66

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТова трябва да ти е за урок, в *** арартаменти не се купуват!

65

Анонимен

преди 9 години

много си прав колега,трябва да спре подчинението на фашистката хунта в кремъл.от там нещата ще тръгнат на добре.

64

Анонимен

преди 9 години

Napisanoto ot rusofilite , za stoten put dokazva , 4e sa nedoklateni *** .

63

има радост

преди 9 години

Няма високо напрежение, а има радост, че са свободни хора и че не са подчинени на фашистката хунта в Куев. Няма сепаратистки райони, а има независими Донецка и Луганска народни републики! Няма вече Украйна, има бивша Украйна.

62

Анонимен

преди 9 години

Kremulskite djudjeta razbiha jivota na blizo 5 miliona v Izto4na Ukraina . Kupih apartament tam predi 3 godini za 60 000 dolara , sega ne struva I 10 000 .Taka 4e s udovolstvie 4akam da 4uq za izgonvaneto na Putin ot Kreml ili negovata smurt.Tova e ot men za dnes , a tezi koito ne znaqt kude e Ukraina , da ne se izkazvat.

61

Анонимен

преди 9 години

даже и троловете нямат желание да коментират една загубена кауза

60

Той е

преди 9 години

Значи,ако изборите са с проамерикански кандидати,като в Украйна,са легитимни,ама ако са с проруски такива,в Донбас,са нелегитимни!*** сбърканата и изкривена еврогейска логика!ама Фашингтон нямало да ги признае,голям праз,ще го местим в другия крачол!И защо напрежението е между запада и Русия,заради Крим?Това е работа между Русия и Украйна,къв го държат там западните гейове?На всяко гърне мерудия ли,или вече са толкоз нагли,че чак не крият агресивните си, и шовинистични цели?!

59

до 103

преди 9 години

Не може да се признае изкуствена ислямско-терористична държава в центъра на европа създадена от демона САЩ

58

Colonel K

преди 9 години

Някой някого нарича "руска ***". Значи е руска , а не американска. А кои са американските *** ? Тези дето премахнаха армията и България стана ***, тия дето ни засмукаха 3 млн качествен човешки материал и сега сме бройка срещу ***. Тия дето не извиват ръце /като "Газпром/ а ни затвориха 4 реактора. Международтия валутен фонд е най-големия приятел на *** Балкански. Унгарците и сърбите са много по-прости от българите....СМЯХ !

57

Медиите са за разстр

преди 9 години

Казват че след 9 септември 1944 год. са разстреляли някои медийни представители. Сега, ако има отново такъв преврат, разстреляните ще бъдат стотици, заради тяхната подла роля в подвеждането на Българите в: ползата от НАТО и Европейския съюз; хвалбата на нашата олигархия, която разори страната; заради прикриване на разорението на държавата; заради пропагандата, която ни убеждава, колоко е хубаво на запад и агитацията към младежта да напуска България; заради развращаване на младото поколение.

56

Луд

преди 9 години

До ВВВ 103 нима не разбирате ,че благодарение на същия този двоен аршин силните на деня няма значение кои ще бъдат утре могат да решат да коригират и България . А за уточнение за да не ми лепите най-различни привързаности фен съм единствено на България.

55

Анонимен

преди 9 години

Изминаха доста месеци от началото на конфликта.Медиите изиграха подлата си роля да убедят голямото множество заблудени хорица че няма геноцид, че няма фашизъм, и че в източна украйна имало сепаратисти.Другата *** роля на медиите е да предоставя зрелища на "демократичния запад" (подобно на гладиаторските битки в Древния Рим).Ако *** пожелае,утре медиите ще ви убедят че 2+2 e равно на 7...

54

Щерев до 98

преди 9 години

Затова не трябва да се почва ЮП.Точно защото Газпром щял да извива ръцете на България....А за газта не бери грижа.Нито е масово а и се появиха други.Румъния откри газ...Кипър,Турция има 7 различни доставчика.Газпром не е единствената алтернатива....която ни продава най скъпата газ в Европа.

53

Луд

преди 9 години

До ВВВ господине или госпожо това последното не е заяждане просто не знам как да се обърна към вас . Съветвам Ви да прочетете малко история особено за Косово ще ви бъде от полза.

52

Щерев

преди 9 години

За тия руски *** които сравняват Косово с откраднатите украински земи от руската империя ще напомня:Социалистическа автономна област Косово (на сърбохърватски: Socijalistička Autonomna Pokrajina Kosovo, Социалистичка Аутономна Покраина Косово) е съставна част от Социалистическа република Сърбия от 1963 г.,

51

Щерев

преди 9 години

И България няма да признае терористичните ДНР и ЛНР. Че каква е разликата с ИД?Май няма такава...освен че терористите са руснаци командировани от Москва.

50

Анонимен

преди 9 години

ама да си ходят към Русия, за какво и е тежест на Украйна. нека да си ги хранят руснаците. всичко това отива на бюджета на Кремъл. за това клекнаха за газта, да могат да изхранват сепаратистите.

49

Луд

преди 9 години

Омръзна ми от двойни стандарти.Проглушиха ни ушите как суверена винаги има право и за Косово може ,а за Донбас и Луганск не, наричат хората които защитават земята и семействата си сепаратисти, а главорезите от Ислямска държава бойци . Това не е ли малко цинично.

48

до тряс

преди 9 години

от почти 55рубли за евро--сега е 51,75 рубли за евро-------и това е само от вчера.

47

Анонимен

преди 9 години

До трясМай не си в час--погледни курса на рублата от вчера...рублата се е укрепила спрямо долара на 18%.....А в Крим са най-богатите инвеститори--руснаци,китайци и индийци...И те вече започнаха проекта за строежа на моста м/у Русия и Крим--огромно съоражение,което няма аналог в света.....Така че ако продължаваш да вярваш на "демократичните" медии--ще продължаваш да пишеш глупости тук.Чао и бъди здрав......