8

Анонимен

преди 9 години

Вината наистина е носи собственика на предприятието. Обикновено сме свикнали да сочим някой с пръст и да искаме да се линчува публично. Говорим за това, че едва ли не той е станал милионер за сметка на изцеждането на работниците си. Но има и един друг фактор и това е, че печелим такива поръчки просто защото даваме най-евтини оферти. Иначе никой няма да се занимава да прави бизнес с нас. А като няма приходи, няма как да има високи заплати, няма как и да има качествен контрол.

7

Анонимен

преди 9 години

такива собственици трябва да се бият до смърт само тогава ще се оправи страната Държавата винаги е на страната на престъпността

6

Анонимен

преди 9 години

Нито в частния, нито в държавния сектор има хора които да гледат сериозно за безопасността на хората. Да отидат да видят в белите държави на какъв пиадестал се поставят хората, които работят това.

5

Анонимен

преди 9 години

<Демокрация и пазарна икономика в действие- роби без зъби обезвреждат мини за 120 евро на месец - колкото да си платят тока на олигарсите.А правозащитниците и либерал демократите реват за правата на бежанците от третия свят, на които същите тези роби осигуряват жилище, храна, безплатни ток, вода, медицинско обслужване и джобни.

4

Strict

преди 9 години

Тука става дума за финансова далавера. Плащат се някакви мизерни заплати, облагащи се с мин. данъци, които накрая на годината държавата възстановява напълно за сметка на др. данъкоплатци. Отделно под масата се бутат по едни 600-700 лв. на човек. На инспекторите се дават тлъсти подкупи, за да си затварят очите за да налагат някакви жалки актове за смешни суми. Собственика опъва десетките милиони евра дадени му от гърците за опасната работа по утилизацията на мините им. И така всички са доволни!

3

Анонимен

преди 9 години

НА 5 ОКТОМВРИ В НЕДЕЛЯ С ЧИСТА СЪВЕСТ ЩЕ ОТИДА ДА ГЛАСУВАМ ПРОТИВ МУТРЕНСКАТА ДЪРЖАВА. ЩЕ ИМ ПУСНА БЮЛЕТИНА НА КОЯТО ЩЕ ИМА ЕДИН ДЕБЕЛ С КОТЕШКА ГЛАВА..... А ВИЕ ???????

2

Анонимен

преди 9 години

Боже, Боже... Ние ли криво ти се молехме, ти ли криво ни разбра... Доплака ми се, честно.

1

Анонимен

преди 9 години

По-зле сме от държавите от третия свят.