Латинска Америка тук е Европа и на много народи нещо не им харесва Бонго да ни се прави на губернатор

29

Анонимен

преди 9 години

Малко ли е на Германия да се грижи за целия ЕС, ами и за Украйна. хвърлят милиарди на византийците, а сега трябва и на украинците. Руснаците ако са по-мъдри биха хвърляли пари за друго в Украйна, не за войни и разруха. ама пуста лакомия.

28

Анонимен

преди 9 години

До Вещица-в кой век живееш? Щели Европа да умре от глад ?.-без руски газ-ха-ха-.Ще излезе че преди газта европа е била бедна и мизерна.-пълен смях-

27

Анонимен

преди 9 години

До 24-стига си плашила с това мръзнене-та мръзнене.:-) :-) То има електричество-не само газ, и Атомни централи-:-) :-) :-) .Ти на дърва ли си:-) :-) :-)

26

mihail

преди 9 години

Дано Германия разобеди Украина да не влиза в евопеиския съюз и нещата там да се оправят.

25

Анонимен

преди 9 години

До25_:фантазьор-ха-ха-ха

24

Анонимен

преди 9 години

Ти си мислиш, че не знам, че ти слагаш плюсовете ли? Или, ча сайта е на свинчура ДП, който дансаджийте го преправиха от ДП на цифрата 10 ли? Ти си мислиш, че си много хитър и не знам, че ДП цица мънги от Раша ли? Боклуко, от американското ... всичко знаеме!

23

до 21

преди 9 години

Един човек, но е министър на външните работи от управляващата партия. На германците изобщо не им пука за украйна. Това лято на няколко пъти се събираха в франкфурт до емблемата на евросъюза украински демонстранти. Може би имаше около 60 , 70 човека. Говореха по уредби , свиреха а хората минаваха без да обръщат внимание и само някой турист китаец или японец се спираше и снимаше.

22

Никол

преди 9 години

До BulgataniПроверете моля,какво притежава в Украйна сина на държавния секретар Дж. Байдън-някакви си 48% от.... и не само.

21

Маркс

преди 9 години

Само като си представя, как скачат по палмите от злоба в Белия дом след това изказване и ми става едно такова хубаво!

20

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НАЙ-ПОСЛЕ НЕЩО РАЗУМНО. И НА ЗАПАДА ИМ СТАНА ЯСНО, ЧЕ РУСИЯ НЕ Е ВРАГ НА УКРАЙНА. САМО АМЕРИКАНЦИТЕ, КОИТО Я ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПРИМАМКА Я НАТИСКАТ ДА ВЛЕЗЕ В ЕС. НО ЕС НЕ Я ИСКА. ВРЕМЕ Е ДА ПОГЛЕДНАТ ПУТИН ОТ ДРУГ ЪГЪЛ. ИНАЧЕ ДОСТА ЩЕ МРЪЗНАТ И ГЛАДУВАТ ПРЕЗ ЗИМАТА. НЕЩО КОЕТО Е АМБИЦИЯ НА ШЕПА ХОРА С КОРИСТНИ ЦЕЛИ ИЗЛИЗА НА ЯВЕ.

19

Ястреб Великолепни

преди 9 години

От два стола, та на земята!

18

фашиста на 21 век

преди 9 години

Германското издание "Зюддойче цайтунг" съобщи, че президентът на Русия Владимир Путин е заплашил, че руската армия може да влезе за два дни в Рига, Варшава или Букурещ.От есента на 2013 г. Русия се е опитвала да въвлече Варшава да предприеме военна операция в Украйна, подобно на постмодерно повторение на историческата подялба на Полша, твърди доскорошният полски министър на външните работи Радослав Шикорски,

17

Щерев

преди 9 години

Един човек не е цяла германия както и....Не публикуваха и мнението на Болен и Мъдева.Това трябва ли да се смята за официална позиция на България?

16

PUTIN 4 WORLD LEADER

преди 9 години

Г-н Щайнмайер беше на посещение при г-н Лавров в Москва миналата седмица.Имал е сериозен разговор май... защото по-рано ручеше за "руска агресия". Г-н Лавров му е дал да разбере, че е лоша идея Украйна да влиза в ЕС.

15

Маркс

преди 9 години

Поздравявам Щрахмайер за тази позиция и го моля да ни освободят и нас от ЕС, субсидийте вече ги спряха, да се разделим като хората. Мястото ни е в РФ, така седят нещата за съжаление, а може би и за радост.

14

Анонимен

преди 9 години

А междувременно украинския министър на финансите заяви, че МВФ им спира кранчето ахаха

13

Анонимен

преди 9 години

A taka e.*** li vi maikata. Chestito.