22

Бо

преди 9 години

Абе с една дума - мазало! Лошото е, че за 25 г. преход след всички лишения и мъки сътворихме само едно мазало. Живота на моето поколение си отиде ей така - на вятъра! Още по-лошото е, че и за моите деца ще е така!

21

Анонимен

преди 9 години

И к,во стана накрая май излезе,че оот една страна са омразната на олигархията и зад океанските господари партия атака,а от другата всички останали и герб и бсп и дпс и рб и ббц и Първановата партия ,че и тия пишман (патриоти) дето бая народ подлъгаха включително и мен

20

плEVNю

преди 9 години

За нас,като граждани на тази територия(защото няма държава),ще е най-добре тези крадци да бъдат изметени със тояги и да връщат краденото!!!

19

Kuku

преди 9 години

реформатори пфу.........Не им ли идва на акъла, че голяма част гласувахме за тях, протестно и против статуквото, а те си повярваха и тръгнаха с герб, въпреки обещанията.Обзалагам се, че на следващите избори няма да вземат и половината от сегашните проценти.Да им приседне дано!

18

АЗ

преди 9 години

НЯМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО. АКО ВСЕ ПАК НЯКОЙ СЕ НАПЪНЕ ПОД НАТИСКА НА ЗАПАДА ДА НАПРАВИ ТАКОВА, ТО ТО ЩЕ БЪДЕ НЕСТАБИЛНО И ПАК ИЗБОРИ, ИЗБОРИ, ИЗБОРИ. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО ПЕРИОДИЧНО И ЗА КРАТКО ЩЕ НИ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ ТЪПИЯ НИ И ЖАЛЪК ЖИВОТ. ВИНАГИ ПОЗНАВАМ.

17

инженер-пенсионер

преди 9 години

Колега от 12 има логика в това , което си написал. Само обаче да ти припомня, че от нашите пенсионни , здравни и всякакви вноски издържаме близо 800 000 ***, които не работят а ползват социалната система. Единственото правилно нещо е както в Западна Европа , пенсионните и здравните вноски в лична осигурителна сметка. Т.е. колкото си внасял толкова ще използваш.

16

Анонимен

преди 9 години

Соросоидната квачка назначена от соросоидното гербаво правителство на ренегата Близнашки за шефка на ДЕКЕВР с лека ръка изпълни поръчката на колонизаторите от американските тецове и на прокопиевата *** гей дружинка с фотоволтаиците и вдига без да и мигне окото цената на тока за българите с 10 % ,та същата тази *** си е гласувала и си прибира заплатка от 8400 лева ,колко от българите вземат такива заплати а .г-н професоре

15

Анонимен

преди 9 години

Парламента се състои в голяма степен от хора избрани с купени гласове. Така че грешно е да се мисли че това е избора на народа.

14

НФБ

преди 9 години

До АнонименПО ДОЛУ ПОД АНОНИМЕН ПУБЛИКУВАХ ЕДНИ РАЗМИДЛИ ЗА ПАРИТЕ КОИТО ДАВАМЕ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ И ТОВА КОЕТО ПОЛУЧАВАМЕ...РАЗМИСЛИ ЗА БУНАЦИ...ЕДВА ЛИ УФСИТЕ ЩЕ СХВАНАТ СМЕТКИТЕ...НО ВЪПРОСИТЕ ОСТАВАТ ОТВОРЕНИ ЗА ОНЕЗИ КОИТО СА БУДНИ И В ЧАС

13

Анонимен

преди 9 години

БУНТ И СМЯНА НА СИСТЕМАТА !

12

Геро

преди 9 години

Българите направиха своят избор по демократичен начин. Хората в парламента са точно тези, които нашето общество избра. Всички призиви за тояги, сваляне на правителството със сила и т.н. са деструктивни, анархични и обслужват твърде малка група хора и може би партии, които им се ще да имат повече власт от колкото им е дадена. И 100 пъти да има избори - резултатите не биха се променили драстично, така че коклото по-бързо заработят е по-добре.

11

Анонимен

преди 9 години

размисли за едно пенсиониране...ПЕНСИОНИРАМ СЕ НА 65Г СЛЕД 40Г ТРУД40гХ12мес=480 МЕСЕЦА ТРУДАКО МИ УДЪРЖАТ ПО 200 ЛЕВА ЗА ПЕНСИЯ..480месХ200лв=96 000СРЕДНА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТЗА МЪЖЕ 68г ГОВОРИМ ЗА СРЕДНА..ТОВА ПРАВИ 3 ГОДИНИ МЪЖ ДА ПОЛУЧАВА ПЕНСИЯ И 7 ГОДИНИ ЖЕНА/ СР.ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 72г/3гХ12мес=360МЕСЕЦА ЩЕ СЕ ПУЛУЧАВАТ ПЕНСИЯ ЗА ДА ПОЛУЧАТ ТОВА КОЕТО СА ДАЛИ В ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА ТОВА ПРАВИ 96 000:36мес=2700 ЛЕВА ПЕНСИЯ НА МЕСЕЦПРИ ЖЕНИТЕ СМЕТКАТА Е 96 000ЛВ:84мес= 1100 ЛЕВА ..

