102

Маркс

преди 9 години

Ей човек, не ми прави анализи, извънземен съм и не се базикам, много съм различен от вас ***, не мога да ти го обясня в пет изречения.

101

Маркс

преди 9 години

Сидеров не е направил нищо за да влиза в затвор, има санкции парични и т.н. Това, че е ковнал една песница на гейберастка кука дето го провосира, не заслужава затвор, моля, моля! Да не стане гявол на магаре!

100

Маркс

преди 9 години

И българският и влашкият Лийкс са финансирани от дедко ми Сорос, та ще има да чакаме за инфо. Инфото е секретно. Орешков се дръвчи на ЕС, идва Маккей, пише някакви цифри на лист хартия, подава ги на българският премиер министър, а той в замяна спира ЮП и подава оставка, изводите са си за вас.

99

elfy

преди 9 години

Ама разбииира сеее! Психични отклонения. Иначе няма друга причина в тази процъфтяваща държава човек да посегне на живота си, такова благоденствие ни залива отвсякъде, че трябва да си луд, за да сложиш край на такова щастие!И задължително ще е параноидна шизофрения диагнозата, понеже не може да е синдром на Бройлер: ) Дори да има някакви психични проблеми този човек или Лидия, ТЕ ОТ ПРЕКРАСНИЯ ЖИВОТ В ДЪРЖАВАТА ЛИ СА ПОРОДЕНИ, от грижата за човека в България ли?! Журналистите са манипулатори

98

Анонимен

преди 9 години

До МарксКой де, кой?

97

Анонимен

преди 9 години

Латвииска книга на име "KGB paslaptis" или на български "тайните на КГБ" издание от 1988-***. Има глава която се отнася до склоняване на самоубииства по изключително жесток начин.

96

Маркс

преди 9 години

Разбира се,че съм гласувал. Гласувах за един *** като мен самия, българин, християнин, неосъждан. За човек който мисли, че думите могат да преборят парите, а светлината- мрака...

95

Анонимен

преди 9 години

До офшорлийксИ да е и да не е - французите тази вечер показаха политик от кабинета ореховски, източвал социялната система на Франция.

94

Анонимен

преди 9 години

До 141Не е ли? Как така не е? Като шеф на комисията по анти-корупция, той трябваше да е човека предотвъртил случилото се в КТБ. Случилото се в КТБ Е КОРУПЦИЯ! НА ДЪРЖАВНО НИВО!!! Или хотелите по 3000 долара на вечер са на по-държавно ниво. ***!

93

Маркс

преди 9 години

Жестоко се заблуждаваш Ани, жестоко! Ако комунизмът е зло, американската т.н. демоНокрация е още по- голямо зло! Комунистите убиваха тялото, а демоНокрацията убива душите и ги замества с айфони, пфу!

92

Анонимен

преди 9 години

Дойде Боко и факлите пламнаха.

91

Сидеров в затвора

преди 9 години

Ех ако имах автомат, атакистите щяха доста да оредеят.

90

Анонимен

преди 9 години

Фотографката,журналистката има ли общо с мъжа от Сандански?Очевидно е че и двамата са били на ръба на мизерията.

89

Ани

преди 9 години

Деформации наследени от социалистическия начин на живот. Спете спокойно деца! Докато пораснете комунизма ще е история.

88

asa

преди 9 години

Kak me e qt che tezi horica nqmat orujiq, biha prochistili baq ot taq *** v parlamenta, deto se podhilkva i pravi planove da dorazgrabqt, to dali veche e ostanalo neshto za grabene e drug vupros

87

Маркс

преди 9 години

ДП, внук на генерал от ДС! Млад и успешен, в България само такива са успешни, пфу! Янките се борят срещу банковата тайна, а подкрепят офшорните зони, зони специално създадени за пране на нарко пари и пари откраднати от политици, също и подкупи на политици. Марси, плюя ви на демокрацията, вие сте лъжци, лъжци!

86

Сидеров в затвора

преди 9 години

Виждаме на какво е способен човек за един недооткраднат фотоапарат. Тази партия е вредна за България и трябва да бъде разформирована. Подлудиха хората с глупостите си. Помня по време на Иван Костов вестник Труд беше писал "България уби дете". Тогава стреляше пресата на Делян Пеевски. Сега манипулират хората да се самоубиват. Това е вредно и трябва да се изкорени.

85

до 115

преди 9 години

Българските медии нямат закони. Без съгласието на близките на самоубиеца, нямат право да пишат и разпространяват новината с която спекулират и петнят името на пострадалия и семейството му.Нямат право и да разследват, това е работа на полицията. Аз също имам приятел, които се самоуби и си отиде почтенно и тихо, не стана оръдие за гавра и скандали.Въпрос на етика и възпитание.

84

123

преди 9 години

И двете самозапалвания са заради заплахи от ЧСИ вчера бяха казани подробности за случая със фотографката , днес случая е подобен защо се мълчи от ЖУРНАЛЯТА !!!!!!!!!!!!!! ??????????

83

Анонимен

преди 9 години

До БокуДойде Боко на власт и хората пак започнаха да се замозапалват--------------Е този ако не е платен *** пък на. Този коментар 1 към едно се появи над 200 пъти за 1 ден. С главно Д и главно Б и без точка в края на изречението. Кутев нещо copy-paste здраво, а...