35

до 43

преди 9 години

Ти *** му обяснявайх на детето колко е вредно, докато лигите му текат от изкуствените ароматизатори и глутамина в него. Проблемът е, че се претупва качеството на храната.

34

Анонимен

преди 9 години

Е*ахте мамата на качеството храните, за да увеличите количеството. И това не е само наш, а световен проблем, навсякъде е така. Гаранция ви давам, че в най-затънтената "изостанала" част на света, се яде 100 пъти по-добра храна, отколкото вас, докато ядете това на снимката.

33

До 38

преди 9 години

От ,,това нещо", всички учени са установили, че ние, родителите не ставаме за нищо. Щом детето посяга към ,,това нещо", което не се знае колко % л-на съдържа...Това нещо и тези показатели, са сигнал за родители..дори и те да са израснали с ,,това"..има време да променим мисленето и обрата на гибелта, на нашата ПЛАНЕТА.Иначе сме добри във всичко, но не и в опазването и оставянето на нашите деца..Ние сме я взели назаем от ТЯХ..Какво им завещаваме? Преди да плюеш, помисли дали не би го преглътнал

32

Анонимен

преди 9 години

Световната икономическа система в момента е къща от карти. Един лек полъх на вятъра и КРАЙ! Всичко отива по дяволите за поколения напред. 9 милиарда души как се изхранват според вас? Ако стане някакъв глобален катаклизъм 70% от населенито ще изпука от глад! А такива катаклизми са ставали много пъти в историята само че тогава на населнието на земята е било само няколко милиона и голяма част са се ихранвали със лов. А сега всички разчитат на магазина. Ако в магазина свърши храната "кво прайм"!

31

Анонимен

преди 9 години

"Днешните деца са много информирани, но в същото време всяко следващо поколение е и по-глупаво."Тоест колкото по-информиран си, толкова си по *** хахахаНе това е проблемът, проблемът е, че не знаят какво да правят с тази информация и всеки си я тълкува както му дойде.

30

Анонимен

преди 9 години

бе всичко е за пари бе, и полезното , и вредното .няма кво да се заблуждаваме.

29

Анонимен

преди 9 години

На това "нещо" на снимката изследователи установиха, че съдържа около 2-15% месо... хахахха

28

Анонимен

преди 9 години

Под "съвременна храна" да разбираме ли химийки? Скоро изкарахте статистика колко месо имало в кюфтетата, беше някъде между 2 и 12 процента, а какво по дяволите е останалото... Още помня вкуса на истинското месо, истинските български плодове и зеленчуци, сочните кебапчета, пикантните кюфтенца, истинските кренвирши, топлия хляб, саламуреното сирене, киселото мляко... и когато растях дебелите деца бяха рядкост. И тогава си имаше бърза храна, но и от нея трудно се лепеше тлъсто.

27

Дрън Дрън

преди 9 години

Ай стига с тия лигавщини вече.. Лоша била храната.......... ГЛУПОСТИ! Напълни се света с лигльовци и мързели който само мрънкат! Вие знаете ли какво е глад ? Знаете ли какво значи да няма какво да сложиш на масата и магазите да са празни? Какво значи да ядеш плъхове, насекоми..... само за да оцелееш! И НЕ, това не е сюжет за филм. Това е близкото минало и и настояще на някой места по света. Радвайте се че изобщо има храна щото може да дойдат времена на глад.

26

пич на 28

преди 9 години

Знаете ли кое е лошото ? Това,че след поколението на нашите баба и дядо на село,процента на родителите ни,които отиват там и ги заместват и гледат животни, от които можем да ядем качествени продукти,е много малък.А след тях какво ? Аз съм на 28,нямам намерение да ходя на село на 40 години.И се получава една дупка.Отделно,че малцина от наборите ми са наясно как точно се приготвят всичките тези меса,туршии и куп други домашни вкуснотийки.Бавно и сигурно си отиват традициите ни... жалко ...

25

Анонимен

преди 9 години

по същество е така, но и диетолозите имат нужда от пари -консултации,индивидуални хранителни изчистващи програми, курсове по здравословно хранене , а пък фондациите са друго нещо ...медалът има две страни,не забравяйте !

24

Анонимен

преди 9 години

Има една доктор Станева стоматолог към клиниката на Матееви във Варна - тя е най-ефективната диетоложка! Така ми направи зъбите, че отслабнах с 15 кг. за 3 седмици - нищо не може да се яде, пия вода, ям кисело мляко и детски пюрета и каши- 80% от разтвора е вода, но за друго и през ум не ми минава да опитам. Преди много се кегех на хрупкава пържена царевица с охладена бира.. сега остана само да си пия бирата и да смуча някое парче сирене- отидете при нея и ще отслабнете- проверено-гарантирам!!!

23

:)

преди 9 години

Айде, яжте..прасета. Яжте, кренвирши, пастет, шпеков и каквото там ви попадне. Яжте! Световният геноцид това иска! Вие да ядете и да се разболявате. После се питайте- от къде дойде този рак?!..От такива световни измети, които слагат всичко в храната ни, но и и продукт. Свикнахме да се храним само с Е-та..всяко Е, е изменение на ДНК-то ни. Това, малцина го осъзнават. Отдавна спрях кренвирши, шпеци, кайми и т.н

22

Анонимен

преди 9 години

Момченца, ежте пилешко месо с хормончета. Така, хем ще пазите царщината, хем ще ви пораснат цици. Като порастнете ще си купувате сутиени, а аз техния производител, ще стана милиардер.

21

sparky

преди 9 години

Както гласи една реклама - Не става само с ядене,трябва и акъл.

20

Анонимен

преди 9 години

Така го бих хруснал това на снимката.

19

др.Емилова

преди 9 години

За пример вижте Баце ,като малък е махал пръжки с лук и филии с мас ,и какъв умен и красив е станал,чак си го избрахме за премиер!

18

др.менгеле

преди 9 години

да се допитаме до специалистите от аушвиц за забележителните резултатипри определяне на хранителният баланс ,поета храна-изразходвани калории

17

Анонимен

преди 9 години

Само като чуеш повечето от коментарите и ти става ясно, защо си отиваме като нация. Никой не признава авторитети. Всеки е Господ и даже не иска никой даже и да го съветва.....но когато се разболее е готов да повярва дори на врачка от улицата. Всеки иска той да открие топлата вода. Как така някой ще я открива вместо него.

16

брадат чесъноядец

преди 9 години

никой вече не помни вкуса на нормалната храна.това на снимката е с отвратителен вкус .бабите ни биха го изхвърлили на прасетата.