72

Анонимен

преди 9 години

В Северна Корея не знаеш как е, затова недей да пишеш глупости. Иран е единствената страна в света, където държавата поема 100% разходите за смяна на пола на транссексуалните. Дори им сменят документа за раждане където е записан първоначалния пол. Хомосекуализма се счита за извращение и е наказуем, но в Иран всеки може да си смени пола без проблем ако не се чуства добре в тялото си. Това е било обещано от аятолах Хомейни още преди искямската революция и сега е в сила.

71

Hahaha

преди 9 години

Ami da..cennosti. Moje bi tova e tolerantnost kum razlichnite. Vse pak toi ne prechi s nishto nali? No vij vashite cennosti, da napiete dete, da mu dadete kola posle, ili da obrurnete poveche vnimanie na lyubovnicata si, otkolkoto na decata si.. vie ste po-dobri, vashite cennosti sa ..kudee kudee..

70

до 72

преди 9 години

Няма партия на педофилите - нито в парламент, нито в цяла Холандия, нито в цяла Европа!Имаше през 2010 такъв опит за партия, но не можа да събере нужните 500 подписа и беше от 3-*** членове (повтарям, словом ТРИМА членове), единият е бил в затвора за педофилия - трима луди!? Ако трябва да сравняваме, в Евразия лудите са много повече.Или дайте смислена критика или млъкнете!

69

До 90 и всички подоб

преди 9 години

и що змяташ, че тва са ценностите на Европа?!!!!!!! Да не би ние да си нямаме Азис??? Руснаците и те си имаха един рус гей! Тези хора са приемани с насмешка бе! НАВСЯКЪДЕ!

68

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЦенностите са и равенство и толерантност.Ходи в иран и северна корея там ги бият.

67

Hahaha

преди 9 години

Tochno 7 komunista si krqkat edin na drug tuka :) A bradatiq pee, a mu e prez...wurst-a :D

66

жена

преди 9 години

Това е толкова дама, колкото аз съм космонавт...

65

Анонимен

преди 9 години

хохохоххо еххххх че хубава еврогейска снимка - хахахахахахахха

64

Анонимен

преди 9 години

До HahahaТи кат си толкоз умен, що не си инсталираш кирилица от интернета или си мислиш, че така си западно-интересен?

63

до 83

преди 9 години

Според теб има разлика между жена с брада и мъж с рокля ли?! Все същото е - ОТВРАТ!!!

62

Анонимен

преди 9 години

Егати, аз влязох в страницата заради танцьорките, КЪДЕ ГИ ?

61

Анонимен

преди 9 години

До azaharТочно заради такива като теб,хората все повече харесват политиката на братска Русия--тя е адекватна и с нормални човешки ценности.И не ни жалей--ние имаме деца, които да се грижат за нас--невежите---за разлика от вас...........***.....

60

Есс

преди 9 години

Евроатлантически ценности - жени с бради, обратни, педофили, зоофили - КРАСОТА!!!

59

Hahaha

преди 9 години

Muj, koito da izglejda kato jena ne e po-zle ot cqlo obshtestvo, koeto se samozatriva s ovchedushie. Na vuprosa, koi ima poveche cennosti..si otgovorete sami!

58

Истина е-до 72

преди 9 години

Истина е,че в холандия им партия на педофилите в парламента-намерете го в тубата,руснаците са правили интервюта с тези депутати.Истина е и за обучението в Германия на деца в хомосексоализъм--също го има в тубата....но от нас засега го крият--според тях--ние още НЕ сме "дорасли" за такива евро ценности....

57

ПОТРЕСЕН

преди 9 години

Аз ли не съм добе та се възмущавам от тия *** от западнала европа или целия еврогейки съюз е изтрещял?! Това не е съюз, а секта на сатаната!!! Имам чувството 4е всичко пдоло, долно, мръсно и извратено се слага на пиедестал и всички около му са притискани и облъчвани да му се подчиняват и боготворят! Гейове, ***, кредити за богатите без да се върщат, глоби и санкции за бедните, войни, шантажи, шпиони, скандали, фалити, разтягане на локуми....отак4ена отка4ена работа...лудница!!!

56

Анонимен

преди 9 години

Ако е истина, че в Холандия педофилите си имат партия в парламента, почвам да си мисля, че деградацията и липсата на чувствителност при тях е в мнозинство, а не че са напреднали морално.

55

до 66

преди 9 години

"Всички знаеха, че не са лезбийки."Аааа не! Те после признаха! Години наред на руската публика и течаха лигите по лезбо-извращенията и хомо-пропагандата от руските сцени. Праведната православна славянска великоруска публика ХАХАХАХА, що така бе!??А иначе Кончита кога си е показвала гащичките?

54

Анонимен

преди 9 години

Наистина отвратително , нямам думи , това вече е върхът !

53

Анонимен

преди 9 години

Nqmam nisto protiv *asite, no neka da prawqt tova v spalnite si, a ne da demonstrirat na paradite s golite si zadnizi.