88

Анонимен

преди 9 години

Бойко, Тошо, Дедо са невинни нали, те все не знаели нищо.... Даваха и на царедворците да режат лентите...

87

Поредния

преди 9 години

До Анонимен 115Резултата от дадената му възможност, напълно те опровергава :)))

86

до 107

преди 9 години

Да преди 25 години имаше една тежка година с празни магазини.Сега магазините пращят от стоки но .............................. има много бедни и гладуващи дето не влизат в тези магазини. А относно "един напълно нов по-добър свят" мога да се съглася само от гледна точка на лъскотиите с които се напълнихме.Иначе хората са по-лоши - няма уважение,милост и тем подобни.Всеки ден убийства,отвличания,принуждаване да проституират,масова наркомания...................Това ли ти е прекрасния нов свят?

85

Дедо поп

преди 9 години

И помнете, чеда мои,- никога не оставяйте семе от зелени тикви.

84

Анонимен

преди 9 години

Eдинственият умен мъж и с европейско възпитание в българската политика.Но както се видя, материалът си пада повече по бодигардове, простотия и чалга.

83

Шефа на Царя

преди 9 години

Вие май сте много опърничави, и не искате да си смените сами по- желание Чипа ?а да Ви попитам: Насила ли искате да си го сменим ?

82

Анонимен

преди 9 години

дойде, видяхме му дереджето и напълно уби всички монархистки идеи. Сега работи с Куна и Биби. Предкулисие дот се казва.

81

Анонимен

преди 9 години

при абдикацията на Фердинанд да не мислите че си е отишъл без мъни?Едни натрапници са докарали на страната ред национални катастрофи. Последния хит са царските имоти и сделката с външния дълга на МиУенчо, а още неговите маши Куна и ББ са на позиция. Помните ли ББ как щеше да му взема имотите - е взе ги на куково лято.

80

Анонимен

преди 9 години

А бе ей папардак лъжлив и крадлив да ........................................................

79

Марш в тайгата

преди 9 години

До тайгатаот това , че се ПРОВАЛЯМЕ ОТ ПРЕДИ НЕГО, НЕ СЛЕДВА, ЧЕ СМЕ ВИНОВНИ И СМЕ СЕ ПРОВАЛИЛИ ПАК ВЪПРЕКИ НЕГО!От това ,че едно нещо предхожда друго нещо, не следва, че първото е определило второто!

78

Анонимен

преди 9 години

Деденце, ти направи много злини на страната. Взе имоти за милиони, докара ни Куневица за европреговарящ а бати за премиер. Смени ни чипа за по-лошо.Твоите министри от 3-5-8 бяха най-често разследваните министри. Май от 8 трима обиколиха прокуратурите. Въведе интегрална бюлетина, която доведе до бум в купуването на гласове и изборни машинации.

77

окраден

преди 9 години

ПАРИТЕ ОТ КТБ ЩЕ НИ ГИ ВРЪЩАТ ЛИ, ИЛИ НЯМА ПОНЕЖЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ ?????????????ЗА ВСИЧКО ЛИ СМЕ ВИНОВНИ ????????????????НЕ !!!!!!!!САМО ЗА ТОВА ЧЕ ВИ ТЪРПИМ СМЕ ВИНОВНИ, НО НАИСТИНА, ТОВА Е ГОЛЯМА ВИНА !!!

76

Анонимен

преди 9 години

Царедвореца некадърник Иван Искров попиля банковата ни система !

75

Анонимен

преди 9 години

Мадридският мошеник ограби България заедно с оная гадна простакиня Мария Луиса и сега пак се кани да съди България за имоти ...

74

Анонимен

преди 9 години

Кобурга първо не е българин и няма право да казва и нас

73

Анонимен

преди 9 години

Като погледна къде сме сега, къде е била България преди 25 години и къде ще бъде след 25 години - и ми се реве. За вас не знам, но за тези 50 години след 1989г България ще бъде опоскана и свършена. Иначе ако и на мен ми върнат имоти за 1млрд евро, част от които даже не са били мои, а на Интендантството, то сигурно и аз ще мисля позитивно. Царче, с бръщолевене нищо става, а на черното можеш да викаш бяло колкото си искаш. Не те мислим вече - ти си си добре и внуците ти разбира се.

72

П.Петров

преди 9 години

Нямат фантазия българските мутро-олигарси и това е, ама при толкова *** народ може и да не им трябва.Пак ли ще вадят Мадридския крадец от нафталина ?

71

Иво

преди 9 години

ЕЙ ТОВА НЕЩО ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА,А ДАЖЕ ИНТЕРВЮТА ТРЪГНАЛ ДА ДАВА ТОЗИ

70

Пази

преди 9 години

боже сляпо да прогледа... повечето хора не виждате по-далече от носа си!

69

Анонимен

преди 9 години

Дедо е класик!Нема ,нема и каже нещо.Но е верно и това,че царедворците направиха белите.