262

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТова щеше да напиша току що.6 точка от 18 на ГЕРБ е наливане на държавни средства за покриване на кражбите в КТБ.Тази банка надуваше балона по времето на Борисов.И усеща че направи ли капинет с подкрепа на банката това е краят на политическата му кариераЗатова не иска да поеме отговорност и бяга.Натиснали са го да плати за КТБ с нашите пари.Другите партии са усетили че иска да обвини тях за очевидния провал на бъдещото правителство.Румен Гечев го каза - Най-голямата кражба

261

Анонимен

преди 9 години

Айде сега като се съберете утре гласувайте 4 милиарда лева да се налеят в КТБ,които ние да изплащаме/БНБ това чака,затова не взема решение-сами си признаха,че чакат политическо решение за КТБ/и тогава ще има публичен линч за всички замесени.

260

Анонимен

преди 9 години

Тия двамата на снимката живи да ги ожалиш.Първа и втора политическа сила.Смех,смех.

259

жребчев

преди 9 години

Тиквата официално си призна ,че е импотентен,а в началото голям го вадеше:)

258

Анонимен

преди 9 години

Бокоооо,разбра ли сега заигравката ти с Местан какъв номер ти изигра.Затопли отношенията с Пеевски,неговите медии от плюене по теб се превърнаха в първи ласкатели.Осигури им комфорт в Турция със 140 секции,избра удобна за тях дата-5.10-рамазан байрям или там каквото беше.От интервюта с български преселници в Турция,ставаше ясно,че те искали да има турска партия в България,затова гласували за ДПС,а и не знаеха български.Това твое поведение Бойхко се нарича национално предателство,аут си брато,зав

257

Анонимен

преди 9 години

Тези,които ревяха по площадите месеци наред,сега си направиха коалиция.Айде да ви видим как ще управлявате с малцинство.Съжалявам,че гласувах за РБ.Тотално ме разочарована.Кунева си я знаем,тя се врътка според собствения си интерес,но поведението на Радан Кънев е крайно разочароващо.Браво на Патриотичния блок за твърдата позиция.Иван Костов одавна им го каза:само програмно правителство от специалисти ще спаси страната.Експерименти със *** и пульо вече са невъзможни.Ако не искаме да фалираме.

256

До Тролската напаст

преди 9 години

Абе обяснете простичко защо вашите *** наематели така *** се измъкнаха от власта и оставиха друг да им чисти ла...ната !

255

Анонимен

преди 9 години

Тиквата не иска да е сам в провала си.но другите го надушиха и му обърнаха гръб.А сега Тиква да те видим.

254

Чехльо

преди 9 години

Най-доброто за България е три в едно.Патерицата на прокопиев и тиквун,плEVNю също вън.Простата тиква обърна парламента на градска тоалетна с поведението си на треторазредна мутра,плащаше на разни протестъри,сега щял да прави кабинет тип Орешарски.Бил загрижен за създаването на кабинет,а не за държавата?Ами и ние сме загрижени от участието на мутри и престъпници в парламента!

253

Анонимен

преди 9 години

По време на своето управление ББ беше глух за проблемите на хората.Обвиняваше предишните,че са дали някой лев на пенсионерите,които направо са изяли бюджета.Такъв цинизъм към хора,които получават африкански пенсии в европейска държава не се прощава.Смачка бизнеса,не се връщаше ДДС на фирмите,източина 1,5 милиарда от здравната каса,заплатите не мръднаха,а те си раздаваха милиони бонуси,сменяха скъпите лимузини с още по-скъпи,разхождаха спортисти и фолкпевици с кугъра,подслушваха и рекетираха,куп

252

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ и БСП,крепейки се взаимно като БСП играе ролята на "опозиция",взеха антикомунистическото задружно решение да "оправят" КТБ като сменят УС на БНБ.С какво ли им пречи на дупедавските далавери УС на БНБ?

251

Анонимен

преди 9 години

Г-жа Дончева сполучливо каза: ББ иска да играе винаги "всичко коз" при това с 4 валета и 4 девятки. Не му се отдава да блъфира. Иска да изгони играчите на Ив. Костов. Много му здраве. Време е да спре с напъните при тежък запек. Няма нужда да сугестира чрез заклинания за нови избори. Да остави мандата на следващите по ред, а най добре на ДПС-то. Те знаят как се прави стабилно правителство.

250

е,бокич

преди 9 години

какво стана,не те искат нито ес нито сащ,нито путин иначе ти си неспасяем когато искаш да се показваш,ама какво може да очакваме от една мутра -той знае само да руши и никакво решаване на трудни задачи,след като в предишния мандат фалира един куп фирми сега се оказва ,че не е останало кой да фалираш ,ако нещо е останало да шава то са герберски фирми и сега квооооо,ха,ха,ха,хо,хо,хо ...

249

Анонимен

преди 9 години

червени б*клуци!

248

Анонимен

преди 9 години

МИШО, ГЛЕДА НЕЩО УПЛАШЕНО КЪМ БОЙКО!!!КОФТИ Е КОГАТО , МЕЧКАТА НЕ ВЛИЗА В КАПАНА ...А, СЕ ГОТВИ ДА ТЕ ИЗКЛЬОПА...!!!!А, ....КОЛКО ПАРИ ИМ ДАДОХА ОТ МОСКВА ЗА ТОЯ КАПАН , ЗА ЮЖЕН ПОТОК И ЗА ИЗКАРВАНЕТО НА ГЕРБ ОТ ИГРАТА----УЖАС...??!!!"КОЙ ЛИ ЩЕ ПЛАЩА СЕГА" ...???!!!---пита се Мишо, тревожно-----"ДАНО НЕ СЪМ АЗ"!!!!.

247

саманта

преди 9 години

Първа сила си имаме, а се оказва, че и това не го бива. Ето как математически може да си първи, а фактически да си никой.Тука има, тука нема.

246

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен306 . Май , Сидеров излезе мъж и не легна на башибозука БудаТамръшлията и комунистическата пасмина и ренегати от БКП- ГЕРБ, РФ ,ПФ и тем подобни. Свирепите антикокомунисити- днешни демократи ,довчерашни кадри на Партията. Един дол дренки ,снахи ,деца и внуци на ЦК на БКП. Странна лъбов между Кунева и Буда .

245

Св. Петка Търновска

преди 9 години

Днес ББ предложил на М. Миков да стане председател на Народното събрание. Помните ли, че преди няколко месеца същият ББ попита: "С какво право Миков е седнал на стола на Цецка?"

244

Пешо

преди 9 години

Този човек за последен път ни показа че не може да управлява а иска пълната власт!Много ви моля вече да не залагате на това куцо прасе!

243

Анонимен

преди 9 години

Тревожното е ,че американците връщат ,точно този ***,дето народа го изгони.Ставаме второто Косово . Начело на държавата ,човеС с психически отклонения ,криминално минало и паталогичен лъжец. Нали беше сирак ,а оня ден във пресата в,,Всеки ден,,-БОЙКО ЖАЛИ МАЙКА СИ ,починала на 10 октовмри1998година.Егати сирака !Една лъжа не може да каже като хората.И БСП мълчат, мълчат ,сакън да не се разбере! Нали са от един дол дренки - БКП!