28

Волен Сидеров

преди 9 години

Къде съм си оставил чалмата след снощната молитва, че трябва да и закача червената звезда за довечера, че ще се явявам на отчет при другарите за да може да ми платят за днескашните циркове в парламента?

27

1

преди 9 години

До 4efo,ганьжж голем го вадиш ,обаче меккато бай *** из европата ли се разхождаше,с дисагите на гърба,лека ти ,ще ти го навра в пъ..р...да..л..ника,така да знаеш.

26

Анонимен

преди 9 години

ЗА АТАКА ГЛАСУВА САМО ПРОСТАКА!

25

Сидер ага с чалма

преди 9 години

АТАКА НЕ САМО СЕ НААКА, АМИ СЕ ОМАЗА ДО УШИТЕ! АТАКА НА БИТАКА!

24

Анонимен

преди 9 години

Както Бойко каза има три варианта:Избори: 1 - Декември 2 - Февруари 3 - Юли

23

Виктор

преди 9 години

АБВ кандисали, Калфин на икономиката...

22

АЗ

преди 9 години

ОХОО..И СОЛ.ТАЩАКА И ХРАНЕНИК НА ДОГАН КОРМАНЧО НАДЗЪРТА НАГЛО ИЗОТЗАДЗЕ..УЖ ДПС НЯМАЛО ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА..КОРМАНЧО ЩЕ БЪДЕ НА ИНСТРУКТАЖ ПРИ ДОГАН ВСЯКА СУТРИН ..ХАХА..ПРОДАЖНИЦИ ДОЛНИ..ПАК НАИГРАХА НАРОДА

21

Анонимен

преди 9 години

Тия герб са *** фурнаджийските лопати! Как да им вярва човек!

20

4efo

преди 9 години

До 18: Доста съм се разхождал из Европа, но съм възпитан в любов към Родината. Под нивото ми е да се занимавам с ***, които говорят на "***" без да познават отсрещната страна. Има лек за такива като теб, но не е за през форума!

19

Анонимен

преди 9 години

Жалко за България! Ограбена, съсипана от разни хитреци и айдуци, страната ни все повече затъва в посткомунистическата мизерия на червения олигархичен капитализъм и няма никаква надежда, че някога ще се оправим и ние като другите бивши соц. страни! Така ще бъде, докато не се потърси сметка на такива мега крадци като Иван Костов, Муравей Радев, Софиянски, Станишев, Доган и цяла глутница от червено-сини бивши управници, който ограбиха и съсипаха страната ни! До като не бъдат изправени пред съда и

18

Анонимен

преди 9 години

От трън та на глог !

17

neno

преди 9 години

До 4ефо Ние сме паднали вече ,така го смятай Реаниматорите ,ББ и ПФ са нищо друго освен лапачи от западни НПО И дори и да направят тройна коалиция,то надали ще изкара 4 години,особено ако продължат природните бедствия и т.н. Положението е такова,че някой ще трябва да носи отговорност,а тия единствената им отговорност е към банковите им сметки,които ще се напълнят,ако вземат властта

16

Анонимен

преди 9 години

Borbata za grabeji i zakonnskia danakoplatec prodaljava

15

1

преди 9 години

До 4ефо,какви патриотични сили те гонят бе ***,България бе освободена от турско робство през 1878год.има ли по света държава,която има патриотични сили,живеем през 21век.Разходи се малко из Европата и чуй какво казват хората за България.

14

usa

преди 9 години

bat Cali za premier i cirka moje da zapochne

13

4ефо

преди 9 години

България има нужда единствено от обединени патриотични сили! Последен шанс за изправяне на крака на републиката. Пред нас в момента е пропастта, от която паднем ли - вдигане няма!

12

Шапшал

преди 9 години

дебре де,кво стана? Дол разцепи ли Фандъкова? Нали още като се видяха я натисна.

11

патриот-идиот

преди 9 години

Нали не искахте Корман и турски мекерета вв управлението!Симеонов, Касабов и Каракачана са долни продацници!

10

Анонимен

преди 9 години

Патриотичния фронт замени Атака като патерица в управлението! И едните и другите са кукли на конци в ръцете на кукловодите от рода на Любен Гоцев и сие! Само нови избори ще реши отчасти проблема с партийното генно инженерство на ДС-БКП!

9

Анонимен

преди 9 години

то всичко е толкова объркано в България,че май никога няма да се оправим,който и да дойде на власт....поне да не са ДПС и да се дразним от това,тъй като те ще ни доунищожат без никакви скрупули