10

Анонимен

преди 9 години

изключително много турски и турско-гастарбайтерски секции

9

ranubudenstudent

преди 9 години

дайти ни по един айфон шес да си праиме селфита и да споделяме в социалните мрежи и ше има спокойствие

8

Анонимен

преди 9 години

От къде на къде някой, който живее в чужбина и с години не се е прибирал в България ще определя кой ще управлява в страната? Двойното гражданство трябва да бъде премахнато!

7

Българин

преди 9 години

"Близнашки поиска спокойствие в страната преди вота"А ти бе г-н протестъре оставили на спокойствие правителството на Орешарски ? В страната ни ще има спокойствие само такива като теб ,президентчето ,Б.Б. и разните му прокопиевчета бъдат отстранени от властта.

6

Шаран -БГ

преди 9 години

И този ГОСПОДИН изкачи "стълбата".....! Да вчера искаше референдум за промяна на избирателния закон днес ме призовава да гласувам точно по него !?!? И какво излиза? По целия свят ще гласуват някакви хора, които живеят при други условия, плащат данъци на друга държава! Ще гласуват за" моя" парламент, който ще прогласува "моето" правителство, което ще се разпорежда с моето здраве, живот и пари. Защо тая страна изобщо я броят за държава ? Къде им е Конституцията? Спазва ли я някой ?

5

Избори

преди 9 години

Не знам защо се радват толкова, че растат секциите в чужбина. Защо се харчат пари за секции в чужбина и защо хора, които постоянно живеят там, плащат данъци там ще определят кой ще ме управлява мен, който живея в България и плащам данъци тук. Като са толкова политически ангажирани и загрижени да хванат самолета и да дойдат да гласуват в България за нашето светло бъдеще.

4

Петко

преди 9 години

За да има спокойствие не трябва да има такива като Близнашки и господарите му от ГЕРБ и ДПС

3

Анонимен

преди 9 години

И аз искам 1 млн. в банова сметка, ама никой не ми го дава.

2

нов ред

преди 9 години

СТИГА СПОКОЙСТВИЕ,25 ГОДИНИ СПОКОЙСТВИЕ ДО КЪДЕ ДОВЕДОХА????ПИТАМ??? ДО КЪДЕ??? ДО НИКЪДЕ!!! ВОЙНА,ТОВА Е..НАЛАГА СЕ ДА СИ ИЗВОЮВАМЕ СВОБОДИТЕ И ПРАВАТА,ДО СЕГА СА НИ ПОДАРЯВАНИ СЕГА Е ВРЕМЕ НИЕ ДА СИ ГИ СПЕЧЕЛИМ

1

Анонимен

преди 9 години

Като Карлсон от покрива, който е известен с вселенската мъдрост - спокойствие и здрава храна.