26

Шоп

преди 9 години

До АнонименНо понеже проекта е против Русия, ще може да се заобиколи европейското законодателство.------------------- Примерно да... А ти защитник на руските интереси ли се явяваш?

25

Шоп

преди 9 години

След година ще почнем и тръба през Сирия за Катарски, Египетски и Кипърски газ. Голямата война ще е 2017 г, когато мечката усети, че е прецакана отвсякъде.

24

дядо

преди 9 години

@27,обяснил ти го е още @21,но не става само с четене -трябва и АКЪЛ!!!

23

куртропович

преди 9 години

МухахахахаТова платена публикация ли е? :)

22

дедооо

преди 9 години

за какво ти е чуждо нещо да минава през градината ти и ти да печелеш от това след 30 години?

21

дядо

преди 9 години

Този проект ще е със същата съдба ,като Набуко...никога няма да се случи,а само тръбят диващини за да ни втълпят,че Южен поток е ненужен!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Увеличете тока с 50% газта с 90% и намалете пенсиите и заплатите,не се правете на шушумиги...а заплатите на партийните босове,като тикви и дс ги увеличете тройно

19

Nox

преди 9 години

"(един билион е хиляда милиарда)"един "билион" знaчи един милиард. двете думи значат едно и също нещо.1 милион / million = 1 000 0001 милиард / billion = 1 000 000 000oсвен трилион да имаш предвид...1 трилион / триллион = 1 000 000 000 000

18

аз

преди 9 години

До Анонимен 3То това е целта на американците да станем изцяло зависими от Турция,наред с това,че ни унищожиха армията,ислимизират ни,държат власта чрез продажни политици,много фондации работят за това,превзема се пресата,променят се учебниците,законите,дестабилизира се обществото,акцентира се върху простотията,бедноста,престъпноста,всява се страх и ни превръщат малко по малко в страхливи роби.

17

Анонимен

преди 9 години

През Гюмюрджина - Стара Загора гърците искат такса от 30 % рекет и 200 милиона евро кеш за тръбата.

16

аз

преди 9 години

Не знаех,че Русия и Украйна са във война,гледай какви интересни неща научавам от Днес.бг,колкото до Дениз Шах 2 там капацитета му е доста малък и едва ли ще захранва дълго и достатъчно Европа,виж Иран е друга работа ама разтоянието е два пъти по голямо,а и региона там от 30 години си е размирен,риска е доста по голям от ѝжен поток,ама политика американците ни водят за носовете всички и си правят каквото искат,Буш старши го е казал преди относно света "Ще става каквото каже САЩ и точка"

15

Анонимен

преди 9 години

Доставките от Иран са доста по-несигурни от Русия, а и Иран искат по-висока цена еквивалентна на 200 долара за барел.

14

Анонимен

преди 9 години

Ей евроатплантици, не виждате ли, че на никой не му пука за нас! Богатият запад си гледа собствените интереси и комфорт, за спиране на Северен Поток и дума не се обелва. Играят си политическите игрички а за натовския член, за еврпейците от бегето никой пет пари не дава, презират ни и ако трябва ще ни жертват за постигане на целите си, ще изпукаме като въшки от глад и студ зимата и на никой окото му няма да мигне в хуманното ЕС с европейсктие ценности.

13

Комотини

преди 9 години

От цялата работа разбрах че шепа национални предатели умишлено пречат за изграждането на интерконекторната връзка Гюмюрджина - Стара Загора, която да ни даде гаранция за лютите зими които идват.

12

Анонимен

преди 9 години

Плевнята не е българин98

11

Анонимен

преди 9 години

Май не е за Южен поток, а за Набуко или за Южен поток, но през Турция като и двата варианта ще заобикалят Бълагрия. Роска и властта обаче крият и сучат и увъртат с разни коридори.

10

Янукович

преди 9 години

Газпромаджиите газ пикаят днес.

9

Наблюдател

преди 9 години

До иванов: Ами мъчат се да намажат и те, нищо че нямат никаква връзка с тръбите или газта по нея. Нали заради хамериканските *** почнаха проблемите и за Южен Поток, и в Украйна, иска им се да се наместят в енерготърговията и да цуцат нищо че нямат никакъв принос , наглеци ....

8

пълна глупост!

преди 9 години

Ако плевела иска да прави себе си на *** това си е негово право. Но да прави нацията на *** имам нещо против! С газа от Азербайджан, през Турция, сме щели да станем независими от Москва! Пълна глупост! Братския Газпром има договор с Азербайджан за добив на 1,2 билиона (един билион е хиляда милиарда) кубически метра газ в Азербайджан! Което означава, че дали директно от Русия, Турция или от Азербайджан, ние винаги ще купуваме газ от Газпром!

7

иванов

преди 9 години

какво търсят сащ там по дяволите