47

Щерев

преди 9 години

Поздравляю все люди Путлера с :Евгений Шебаршов и семейството му са сред 5-те жертви на падането на машина Еврокоптер 350 недалеч от Нижни Новгород. Ще боднем една свещичка за шефа на газпром.

46

Кирил

преди 9 години

Горби, на руските интереси трябва да служиш, а не на "сериозни глобални кръгове".

45

РАД

преди 9 години

Мдааааа...Пътят към ада е постлан с добри намерения. Та и той наш *** прибягнал към авторитаризма , за да "спаси народа" и страната. Клиширани оправдания, с които се кичт всички авторитарни режими.Иначе виждам,че доста от радетелите тук за многополюсен свят нямат нищо против хегемония на Русия или Китай, обаче са твърдо против първенството да е за САЩ :)Не съм фен на САЩ,нито на която и да е държава,която се опитва да е шеф на света. В това число Русия,Китай,Германия, САЩ...-без значение

44

rusnak

преди 9 години

Щерев, тя поне има майка, за разлика мот теб, с двама бащи!:)

43

Анонимен

преди 9 години

Точно Горбачов ли ще помогне за по-спокоен свят? След като не устоя на Тачър и Буш и разби държавата си, обърка живота на милиони хора и остави САЩ да властват!

42

Анонимен

преди 9 години

Китай има претенции към Сибир, който е изконна, древна китайска земя!Путин се е съгласил да им върне половината от Сибир, а не както искат китайците, до Урал!Това е огромен, впечатляващ успех на руската дипломация, която успя да запази половината Сибир!Ноооо Китай е владетелят на света и няма да се примири да остави голяма част от територията си под руска окупация!Китай е велик!!!

41

ЖЕНА

преди 9 години

ЩЕРЕВ ЗАЩО НЕ СВЪРШИШ ТАЗИ РАБОТА С ЖЕНА СИ ТЯ Е ПО - БЛИЗО ДО ТЕБ , А НА ПУТИН КЙКА МУ Е В ГРОБИЩАТА. ПЪТЯ ЗА ТАМ ГО ЗНАЕШ. БЕГОМ.

40

АНОНИМНА.

преди 9 години

ВИДЯХМЕ ТОЗИ КАКВИ ГИ НАДРОБИ. ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ Е ДА СИ ЗАТВАРЯ УСТАТА И ДА СИ ИЗЖИВЕЕ СТАРИНИТЕ БЕЗ ДА ДАВА АКЪЛ И ДА СЕ МЕСИ КЪДЕТО НЕ МУ Е РАБОТАТА.КЪДЕТО Е ЗАМИНАЛ ТАМ ДА СИ ОСТАНЕ. ЗАБЪРКА ВСИЧКАТА КАША, ОБЪРКА И МЛАДИ И СТАРИ, ПРИБРА СИ ПАРИТЕ СЕГА ДА СИ ТРАЕ.

39

Чебурашка

преди 9 години

Fuckт е, че промените на Горбачов доведоха до края на феодализма в Русия.Сега пък *** ги връща обратно във феодализма.Дано еволюират до бели хора някой ден и те, завалиите...

38

Анонимен

преди 9 години

Путин е истински мъж, воин и патриот за разлика от Горбачов. Тоя съсипа сума ти човешки съдби и сега бил в "отлично здраве"?!

37

Анонимен

преди 9 години

Слава богу, Путин няма да себе си Раиска, която се състезаваше с Нанси Рейгън в тоалетите и даваше безумни съвети на малодушния Горбачов.

36

Анонимен

преди 9 години

Ако няма диалог и равнопоставеност ,светът в най-скоро време ще приключи . Докато янките се опитват да командват света и да живеят на чужд гръб, няма да се разберат.

35

Анан

преди 9 години

Криенето зад демократични лозунги и защита на псевдо свободи при постигане на икономически и военни интереси и налагане на сфери на влияние е стар патент на Америка.

34

Анализатор

преди 9 години

Прав е човека самоувереноста е пагубна за лидера но тя не е присъща на Путин ,а по скоро на Обама . Но как ще се намалят геополитическите и макро икономически амбиции на Америка не знам. Удачният момент за указване на отрезвително въздействие върху Америка беше пропуснат и сега найлошото е че товаможе да стане не по пътя намира , а по пътяна войната и репресивните методи. Жалко за нас защото сме една от "обраните слаби страни " и ще се изгубим от следването на чужди а не национални интереси.

33

Анонимен

преди 9 години

Горбачов е от част от загнилата биомаса,оглавила СССР след Сталин.Както и Т.Живков след Г.Димитров и В.Червенков в БГ.Хубавото е,че Русия тръгна по правилния път,а лошото- че БГ продължава да се управлява от престъпната дебилизирана гейропейска политическа *** и смрад!

32

колибри

преди 9 години

Как изобщо могат да бъдат сравнявани Горбачов и Путин ? Те са два полюса в мисленето и действията.

31

Анонимен

преди 9 години

Горбачов е жив пример как изобщо не трябва да се вярва на западняци и американци. Така както "любезно" ти се усмихват, точно така ти забиват ножа. След Елцин треска ги тресе и търсят нов Горбачов , който да им поднесе Русия на тепсия.

30

Анонимен

преди 9 години

Един от най-ГОЛЕМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ- вовеки! Името му да бъде изписано със ЗЛАТНИ букви и да направят велоалеи, гей-алеи, трансСексуални алеи, еврейски алеи и специална писта за самолетите на олигарсите, за да може обикновените хора да си знаят мястото и да не пречат на мутрите, когато кацат до неговия паметник! Дано доживее определението за "дълголетие" (над 90г.)! Така ще намалим населението без война!

29

непукист

преди 9 години

Каква ли програма може да напише един ПРЕДАТЕЛ ?

28

ico canada

преди 9 години

DOPOD MENE NECHTASTNIKA AKO GO NIAMACHE GORBACHOV SEGA NIAMACHE MOJE BI DA NAPICHECH IEDNA DUMA V TOZI BLOG