36

О С Т А В К А !!!

преди 9 години

В Търново положението е бедствено !В града снегорините тръгнаха едва по обяд. Улиците са непочистени. Колите боксуват .На входа на Търново се е образувала километрична тапа заради накръстосани автобуси и камиони.Междуселските пътища са пълна трагедия !По пътя В.Търново - Миндя има закъсали автомобили и паднали клони върху пътя.Междуградския транспорт закъснява.Ток няма в селата !Пълна трагедия ! Кошмар !Пълна безотговорност на властите !!!Зимата отново ни изненадА !

35

До Сидни

преди 9 години

Каквато и новина да има, ти все с тоя ник "Сидни" пишеш сума ти простотии. Първо най-важното да знаеш, че никой никога не ти е повярвал, че пишеш от Сидни. Второ, повече от очевидно е, че даже не знаеш къде се намира. И трето, нямаш представя от елементарна география. Ще ти кажа една малка световна тайна - Когато в северната половина от света е зима - в южната е лято и обратното. В какъв свят живееш? И защо ти е въобще да лъжеш, че си в Сидни ?

34

неграмотен цигън

преди 9 години

До Bai-Huiи ти вземи се стегни ! в авустуралия опуще няма сняг независимо дали сезона е зима или лето

33

Bai-Hui

преди 9 години

До СидниБате земи се стегни малко.Януари месец сняг в Австралия няма щото тогава е лятото там.

32

необразован до 34

преди 9 години

Колега, той крокодила - Гена беше , не гошко

31

пир по време на чума

преди 9 години

Тихо се сипе първия сняггалено щипе бузките пак,где е на двора стария пън,Снежко затрупа всичко навън. Дръвника {Плевникът} вдига снежен калпаксняг е затрупал къщния прагШаро тревожно тръска глава"как е възможно, що е това?"Шаро тревожно тръска глава"как е възможно, що е това?"

30

Анонимен

преди 9 години

До АнонименDOIDE GERB I PARI ZA POCISTVANE NIAMA.GLASUVAT ZA GERB,A SEGA OLELE,OLELE.

29

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

А ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ ! СИГУРНО ЩЕ ИСКАТЕ УЛИЦИТЕ ДА СА ИЗРЯДНО ПОЧИСТЕНИ ?! ВСЕКИ МОЛИ ШЕФА СИ ДА ГО ОСИГУРЯВА НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ЗА ДА МУ ОТДЪРЖАТ ПО-МАЛКО ДАНЪЦИ ,ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ ОТ ЗАПЛАТАТА РАБОТНИКЪТ ГИ ПОЛУЧАВА ОТ ШЕФА СИ ПОД МАСАТА ! АМИ В БЪЛГАРИЯ ИМА МАЛКО ПОСТЪПЛЕНИЯ ОТ ДАНЪЦИ - НЕ ОЧАКВАЙТЕ ДЪРЖАВАТА ДА ВИ ИЗЧИСТИ ПЪТИЩАТА ! КОЙ КАКВОТО ПРАВИ ,НА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ ! БЯГАТЕ ОТ ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ ,ПРАВИТЕ СЕ НА ДЯВОЛИ ,АМА САМИ СТРАДАТЕ И ПАТИТЕ ОТ ЦЯЛАТА СИ ДЯВОЛИЯ !

28

Шоп

преди 9 години

Къде е тая блокирана София? Сутринта в 8 часа по булевардите имаше само вода.

27

Анонимен

преди 9 години

Цяла сутрин вали сняг, а Хемус не чистена. Но има сформиран щаб😊Истината е че пари за почистване трябва да се дават само след свършена дейност. Тогава неволите ще свършат.

26

Циганин

преди 9 години

Снегът при нас е мокър , тежък и естествено лепкав и затова все ни "зненадва" зимата и не е успяват да сме подготвени като при северните народи ,защото там снегът не е мокър като при нас .... . Тук е нямат никаква нито политиците нито чиновниците -просто климат е друг при нас и затова е трудно да сме подготвени за първия сняг-винаги недоволни има .

25

Ф.С.В

преди 9 години

До 33 -абе тебе не те ли изяде крокодила Гошко,, на който гьола е на две преки от твоят вигвам? )))

24

Edin neznachitelen

преди 9 години

Az chakam 2 h 23 min na Trakia i kolonata ne se dviji.Vsichki chakame v snejneta burq no nishto ne se sluchva.Ne znam kakvo da kaja.

23

Леле че народ

преди 9 години

Да споделя от Варна Ходих до кауфланд ,който е до мола(който е ходил в района скоро ,ще ме разбере) И какво се оказа. От дъжда ,едвам се намира място да пресечеш около мола,защото е пълно с вода Преасвалтирания нул.вл.варненчик ,като се движат колите сякаш не се движат по-улица а по вода,това е на места де А не ми се говори за по-малките улички в доста части на града Там ако не си с гумени ботуши е абсурд да вървиш,без да си наквасиш краката

22

Кореняк-Сибиряк

преди 9 години

Тук при нази вече имаме 3 метра сняг -дубре че има водка с която да заливаме пътищата че да не замръзнат

21

Анонимен

преди 9 години

Снегът пак изненада ГЕРБ

20

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

БОЙКО БОРИСОВ е невинен!

19

до 22 и 23

преди 9 години

Много точни коментари !!!

18

Ф.С.В

преди 9 години

Зимата пак ни изненада )) аман - добре че идва лятото ))))

17

изненадан

преди 9 години

Въйййй , *** туй дето пада от небето за първи път го виждам , що никой не ме е предупредил , че трябва да сменя "Бумеранга" с плетени обувки с домашни чорапи ....