20

Циганин

преди 9 години

Пускате лева в коридор 1.95 до 5 лева и ето Ви спасението на КТБ и агнето цяло (малко поодраскано и поуплашено)и вълка сит (е не е преял ,но е хапнал -не гладен). Това е решенитО на задачакат наречена КТБ .Решете и да не забравите да ми изпратите прилагащият ми се хроноар -за помагане .)

19

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ Варна не удържа на думата си и отложи обещаните пари под масата за своите членове,председателите на комисии днес трябваше да вземат задкулисно по 85 лв а членовете по 55,всичко това трябваше да стане във офиса на герб квартала Владиславово от 17,30.ВИЖДАТЕ ЗА КАКВО ГЕРБ ХАРЧИ НАРОДНА ПАРА ,ЗА РУШВЕТИ И ПОДКУПИ

18

Корпусът

преди 9 години

Този сезон на мода в БНБ ще са на мода раираните костюми.За останалото дори не си помисляйте да отваряте тялото.бг.

17

Анонимен

преди 9 години

Наглия мафиот - в затвора!

16

цеци

преди 9 години

За съжаление на нас данъкоплатците,докато на виновниците им се разминава със "подаване на оставка" и паркиране във друа структура Такава ще е ситуацията в нашата Татковина.НА ГИЛОТИНАТА товариш Искров!!!

15

ВЛОЖИТЕЛ

преди 9 години

ИСКРОВ,НАВСЯКЪДЕ,ЩЕ СИ ВСРЕД ВЛОЖИТЕЛИ И ТО ПРЕДПОЛАГАМ ЯДОСАНИ,ТАКА,ЧЕ В ЗАТВОРА ЩЕ СИ НА ПО СИГУРНО

14

избирател

преди 9 години

НИКАКЪВ СЪД.ПУСНЕТЕ ГО НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ.

13

Анонимен

преди 9 години

каква оставка бе? съд и присъда! Кой е виновен за това че 5 милиярда се изпариха? ти закво си там в БНБ, не е ли да следиш за такива далавери? Какъв контрол наложи, че да не стане това? Но да си вземаш 60 000 лева месечно можеш нали? ААА така не става, не може, не бива! Работил бил, какво си работил бе? Каква е тая отговорност- една оставка?!? Отговорност е да си отидеш в затвора за престъплението - съучастие в кражба на гражданските пари.

12

drd

преди 9 години

Значи правим каквото правим , лобираме, затваряме си очите и стене поемаме отговорност като просто.... подаваме оставка?!?!!?!?!?!?! Брътя Българи, правят ни на ***!

11

Божко

преди 9 години

Този квестор Лютов е поредния измамник и ще замете всичко по поръчка на приятеля си Искров

10

Анонимен

преди 9 години

Нали имаме държава защо няма държавна банка за хората като в скандинавските страни или от там ще се учим само как да взимаме данаци .там ако не плати фирма на работник се и отнема лиценза и ако по стечение на обстоятелствата е чужд гражданин и паспорта И глоба 100000 ev

9

Национал

преди 9 години

Всички са слуги на евр*еите...

8

Анонимен

преди 9 години

Бандит

7

Циганин

преди 9 години

Няма да бъда учуден ,АКО повечето ОТ депутатиТЕ ,министри ,банкови служители на БНБ ,СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ ......ИМАТ НЕЩО ОБЩО С ТАЗИ БАНКА ! МИНА СЕ 4 МЕСЕЦА И НЕ МОГАТ ДА РЕШАТ КВО ДА ПРАВЯТ -СТРАННО нещо това ,ако са неграмотни ,то да викнат някои чужди специалисти да решат тази "задача"-КТБ .дЯНКОВ АКО БЕШЕ -ЩЕШЕ ДА Я РЕШИ ДОСЕГА тази задача -ТОЙ НЕ ИГРАЕШЕ В ТЕЗИ игри на тези корумпиранин и олигархични КРЪГОВЕ .

6

Анонимен

преди 9 години

Айде стига дайте парите на хората .Няма такава държава или я има или я няма банката голямо мотане на хората

5

Kamen

преди 9 години

БНБ била "една от малкото работещи институции". Тя ако беше работеща институция тоя нямаше да има нужда да си подава оставката.

4

Дедо Шмърк

преди 9 години

Абе ква оставка, направо в затвора да влиза.

3

do 1

преди 9 години

Чакай, още за никъде не е тръгнал. А и кой какво приказва и какво прави са две различни неща. Особено в България

2

Анонимен

преди 9 години

Нагъл, нагъл, нагъл!Изигра си к* роля, и чао, към МАЛДИВИТЕ !

1

Ренегат

преди 9 години

Най- после главният виновник Иванчо да си отиде!