38

Анонимен

преди 9 години

най велики руски писател лев Толстой е нарекъл руския народ стадо от *** недостойни за нищо. жестокост агресия алкохолизъм мързел са вродени в това паразитно общество живещо от екплоатацията на природата

37

majorski

преди 9 години

Не искам и да слушам какво говорят ЕС и США ...фактите са :1) Асоциацията на Украйна в ЕС се отлага за 2016 (както искаше Янукович)2) Крим е Руски. И няма начин да се върне на Украйна.3) След 5 месеца война в Украйна Новорусия все още съществува..4) Започва мирно решение на проблема ..както Путин го искаше преди 3 месеца

36

Анонимен

преди 9 години

Защо ми давате препечатки от руския печат, те и без това преразказват нашия?

35

Анонимен

преди 9 години

То и в Крим нямаше руски военни, но след1 месец Путин им раздаде ордени !

34

до 36

преди 9 години

Каква братска?Те по произход са виряги,ние сме БЪЛГАРИ.Дали сме им и азбука да пишат и четат.А те са унищожили цяла Волжка България,от Казан до Астрахан само БЪЛГАРИ СА ЖИВЯЛИ.Изпаднали в беда са поискали помощ от Арабския халифат и в ответ им се наложило да приемат исляма.Какви ,,братя''.

33

Антон Орех

преди 9 години

Автор на ,,Крепостная скрепа''.И казва,,Робството в Русия не е премахнато в 1861 година.То продължава и сега.Сменят се само имена и форми,но робството остава.Русия,това е страна с хилядолетно непрекъсната робство.Затова нашата психология е на роб.Затова и на нас не ни е нужна никаква свобода.Никаква свобода на избор,няма свобода на словото или свобода на съвестта.Те просто не се нуждаят от нас.Защото не сме имали свобода,не сме живели в нея,не знаем що е.И робството наистина е в нашата страна.''

32

До 28

преди 9 години

Вярно е че рублата се обезценява. Но да ти кажа, от това на руския бюджет му става по-добре, така че всяко нещо си има две страни. А пък ти препоръчвам да си мислим за нашите неща и нашия бюджет. От глобалното противостоене ние само ще загубим, още повече, че пак сме от другата страна.

31

До 33

преди 9 години

Леле, колко сте откачени! Чак тавана надскочихте. Абе ***, ако имаше и грам вярно от това, което пишеш, нали първи краварите ще скочат с "достоверните си доказателства"? Щом си трайкат, ясно е кой стреля. Както с боинга, между впрочем.А колкото до статията, излезе някакъв списък на "руски войници", загинали, с имената и рожденните им дати. И какво се оказа, че това са футболистите на оренбургски отбор, на които близките се хванали за главата от такава нагла лъжа! Та така, умнико!!!!!!!!!!

30

drakata

преди 9 години

По добре братска Русия отколкото американци

29

Анонимен

преди 9 години

Всеки път когато путин си отвори устата той лъжи и за да му се подмажат руските медии правят същото

28

Анонимен

преди 9 години

Защо тук се пишат лъжи вместо да се отразят съшбщенията на наблюдателите на ОССЕ. Те съобщават, че позициите на украинската армия се обстрелват с Grad MLRs от руска територия. Така кремъл спазва примирията и международните споразумения.

27

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИ на нас също.Да не го отровят с полоний по-нататък, ако не им играе по свирката на джуджетата?

26

ууу

преди 9 години

До всички коментиращи!Следете кои постове изчезват, и ще видите, че тук също работи цензура - от най-примитивен вид. "Соросоизъм" в действие.

25

Анонимен

преди 9 години

Skoro i tuk she ima voina davidim koi she zashtitava darjavata.... ?????

24

Анонимен

преди 9 години

рублата се обезценява, петрола пада - на кремълските джуджета не остава нищо друго освен да лъжат като дърта ромка

23

Вервайте

преди 9 години

На печата на Кабаев и Кабаева.То и друг почти няма.Има във Фейсбук един сайт-МАМА СОЛДАТА,но Кабаев ще го забрани,ако не го е сторил.ЗАПРЕЩЕННО РОССИИ.

22

Анонимен

преди 9 години

Нацистите на *** ще замръзнат в украинските степи през зимата и ще се задавят с заграбените територии.

21

Анонимен

преди 9 години

до 21Почти всички ( 99 %)Повтарят като папагали комунистическата пропагандна лъжа нонстоп.

20

Анонимен

преди 9 години

Много е удобно да се преписва от руски цензурирани издания вместо да се пише, че от няколко дни руската армия нарушава примирието в Украйна. Или какво излиза, по-удобно е да се пишат лъжи, отколкото да се отразява реалното положение и виновниците за кръвопролитията в Украйна.

19

Българин

преди 9 години

От векове съдбата на Украйна е била да пази свещените земи на Европа от азиатската диващина и варварщина!Затова сега всички трябва да дадем подкрепата си за братския украински народ!Те са на първа линия в битката с пияните *** и рубашкаджии!Украйна е Европа.