10

Demos

преди 9 години

Ще ни управлява коалиция Винету-Костов-Македонски терорист. Коалицията ще бъде подкрепена тайно от тлъсто и алчно прасенце, предизвикало появата на скачащи *** по улиците през изминалата една година! За неможещите да мислят - Коалиция ГЕРБ-НФСБ$Реформаторски блок-ДПС. Да ни е честита на всички *** овце!!!

9

Demos

преди 9 години

И ти ли Миков ще целуваш задните части на Винету? Не те ли е срам да се подмазваш на една гнусна мутра?

8

програм

преди 9 години

Какво значение има кой кого ще подкрепя, как ще се коалира и какви договорите за програмна подкрепа ще се подписват,когато хората вече са събрали камик и дърве, оружието е лъснато, знамената са преброени и тупкат сърца ни.

7

сократ

преди 9 години

Г-н Михов,наистина ли сте толкоз слепи и не виждате как Ви прикарват да влезете в играта-споделена отговорност-след което тази игра е обречена но Вие-БСП ще станете виновни и цялата *** ще се оправдава с Вас.Всички *** са бивши БКП и целят да Ви ликвидират като социално мислеща идеология.Последни бяха Румен Петков,Георги Първанов и Татяна Дончева.Разбирате ли, че трябва да се освободите от алчните и ненаситни човечета.Точно тези бивши Партийци ликвидираха БКП.Никога не са били КОМУНИСТИ.

6

Анонимен

преди 9 години

Finlandiq.....Sobiecki....Absolut...Ruskii Standart....nazdrave Misho

5

Анонимен

преди 9 години

Г-н Миков не Ви ли стана ясно, че няма да има втора среща между Вас и ГЕРБ! Със спешната си среща РБ предреши всичко! Ще направят правителство ГЕРБ, РБ и ПФ! А, Вие не би трябвало да чакате, а да мислите как ще им опонирате! Трябва да се съюзите с останалите партии и да не давате спокойствие на това правителство!ТОВА Е ВАШАТА РАБОТА В 43 НС!

4

Миков

преди 9 години

Няма ни дата, ни час, ни място - винаги е време за един аператив

3

Анонимен

преди 9 години

най - добре срещата да е в банкя.хазаина сигурно вече е ремонтирал тоалетната за да не се чува пускането на водата когато гостите му се облекчават.

2

vesko02

преди 9 години

Като нямаш химикалка пиши на лист.

1

avg

преди 9 години

Наздраве Мише!