26

Анонимен

преди 9 години

"Британска компания за проучване на общественото мнение"За по-кратко: Британски учени!

25

урунгел

преди 9 години

Брех-аз затова се чувствам раздвоен- имам и айфон и сони икспериа зет1.

24

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно тъпо и тенденционно "изследване". ХА-ХА-ХА.Разбира се че Андроид ползватели има и в среден и нисък ЦЕНОВИ клас телефони. Затуй и Андроид държи 85% от пазара а Епъл само 12% .Ако искат проучването им да е честно, трябваше да го направят само във високия ЦЕНОВИ КЛАС Андоид ползватели и тези на Епъл ползватели.И нека тогава видим резултатите.Жалки платени от Епъл смешници.:)

23

Анонимен

преди 9 години

И нищо относно сексуалната ориентация ????

22

:)

преди 9 години

VERTU продава телефони с Android за по 20000 евро. Дали тези "фенове на Андроид" са бедни и не могат да си позволят Apple тояга ? Да не говорим, че с договор цените на тоягите iPhone са доста ниски. Да не говорим, че хубав смарт с Андроид е на цената на iPhone.

21

.

преди 9 години

До АнонименТочно поради тази причина не бих си купил iphone 6 или 6 plus, защото са големи, а не мисля, че мога да работя с една ръка с телефон над 4 инча.

20

Анонимен

преди 9 години

само Blackerry

19

Анонимен

преди 9 години

Статията е изключително провокативна! Не приемам факта да се делят потребителите на каквито и да е - тоест на фенове / умни, и други / тоест ***! Не бих си позволил да определям кой е по умен и кой не! Това е хубавото в живота към днешна дата, че има разнообразие вьв всички сфери! Изберете каквото ви харесва и най-вече ви върши работа в живота и работата ви! Аз лично избрах Aple и не бих се вьрнал кьм Microsoft по никакьв повод кьм днешна дата. Но никога не казвай никога!!!

18

krak

преди 9 години

Поредната безсмислена статия.

17

Анонимен

преди 9 години

аре ве, епъл до преди един месец продаваха телефони със смешните в наши дни 4 инчови дисплейчета! И напълно по гейски твърдяха, че това е истината! Повече от 4 инча било тъпо! И после по същия гейски начин се отметнаха и започнаха да продават вече нормални размери. Не цената, а политиката на ябълката ме отблъсква. Спомням си и заканите на г-н Джобс да затрие андроида. Смешни думи.

16

Анонимен

преди 9 години

гугу

15

Анонимен

преди 9 години

Хахах, ти пък ако си мислиш че Ейпъл не те следят, не ти правят досие и не ти търгуват с личните ти даннни си егати наивника!

14

Нокиа нумеро уно

преди 9 години

Като ползвател на Симбиан 60, Винмобиле 6.5 про, Андроид 4.2, iOS 7, ББ8 и Винфоне 8 мога да кажа, че Нокиа си е нумеро уно, незпвисимо с фенерче ли е с Мобиле, Симбиан или Винфоне. A на сегашната ми 1020 кой ще и стъпи и с каквоооо питам аз? Това истината, аматьорчета.

13

Анонимен

преди 9 години

Тая статия е за балъци. Обикновено хората в чужбина имат и от двата.

12

mathur

преди 9 години

НИКОГА ВЕЧЕ НОКИЯ......СУПЕР *** - ЗА ТОВА И ФАЛИРАХА!!!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Ами Нокия са го закъсали защото ги купиха. Бяха много зле финансово с упоритостта си. Ако бяха подобрили хардуера нямаше да го закъсат. Майкрософт ги купи и ще ги шиквидира като марка.

10

sopol

преди 9 години

ако имаш бизнес е по добре гугъл да те шпионира. ако е секретна информация пиша у тефтерчето, което също може да бъде откраднато, нали :)

9

Анонимен

преди 9 години

И що нокиа да са го закъсали? ползвам нокия с уиндоус фон и съм много доволен, предпочитам пред андроид...

8

Анонимен

преди 9 години

От цялата работа разбрах само, че богатите лондончани са глупави. Хардуерно айфоните куцат, и ако не си подобрят параметрите щв го закъсат като нокия.

7

до 1

преди 9 години

Имах iPhone 5. След по-малко от година се върнах към Android. Не ме разбирай погрешно, iPhone са хубави телефони, просте не са моята бира. Изобщо не разбирам целият спор Apple vs Android. Всеки да ползва каквото му харесва, не разбирам защо са безкрайните спорове.