49

крум

преди 9 години

Станишев беше ценен като лидер, но БСП не започва и не свършва с него. Това отличава истинската партия от политическите пирамиди еднодневки. Например цялото ГРОБ може да бъде закрито с един обикновен куршум от Макаров.

48

Фотев

преди 9 години

Много правилно, БСП и ДПС нямат нищо общо като идеали и цели. Не биваше да се коалират изобщо, но да видиш посърналата мутра на Боко беше безценно.

47

дани

преди 9 години

Станишев е лидер на всички социалисти в Европа, такова признание друг български политик не е получавал. Тиквата ще умре от завист вече.

46

УУУУ

преди 9 години

СИМПАТИЧНА НАПАСТ..

45

Анонимен

преди 9 години

Коалиции само с Бареков . Това е посланието.

44

шопето

преди 9 години

Двата клона на една и съща мафия няма как да не се коалират. А и юруш няма как да не ги поддържа. Нещата се изясниха, но тоя тарикат още търси наивници. Наглец!

43

Наблюдател

преди 9 години

"БСП не бива да се коалира с ДПС, твърд е Станишев" - изявление като за пред избори, след което винаги "омекват". "Гола кука" на която само комунисти се ловят.

42

ЧЕСТИТО

преди 9 години

СТАНИШЕВ Е ВРЕДЕН ЗА БСП. ТОЙ ВКАРА В ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА БСП ПРИЯТЕЛИТЕ СИ Вигенин и Мартин Заимов( здателят на плейбой) ГОЛЯМ СМЯХ БСП И ПЛЕЙБОЙ. Освен това Ввигенин се прегръщаше с нацистите на Украйна. Г О Л Я М С М Я Х !С две думи Станишев разби БСП!!!!

41

Анонимен

преди 9 години

Късно е чадо,резето щракна.Сега дето ни говориш е след дъжд качулка.Целувай им *** беглецо.И не давай акъл.Ти провали всичко и се измушна от България с лъжа,бе мушмурок .Не се появявай повече.

40

АБВ- Българин

преди 9 години

Серьога, ти вярваш ли си като говориш, две правителства има твои с ДПС. Направи ни услуга, не само на народа, но и на държавата, не се връщай повече в България, като български политик и въобще като политик имащ отношение към България. Моля, те!

39

БСП с ДПС навеки

преди 9 години

А га яде кифтетата, ни рива!

38

ха-ха

преди 9 години

Гладна кокошка, просо сънува!

37

CVETA

преди 9 години

ОФ,ОФ,ОФФФФФФФФ !Кой го казва !Чудя се, да плача ли,да се смея ли ?

36

Анонимен

преди 9 години

А га се целиваха на "Орлов мост" мек ли беше?

35

БСП_ДПС Корпорация

преди 9 години

"твърд е Станишев" - е това ако не е виц .......

34

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха-ха... А кой създаде ДПС? Отговор-БСП .

33

depesar

преди 9 години

Yashaaa DPSeeeeeee

32

Red Devill

преди 9 години

Ako GERB doidat na vlast ni 4aka 8 miliarda dylg, 30 procenta poskypvane na toka, zamrazqvane na pensii, zaplati, spirane na razpla6taniq s biznesa, represii, policei6tina i glad!!!!!Mislete i ne se podvexdajte po PR manipolaciite na Bojko!!!!!!!! Nomer 22 e alternativata!!!!

31

?!?

преди 9 години

Злобата на отхвърлената мома, га го целува на орлов мост не рева. Тогава цял български народ видя срамът на БСП.

30

Един

преди 9 години

Няма такъв гей като този. Това хората от първичните партийни организации му го приказват от десет години, ама той друго говореше тогава. Разруши партията, сега дава акъли. Този *** неговите хора трябва да го обесят на първото дърво. Унищожи БСП, унищожи и държавата. Сега ще ми говори с кой не трябвало да се коалира, егаси и изр*да.