325

АСЕН

преди 9 години

До Dea Atargatis: ЖАН ВИДЕНОВ НИЩО НЕ НАПРАВИ ,ЗАЩОТО БЕ СВАЛЕН ОТ СВОИ И ЧУЖДИ ,КАКТО ОРЕШАРСКИ - ТОЧНО СЛЕД ЕДНА ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ ! ПРЕПИСАХА МУ ГРЕХОВЕТЕ НА СДС-ЛИКВИДАТОРИТЕ ПРЕДИ НЕГО , КРЪСТИХА МУ И ВИДЕНОВА ЗИМА И ГО ОПЛЮХА ! ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ТОГАВАШНАТА ЗИМА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ КАЗВА СЕДЕСАРСКА ! РАЗГРОМА НА БАНКИТЕ ТОГАВА И СЕГА , Е ДЕЛО НА ЕДНИ И СЪЩИ ПРОДАЖНИЦИ-ПОЛИТИЦИ И ТЕ СА В ДЯСНОТО ПРОСТРАНСТВО! ИСКРОВ Е МНОГО ПРАВ , НО НЕ ИСКА ДА ПОСОЧВА ИМЕНА .

324

мдааа..

преди 9 години

Медведът е ***...мястото му е рубриката Хумор и Сатира, а не в Политика...

323

Анонимен

преди 9 години

Ами 90г пощадихме руските шпиони...Е, сега тази грешка с американските мекерета няма да се повтори. Прасенцата в белене ще се хранятг доволно с тях, както и с изменниците от ДС. Нищо лично!

322

Анонимен

преди 9 години

1 EURO = РУБЛЬ 50

321

Анонимен

преди 9 години

Лява или дясна,това е въпросът?

320

Анонимен

преди 9 години

Сладури.предполагам...на Баба ванга вервате...

319

Маркс

преди 9 години

Просто си пиша книга и тук ползвам различните мнения за някаква ориентация. Не можеш да спреш някой на улицата и да го попиташ какво си мисли, някак ще е неудобно.

318

Маркс

преди 9 години

Да бе, Мирчо и Шахо са чисти руси, донски казаци, пфу!

317

муспи

преди 9 години

396, - стига се е спекулирало с тази Аляска! Тя не е продадена, а е дадена за 100 години, с договор и каквото трябва. Те изтекоха когато Съв. Съюз се клатеше и не се и заекна. Същото е с нашите Тракия и Добруджа, но за по малък срок също отдавна изтекъл. Създава се правилото, от евреите естествено - всички дългосрочни спогодби да нямат значение - кой се е минал да си е отварял очите. Това пък позволява евреите да се убиват просто така - заради формата на носа.

316

Щерев

преди 9 години

Най обичат руснаците да освобождават държави от собствения им народ.По време на руската окупация прасетата хранеха с българи патриоти.

315

Маркс

преди 9 години

Аа, русите си правят собствени лекарства. Веднъж ползвах техен билкарски форум и се оправих за един ден срещу продукти на цена 1 лев, немското лекарство за един месец струваше към 60 лева...

314

Щерев до правда

преди 9 години

Ами 90г пощадихме руските шпиони и те ограбиха най- напред задграничните дружества,после фалираха умишлено държавните предприятия(всички директори на посочените бяха надеждни на служба в БКП и КГБ) и пак червените ги изкупиха на безценица.После набутаха България с Белене и от там липсаха маса пари.Сега ни заробват с ЮП.Ами това стана.Трябваше да няма прошка 90 г въпреки че някой руски шпиони каза: да дойдат танковете.Май имаш удобна амнезия.

313

Маркс

преди 9 години

Прекалено сложно за една кука, нали?)

312

ужаси

преди 9 години

След забраната на щатски долари в Русия, Медведев пита Пудин какво да прави с наличните долари. - Дай ги на американците и си вземи Аляска, отвърнал Самодържецът!

311

Анонимен

преди 9 години

...прощавай,намираш ги чаровни.Няма лошо,пич.

310

Анонимен

преди 9 години

Маркс,ти наясно ли си с природата си-въздържател си,не се връзваш на блондинки,хвалиш ***?

309

Анонимен

преди 9 години

ne me karay da se smeyaaaaa

308

Маркс

преди 9 години

Ей това им е лошото на траверсите, като се напушат и стават неконтолируеми, пфу!

307

Анонимен

преди 9 години

В уикипедия има всичко за стопанството на НРБ,който иска чете.В света има полюси :богати страни,в които работещите са основно в сферата на услугите,бедни *** като нас и бедни,но произвеждащи като Русия,Китай и Индия.Ние сме придатък към икономиката на богатите,главно донори на емигранти.Относно травеститите-те поне са мъже,които знаят какво искат и не ги е страх да го направят.

306

Маркс

преди 9 години

Знаеш ми оня с котешката глава! Защо сменяш никовете? Отчиташ дейност!