10

Анонимен

преди 9 години

Наистина вече не се търпи ,то бива бива,ама такава мизерия и безизходица като сега никога не е имало в нашата история .Аз съм пацифистка и умерен човек,ама се уверих,че докато не им пуснем кръвчица на тези изедници по високите етажи на властта работата няма да стане,за съжаление така стоят нещата ,разбра се че така наречения (мирен и демократичен ) преход е бил една жестока измама

9

Танцьорка на пилон

преди 9 години

Борисов се "самоубива" с коалиция с Деформаторите. Първо, те няма да бъдат лоялни партньори, Второ - народа ги мрази до неистовост (обичат ги реститутите и приватизаторите), четвърто - наистина са много противни, много корумпирани, много некомпетентни, много нечестни, напълно разпарцаливени като формация.Деформаторите ще си гледат комисионерските парични интереси. Те мразят българския народ в цялост и народа в цялост ги мрази. Но веднъж влязъл в коалиция с тях Борисов също ще бъде намразен.

8

Брайко

преди 9 години

"Едва ли този парламент ще живее повече от 2 г " Жалко,че все повече уж авторитетни хора се превърнаха в политически врачки които вместо да мислят за решаване на проблемите днес,утре,след година и две,те правят сметки за десетилетия...След хаоса който остави последната тройна коалиция е особено важно да има разумно Правителство на съгласието което се очертава да се получи а дали ще е за две години или повече това сега не е основната тема А колко ще живее въпросния професор?! Не е ли Божа работа?

7

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИ ,АКО ИМА ОСТАНАЛО В НАС ОЩЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО ТАЗИ ЗИМА ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ МАСОВО НА УЛИЦАТА С КАМЪНИ И ТОЯГИ И ТОЗИ ПЪТ НЕ ХОРАТА ДА СЕ ПАЛЯТ ОТ МИЗЕРИЯ И БЕЗИЗХОДИЦА,А ДА ЗАПАЛИМ И ИЗГОРИМ ПРОДАЖНИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАХА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ И НИ ВКАРАХА В НАЙ СТРАШНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ,НЕКА ТЯХ ДА ЗАПАЛИМ И ПАЛАТИТЕ КОИТО СИ ВДИГНАХА С НАШИТЕ ПАРИ

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен А, има и по мерзски народи . Я виж германците ,колко са изпростели ,, щом милиони ходят ,да се радват на гей парад.И евреите са ,изглежда много по мерзски ,щом всички ги мразят.

5

ДЕМОНОКРАТИЧЕН ТЕРОР

преди 9 години

ПРОФЕСОР КОНСТАНТИНОВ РАБОТАТА Е ЯСНА ПЛАНА НА ГОСПОДАРИТЕ ВИ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ГЕРБ И ВЛЕЗЛИТЕ С КУПЕНИЯ *** ВОТ РЕФОРМАТОРИ ДА ИМАТ МНОЗИНСТВО,А ОМРАЗНАТА ВИ АТАКА , ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НЕ СРАБОТИ И ПАК ВОЛЕН И АТАКА ЖЕСТОКО ВИ ОБЪРКАХА СМЕТКИТЕ ,ЗАТОВА ПОБЪРЗАЙТЕ ОТНОВО ДА СКАЛЪПИТЕ НЯКОЙ КОМПРОМАТ СРЕЩУ СИДЕРОВ ОТ ТИЯ ДЕТО ГИ РАЗИГРАХТЕ НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ И НА ВАРНЕНСКОТО ЛЕТИЩЕ,ЧЕ КАКТО Е ТРЪГНАЛО СЪВСЕМ СКОРО АТАКА ЩЕ Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ЩЕ ПОВЕДЕ НАРОДА

4

Анонимен

преди 9 години

Протести!Когато полицайте излязоха да протестират и отмениха новото предложение за пенсиониране, на другия ден народа трябваше да се вдигне и да поиска осъществяването на проекта за новото пенсиониране на полицайте! С какво те са нещо повече от другите хора, с това, че при пенсиониране взимат 20 брутни заплати, а ние шест и се пенсионират на 47 години, а ние на 63, когато има нужда от тяхната закрила, те са на страната на мутрите - с това!

3

Анонимен

преди 9 години

Соросоидния (професор) Мишо Константинов трябва да му е ясно едно,че след пърформансите на разголените,напушените с марихуана и добре платени от Сорос(умни и красиви) лигльовци идва времето на гладните ,бедните,унизените и грозните с една дума на истинския български народ ,който му дойде до гуша и ще измете и линчува тази продажна на ционистите политико-икономическа върхушка ,към която принадлежи и (професор) Михаил Константинов