59

ген.Луков

преди 9 години

Еееее,аз като говорех да не гласувате........Сега доволни ли сте?Колкото до тоя-той не е виновен!Като му дават баница-що да не се наплюска......

58

Анонимен

преди 9 години

*** - ще гласувате и за кокалчето герги ако го дават по телевизията - нещастници....

57

Анонимен

преди 9 години

За това бил тук да се научи.. това да не е университет бре ?

56

Анонимен

преди 9 години

***

55

1948

преди 9 години

ПОЛОЖЕНИЕТО Е "БАРАКОВА"

54

****

преди 9 години

Господе простиму,то от многото бой,незнае какво говори.

53

Стършел

преди 9 години

.....и Росен Петров най-накрая влезна в парламента

52

Анонимен

преди 9 години

Абе хора , то за да станеш депутат се плаща, това всеки го знае вече

51

Анонимен

преди 9 години

Боже, Божееееееее...

50

Анонимен

преди 9 години

***...за това бил тук .. да се научи. За това ли им плащаме заплати на такива парашутисти от партията на Дудуков. Заради разни умствено изостанали, които гласуваха за това подобие на партия сега ще плащаме на разни борци да се учат на политика.

49

Анонимен

преди 9 години

Депутат е човек, който дори не чете ежедневно вестниците и не знае за какво са били протестите в България през последните 2 години!!! Бил там да се учи. Тогава, докато не се научи, да не получава заплата, да няма имунитет и да не се ползва с депутатските права, както и евтиното хранене в парламента! България ще се управи точно на кукуво лято!

48

<>

преди 9 години

Аз ще гласувам за най-известната мацка от района на минералните бани край Сливен ...Джесика (Румен от махалата) . Има потенциал ! Да не би президента да е нещо повече от Джесика ?

47

Анонимен

преди 9 години

О БОЖЕ ГОСПОДИ!!! Затова ли ги пращаме там.. "За да се учат"... Незнам кой абсурд и коя поредна пагобна новина вече ще ме учуди.. скоро очаквам Маргините, Сумиста или братя Галеви в за кметове, я за евро депутати... просто абсурд!!!!

46

Анонимен

преди 9 години

До IzgorehАми пази я - нали Господ поддържа баланса!Той подкрепя тези които реално ни управляват, за да продължават да го правят така, че докато се надяваме на БОГ, те да са все едни и същи постоянно!

45

Райна

преди 9 години

До **** 45Само за да сме точни: Виталий Кличко е завършил точно същия, никому незнаен киргизстански университет, специалност спортни науки и философия. Поне от там има дипломата де, колко го е завършил си е негова работа. Мисълта ми е да не увеличаваме и без това великата ни мизерия с неточни данни. Явлението не е само българско. Унгария пък имаше президент (!) с фалшива диплома от институт по спортните науки...Ъ-ъ-ъ-ъ, и аз съм завършила и такъв : DDDD. Сериозно.

44

малки

преди 9 години

тиквички налазват парламента, по примера на голямата

43

Izgoreh

преди 9 години

Боже пази България от новите и от старите Българи !!!

42

Анонимен

преди 9 години

изтипосват ви един естествен *** и една *** насреща /1-ва страница/, и ви заявяват: Вие сте си ВИНОВНИ, защото ТОВА си избрахте! /*** я интервюираха в една кола от Пловдив до София и нарочно я караха 1ч да сподели естерствено колко е ***/Ако решите да не гласувате обаче, гласуването ще стане задължително!Дерзайте маймуни!!

41

Анонимен

преди 9 години

А, Бат Сали как е? Добре ли е? Да не е откраднал бушоните от ел.таблата на парламента - ще си ги ползва в частното енерго. Няма да си купува я? А Пеевски как е? Добре ли е? А Данчо Ментата как е? Запотиха ли му се очилцата? А Христо Бисеров как е? Опа, греда. Той не е депутат вече. Даже няма нищо общо и с ДПС. :)

40

калцуня

преди 9 години

В Царево не само стриптизьори има,ами и цигуларова горска мафия водена от *** горски кметове,както и пискливи заместник кметове,мамини биберончета и *** кръ609чмарчета,както и крадливи адвокатчета затова Царево прокопса та завърза !!!!!!!