55

Анонимен

преди 9 години

умен човек е този

54

АЗ

преди 9 години

УНИЖАВАМ ония(до бъмзита,ястребе,гурбетчийки)

53

маора

преди 9 години

до цереушков: хахахах аве пич вземи се набери на тенджера бе. *** коментара.....голям патос голямо лапане на американския......Браво за такова като тебе Левски е говорил, за предателите и чуждопоклонниците

52

НЕРО

преди 9 години

Не дразнете мечока.Преди доста години мечока стъпваше много здраво в Европа, да не стане този път да преплува океана....

51

mozes

преди 9 години

е тоя път статията е на място. Браво на французина. Точни попадения като анализ . Митеран беше с класи над всички останали след него а щом този му е бил съветник работата е ясна. За това е толкова прав защото просто е професионалист. Подкрепям го напълно.

50

Georgi

преди 9 години

Ama tiq verno si vqrvat, che sa sposobni da unijat Rusia i dori mai si vqrvat, che sa uspqli da go napravqt... Ne im zavijdam na Evrogeicite zashtoto mnogo skoro Rusia taka shte gi uniji, che napravo shte si teglqt kurshuma ot unijenie i za jalost i nie Balgarite s tqh zashtoto sme mnogo otvoreni.

49

дядомраз

преди 9 години

до бухалТи война ли искаш? Ако е така защо си тук ,а не в Украйна или Сирия? Коментара е разумен и верен.

48

колибри

преди 9 години

Страхотен коментар и анализ на френския икономист - поражда надежда за осъзнаване .

47

Анонимен

преди 9 години

И той, и аз, и не само го повтаряме това.. нз що толкова много европейци си заравят главата в пясъка."В частност САЩ, които са географски отдалечени от бъдещите бойни полета и които вече почти нямат нужда от енергийните източници от Близкия изток или от Централна Азия, се заиграват опасно с една подобна стратегия, която би могла да им помогне да преодолеят тяхната финансова криза. Тази стратегия обаче би била самоубийствена за европейците, които глупаво се оставят да бъдат въвлечени в нея."

46

Анонимен

преди 9 години

Тоя само трябва да му сложат снимката някъде и вече е унижен...

45

ДО 71

преди 9 години

ДО 71Бре, бре - гръмки думи, перефрази по американски образец, но това няма да те направи американец и с теб завинаги ще си останем сънародници колкото и да бягаш от това ;)Така е било писано, да се родиш и живееш тук, и да бягаш навън и да учиш чужди езици ,това няма да те спаси, не можеш да избягаш от СЕБЕ СИ - кръвта ти и гена ти винаги ще произлизат от ТУК.От тази гледна точка се постарай да разбереш Русия, а не да я мразиш.Ти няма да я заобичаш то е ясно,но първо мисли,а после дрънкай.

44

До 71!

преди 9 години

***!

43

Анонимен

преди 9 години

До 60 не можеш да си преставиш, що ти е куха лейката

42

Анонимен

преди 9 години

До 71 Ти си един недорасъл мухлю пиклю и долен газомийнек като всички БГ Политици

41

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Можеш да унижаваш само по-слабия.Русия е по-силна от онези, които се опитват да я унизят.Затова Русия ще излезе по-силна от тази ситуация.Руският народ не е бил така единен и сплотен около своя лидер от времето на Втората световна война.САЩ посяха ветрове и сега ще жънат бури ...Всеки, който се е заял с руснаците е гризнал дръвцето ! :)

40

Анонимен

преди 9 години

VYRVETE NA MAINATA SI SKYPI SOROSOIDI ,GEIOVE I KON4ITE BEZ VAS SVETYT 6TE E RAI

39

KLA-KLA

преди 9 години

До Рублите не миришатS PUTIN TRIABVA DA SE SAOBRAZIAVASH V PROTIVEN SLUCAI --ATOMNA BOMBA--PODARAK.

38

Карлуково

преди 9 години

До Рублите не миришатЩе играем карти и ще си говорим пак за политика както ти обичаш..

37

Ани

преди 9 години

Този Жак Атали явно доста е закъсал.

36

Анонимен

преди 9 години

DOKATO ES SE DYRJI KATO PROSTITUKA NA USA BQL DEN NQMA DA VIDI